walla cook iyi etmişin sevindim senin adına canım azcık dağıt kafanı yoksa evde net başında daha gun geçmez
bu arada doktorumu aradım halan devam eden kanamam için sorun yok dedi benim adet zamanlarımş ben erken olduğum için gelebilir dedi ilaçları geçtiğimiz pazar kesecektik ve ogun veya ertesi adet olacakdım ben 31 inde oldum normalmişş ama salıya kadar uzarsa ozaman ara bişeyler yapalım dedi
bu arada kızlar size bişe danışacam eşim turizmci ve yaz sezonu için elemana ihtiyaç duyuyor geçiçi olduğu için devamlı elemanı yok yeni bir eleman almış ama bayan ofise bende buna kızdım bulamadım diyor napmalıyım aslında eşime güvenirim ama işte kafam karıştı bura yol gecen hanı gibi diyor ben kızınca saçmalama guven bana diyor napaım kızlar siz söleyin oda haklı bir an önce eleman bulması gerek ama off yaa kafamçokkarıştı
seni gidi seniiii :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
sabredemeyip aradın mı yine

hafta sonuna biter artık inş canım..
eleman konusuna gelince sen çalışmıyor olsaydın belki idare ederdin bulana kadar..
ama senin içinde vakit tamam..
güveniceksin canım şu an için başka yapılacak bişey yok gibi görünüyor..
Allah şaşırtmasın..
canlarım ben çıkıyorum hepiniz benden dualarınızı esirgemeyin inşallah iyi haberlerle dönerim iyi geceler hepinizi öpüyorum...
Allah yardımcınız olsun canım..
hadi güzel haberlerle dön inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
45oo tl devletin karşıladığıının haricinde mi verdiniz yoksa hepsini siz mi verdiğiniz canım
canım arkadaşımız hepsini kendisi karşılamış..
devlet desteği yok 4500 lirada..