canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri![]()
çok sevindim canım gözün aydın:teytey:canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
geçmiş olsun canım.hadi tedavinde yüzün güler inşallah.merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
ben bi geçmişe göz gezdireyim. yapabildiğim kadar
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak
canım arkadaşım hayırlısı bu demekki üzme kendini allahım son üzülüşün olsun.slm kızlar ben geldim transferim iptal edildi
kızlar herkese yeniden merhaba
yarın hayırlısı ile başlıyorum okuluma sınıfa girdimki bütün bebecikler ağlıyo öğretemn yok diye gittim biraz konuştum düzeldiler öğretmenleri doğum iznine gitmiş bebelere diyemedim öğretemeniniz doğuracak ben doğuramadığım için geldim diyee denmez diyesin neyse
yeterim üzülme baştan böle olduğu daha iyi oldu düşünsene 15 gun yatacaktın daha zor oluyor kbullenmesi evet buda zor haklısın ama yapabilcemiz bişey yada üzülme demekten başka diyecek bişe yok hakkında hayırlısı olsun canım benim :teselli:
fadikçimm nerelerdesin bir ses ver bak hepiimiz seni merak ediyoruzz yerimseniben
özlemcim canım senin işinde zor dikkat et kendine gerekiyosa yat hastaneye senin sağlığında çok önemli biliosun canım benim
casper canım bebeişin yaramazlık yapmışş şimdi uslu uslu dursun annesinin karnında korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın öykünü
tülincim sende azcık kafanı dağıt nası iyi olmuş anneciğinin yanına gitmişn eminim iyi gelecektir sana açılırsın en azından
bu arada ecrincim hoşgeldin canım aramıza inşallah bir an önce kavuşursun bebişine
tek tek alıntı yapmadım baya ilerlemiş sayfalar hatırladıklarım bu kadar unuttuğum olduysa kusura bakmayın arkadaşlar
canım kolay gelsin sana çğcuklarla ugraşmasıda çok zevklidir bende severim çok...