Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri:nazar:
canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.
canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
çok sevindim canım gözün aydın:teytey:
merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
ben bi geçmişe göz gezdireyim. yapabildiğim kadar
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak
geçmiş olsun canım.hadi tedavinde yüzün güler inşallah.
slm kızlar ben geldim transferim iptal edildi
canım arkadaşım hayırlısı bu demekki üzme kendini allahım son üzülüşün olsun.
kızlar herkese yeniden merhaba

yarın hayırlısı ile başlıyorum okuluma sınıfa girdimki bütün bebecikler ağlıyo öğretemn yok diye gittim biraz konuştum düzeldiler öğretmenleri doğum iznine gitmiş bebelere diyemedim öğretemeniniz doğuracak ben doğuramadığım için geldim diyee denmez diyesin neyse

yeterim üzülme baştan böle olduğu daha iyi oldu düşünsene 15 gun yatacaktın daha zor oluyor kbullenmesi evet buda zor haklısın ama yapabilcemiz bişey yada üzülme demekten başka diyecek bişe yok hakkında hayırlısı olsun canım benim :teselli:

fadikçimm nerelerdesin bir ses ver bak hepiimiz seni merak ediyoruzz yerimseniben

özlemcim canım senin işinde zor dikkat et kendine gerekiyosa yat hastaneye senin sağlığında çok önemli biliosun canım benim

casper canım bebeişin yaramazlık yapmışş şimdi uslu uslu dursun annesinin karnında korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın öykünü

tülincim sende azcık kafanı dağıt nası iyi olmuş anneciğinin yanına gitmişn eminim iyi gelecektir sana açılırsın en azından

bu arada ecrincim hoşgeldin canım aramıza inşallah bir an önce kavuşursun bebişine

tek tek alıntı yapmadım baya ilerlemiş sayfalar hatırladıklarım bu kadar unuttuğum olduysa kusura bakmayın arkadaşlar

canım kolay gelsin sana çğcuklarla ugraşmasıda çok zevklidir bende severim çok...

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.

çok sevindim canım gözün aydın:teytey:

Geçmiş olsun canım.hadi tedavinde yüzün güler inşallah.
Canım arkadaşım hayırlısı bu demekki üzme kendini allahım son üzülüşün olsun.

Canım kolay gelsin sana çğcuklarla ugraşmasıda çok zevklidir bende severim çok...

yok artık üzmüyorum canım canım sağolsun
allah sağlık huzur versin gerisi gelir
inşşşşşşşşşşşşşşş

[ı]içinde tutma zaten canım..[/ı]
[ı]ben tuttum ertesi gün kalkamadım yerimden kasılmış her yerim..[/ı]
[ı]ağlamak rahatlatıyor insanı..[/ı]
[ı]allah görsün halimizi göndersin bebeklerimizi inş..[/ı]

ben sulu gözüm zaten hemen ağlarım
ağladım biraz ama çok değil
sanırım artık bu 3. Oldu alışıyorum
ilkinde günlarca sürmüştü ağlama krizi

üzüldüm ama hakkımda hayılısı böylaymiş ne yapalım

ceren tebrık ederım.
saglıkla kucagına al yavrunu:Saruboceq:

fadıkom hosgeldın sende..
dualarımız senle ınsallah hersey yolunda gıder:Saruboceq:

esıntıe senı umıtlendırmek ıstemem ama ılk bebısımde.benımde adetıme 4-5 gun kala akıntıyla bırlıkte acık kahve kanamam olmustusonra hamıle oldugumu ogrenmıstım.umarım sende oyle olursun:Saruboceq:

amin canım ya akşam 7 de test yapcam hber veririm

bende daha gelen giden yok ama kasiklarimda sag tarafta daha cok olmak uzere batmalar var....
aslinda hamile oldugumuda hic sanmiyorumya iste umut dunyasi....

esinte bencede test yap, belkide hamilesindir, insallahta oylesindir....

ceren gozumden kacmis canim kusura bakma....tebrik ederim allah anali babali kucagina almayi nasip etsin....

amin inşallah ya rabbim bak yüzümüze eyvahedigeldismile

merhaba kızlar ne zamandır gelemedim kabus gibi bir grip geçiriyorum birde üstüne bademcik iltihabı kaç gündür yatıyorum kafamçokkarıştı
sizler aklıma geldiniz bir bakayım bizim kızlara neler olmuş dedim olumunekankayizsmile

yeterciğim sanırım transfer olmadan tedavin sonlanmış,
hayırlısı olsun canım rabbim inşallah bir gün bu kadar emeğinin karşılığını verecek sana canım :teselli:

cucum hayırlı olsun keseyi görmüşsün,
rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir canım opuyorumnanaktan

melonycim sana kolay gelsin canım minik bızdıklarla olumunekankayizsmile

melony geldim bile canım..
görevin hayırlı olsun..
Allah sana da nasip edicek o veletlerden..

walla cook iyi etmişin sevindim senin adına canım azcık dağıt kafanı yoksa evde net başında daha gun geçmez

bu arada doktorumu aradım halan devam eden kanamam için sorun yok dedi benim adet zamanlarımş ben erken olduğum için gelebilir dedi ilaçları geçtiğimiz pazar kesecektik ve ogun veya ertesi adet olacakdım ben 31 inde oldum normalmişş ama salıya kadar uzarsa ozaman ara bişeyler yapalım dedi

bu arada kızlar size bişe danışacam eşim turizmci ve yaz sezonu için elemana ihtiyaç duyuyor geçiçi olduğu için devamlı elemanı yok yeni bir eleman almış ama bayan ofise bende buna kızdım bulamadım diyor napmalıyım aslında eşime güvenirim ama işte kafam karıştı bura yol gecen hanı gibi diyor ben kızınca saçmalama guven bana diyor napaım kızlar siz söleyin oda haklı bir an önce eleman bulması gerek ama off yaa kafamçokkarıştı

amaaaaan sayfalar dolup taşmış oku oku bitmedi akannehir

yeteriim canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana, dualarım seninle, sıkıntılanma olurmu pozitif düşün ki pozitifi görebilesin, güzel haberle sonuçlanır inşallah...

fadiğimi göremedim inşallah ameliyatı iyi geçmiştir dinleniyodur, Allahım şifa versin inşallah...

caspeeer canım inşallah düzelir yaramaz bebişin durumu, ip atlıyodur annesi, üzülüpte onuda üzme olurmu, hatırlıyomusun ben 3 aylık hamileyken bebelerden biri idrar torbasının üstünde yatıyodu sıkıştırdığı için ameliyat olmam gerekliydi, buda bebişlerden birinin düşüğüne neden olabilir demişti doktor, ama çok şükür şimdi bi sıkıntımız kalmadı, ameliyata gerekte kalmadı,atlattık o günleri, sende atlatacaksın eminim, Rabbim bebişinin zamanında ve sağlıkla doğmasını nasip etsin canım...

özloşuuum siz nasılsınız tatlım???

aymesiim sizde ne var ne yok? aldınmı iznini???

tedavide olan, tedaviye başlayacak olan, bebiş isteyen, bekleyen tüm arkadaşlarıma Rabbim bebişlerini en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizinle canlarım....

evet canım hatırlıyorum sende baya zor günler geçirdin canım çok şükürki atlattın canım. dün akşamım kabus gibi geçti ama şu an iyiyim çok şükür hareketleri takip edip dua edip duruyorum yapacakda bişi yok zaten allahıma emanet ettim koruyacak olan o.

maşallah canım allahım esirgesin. hadi gözünaydın sorunsuz bir şekilde kucağınada almak nasip olur inşallahh

canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile

canım tebrik ederim tekrar kanda pozitif çıkmış çok şükür 9 ay boyuncada hiç bırakmasın seni

dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış ıhlamur iç c vitamini takviyesi al canım

canim insallah hicbir sorun olmadan yavrunu zamaninda saglikla alicaksin kucagina
sakin moralini bozma Şeniz

tebrik ederim canim ya
insallah kan testindede dogrulanicak bu

hos geldin aramiza canim opuyorumnanaktan

oyy yerim ben o minigi masallah
hadi gozunuz aydin cucum

yeter bebisini almistir buyuk ihtimal
insallah 9 ay boyunca birlikte olurlar :Saruboceq:
fadik henuz gelmemissin buyuk ihtimal dinleniyorsun canim
yavas yavas yaklasiyorsun melegine :emir_bebek:
ozlem canim Allah yardimcin olsun
umarim bu sorunu tez zamanda atlatirsin canim ya
tuliny canim hayirli yolculuklarŞeniz

herkese merhabalar kizlar kaydirigubbakcemile5

amin canım amin inşallahhhhh

kızlar mrb benim günüm 5 gün gecio normalde ise adetim normal adet tarihimdem 4 , 5 gün önce gelir ama hala olmadım pazatesi günü 1 damla hafif kan lekesi geldi ve daha gelmedi normal düzeyde akıntım var beyaz renginde sizce hamilemiyimdir bunu yaşan hamişler varmı

canım hadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır oda meleğin müjde veriyodur sana test yap bizede hemen bildir canım bende merak ettim şimdiiiii

yarın hayırlısı ile başlıyorum okuluma sınıfa girdimki bütün bebecikler ağlıyo öğretemn yok diye gittim biraz konuştum düzeldiler öğretmenleri doğum iznine gitmiş bebelere diyemedim öğretemeniniz doğuracak ben doğuramadığım için geldim diyee denmez diyesin neyse

yeterim üzülme baştan böle olduğu daha iyi oldu düşünsene 15 gun yatacaktın daha zor oluyor kbullenmesi evet buda zor haklısın ama yapabilcemiz bişey yada üzülme demekten başka diyecek bişe yok hakkında hayırlısı olsun canım benim :teselli:

fadikçimm nerelerdesin bir ses ver bak hepiimiz seni merak ediyoruzz yerimseniben

özlemcim canım senin işinde zor dikkat et kendine gerekiyosa yat hastaneye senin sağlığında çok önemli biliosun canım benim

casper canım bebeişin yaramazlık yapmışş şimdi uslu uslu dursun annesinin karnında korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın öykünü

tülincim sende azcık kafanı dağıt nası iyi olmuş anneciğinin yanına gitmişn eminim iyi gelecektir sana açılırsın en azından

bu arada ecrincim hoşgeldin canım aramıza inşallah bir an önce kavuşursun bebişine

tek tek alıntı yapmadım baya ilerlemiş sayfalar hatırladıklarım bu kadar unuttuğum olduysa kusura bakmayın arkadaşlar

inşallah bundan sonra uslu durur teyzesi. tekrar hayırlı olsun canım bu okul işi çok iyi oldu senin için kafanıda dağıtmış olursun bıcırıklarla uğraşırken inşallah ama inşallah bu okul işi bittiğindede sende bebişine kavuşursun canım benim
merhaba kızlar ne zamandır gelemedim kabus gibi bir grip geçiriyorum birde üstüne bademcik iltihabı kaç gündür yatıyorum kafamçokkarıştı
sizler aklıma geldiniz bir bakayım bizim kızlara neler olmuş dedim olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun canım rabbim inşallah bir gün bu kadar emeğinin karşılığını verecek sana canım :teselli:

canım geçmiş olsun hem grip hem bademcik üstüste kötü olmuş canım. allahım şifa versin doktora gittinmi antibiyotik alıyomusun canım bol bol dinlen canımmm ihmal etme

fadikden hala haber gelmemiş. dinleniyodur mutlaka sanırım yarın falan uğrar inşallah sorunsuz bir şekilde atlatmıştır

yeterim canım transferin iptal olmuş çok üzüldüm canım insan bir hevesle bekliyo böylede olunca tabi hayal kırıklığına uğruyo ama hakkında hayırlısı buymuş demekten başka bişide gelmiyo elden canım. ama doktorun dürüst davranıp seni boşu boşuna ümitlendirmemek için yapmamış sırf para için de bu tarnsferi yapabilirid canım. yapsaydı bide umutlanacaktın 12 gün sonra daha çok hüsrana uğrayacaktın.
allahım senin o güzel yüreğini görüyor canım zamanı geldiğinde er yada geç kavuşturacak senide bebişine.

özlemcim hala devam dimi kusmalar allah yardımcın olsun canım senin için hiç kolay değil 3 katı yaşıyosun tüm belirtileri. hastaneye yatman gerekli isede yat canım içinde 3 can var senin 1 de sen 4 can tabiki kolay değil en azından susuzluğunu ve gerekli besin takviyelerinide yaparlar canım yoksa gitgide direncin düşer bebişlerde tehlikeye girer allah korusun. hepiniz rabbime emanetsiniz dikkat edin canım :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun hepinizden.
NEVROSKY annem bel fıtığından ameliyat oldu canım tuvalete bile kalkamıyo, biraz kendini toplasın safra kesesi ameliyatıda olucak, rahimdede sorun çıktı doktorlar alınması lazım diyo, annem baya rahatsız ya çok yaşlı değil 43 yaşında ama hayat baya çöktürmüş annemi..

yok artık üzmüyorum canım canım sağolsun
allah sağlık huzur versin gerisi gelir
inşşşşşşşşşşşşşşş
inşallah canım.
Selam iyi akşamlar kızlar zemuszemus
iyi akşamlar arkadaşım.

geçmiş olsun arkadaşım...

canlarım ben çıkıyorum hepiniz benden dualarınızı esirgemeyin inşallah iyi haberlerle dönerim iyi geceler hepinizi öpüyorum...

Maşallahhhhhhh. :nazar: Kalp atışlarını duymaya ne zaman çağırdı? Bu arada takvim süpperrrrrr. :lepi:

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Geçmiş olsun bitanem. Tez zamanda şifa verir Allah inşallah. Ve şöyle sapa sağlam başlarsın tedavine. :Saruboceq:

Canım haydi görevinde başarılar sana. Şeniz Yalnız düşünce de çok hoş. kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin. Ve tez zamanda da meleğini versin inşallah. :Saruboceq:

bu arada kızlar size bişe danışacam eşim turizmci ve yaz sezonu için elemana ihtiyaç duyuyor geçiçi olduğu için devamlı elemanı yok yeni bir eleman almış ama bayan ofise bende buna kızdım bulamadım diyor napmalıyım aslında eşime güvenirim ama işte kafam karıştı bura yol gecen hanı gibi diyor ben kızınca saçmalama guven bana diyor napaım kızlar siz söleyin oda haklı bir an önce eleman bulması gerek ama off yaa kafamçokkarıştı[

Canım ilk kez mi bayan eleman alıyor. Takılma bence böyle şeylere. Sen yine yoklarsın arada. yerimseniben

canım arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun hepinizden.
NEVROSKY annem bel fıtığından ameliyat oldu canım tuvalete bile kalkamıyo, biraz kendini toplasın safra kesesi ameliyatıda olucak, rahimdede sorun çıktı doktorlar alınması lazım diyo, annem baya rahatsız ya çok yaşlı değil 43 yaşında ama hayat baya çöktürmüş annemi..

Canım ne demek. Valla çok üzüldüm. Daha başka rahatsızlıkları da varmış. Rahata ermesine daha çok var desene. Allah ona acil şifalar versin. :Saruboceq: Sana da kolaylık versin canım. Şeniz

canlarım ben çıkıyorum hepiniz benden dualarınızı esirgemeyin inşallah iyi haberlerle dönerim iyi geceler hepinizi öpüyorum...

Canım iyi yolculuklar. ıyi haberlerle dönersin inşallah. :Saruboceq: Merakla bekliyoruz. Şeniz

canım kalitesizmiş embiryo dr bu embiryodan hiç bir şey olmaz seni umutlandırmak istemiyorum dedi

yeterim çok üzüldüm arkadaşım. :çok üzgünüm: Akşamüstü gördüm haberini ama yazmak kısmet olmadı. ınternet bağlantısı gitti. Ancak bağlandım.

Doktorun davranışı takdir edilecek cinsten. Parası hadi sorun değil de ümidi çok olacaktı onca gün. Dürüst davranmış. Ama bizler çok üzüldük tabi , senin gibi. Çok farklı olmasını dilerdik. Sonu güzel olsun isterdik. Böylesini aklımızın ucundan geçirmiyorduk. Ama kısmet değilmiş henüz. Rabbim henüz uygun görmemiş. Seni üzgün değil de sevinçten ağlarken görmek isterdim canım arkadaşım. Ama o günler de gelecek. Belki biraz daha zamanı var ama göreceğiz o güneşli günleri de Allahın izniyle. :Saruboceq: Seni seviyoruz. :1hug: :asigim: Rabbim gücünü de sabrını da verecektir. a.s.

Son düzenleme:
Back
X