Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeterim canım transferin iptal olmuş çok üzüldüm canım insan bir hevesle bekliyo böylede olunca tabi hayal kırıklığına uğruyo ama hakkında hayırlısı buymuş demekten başka bişide gelmiyo elden canım. Ama doktorun dürüst davranıp seni boşu boşuna ümitlendirmemek için yapmamış sırf para için de bu tarnsferi yapabilirid canım. Yapsaydı bide umutlanacaktın 12 gün sonra daha çok hüsrana uğrayacaktın.
Allahım senin o güzel yüreğini görüyor canım zamanı geldiğinde er yada geç kavuşturacak senide bebişine.

canım teşekür edrim
allah razı olsun
geçecek
inşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bir gün bizlerinde güdürecek
iinnşşşşşşşşşşşşşşşş

maşallahhhhhhh. :nazar: Kalp atışlarını duymaya ne zaman çağırdı? Bu arada takvim süpperrrrrr. :lepi:

tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

geçmiş olsun bitanem. Tez zamanda şifa verir allah inşallah. Ve şöyle sapa sağlam başlarsın tedavine. :saruboceq:

canım haydi görevinde başarılar sana. şeniz yalnız düşünce de çok hoş. Kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin. Ve tez zamanda da meleğini versin inşallah. :saruboceq:

canım ilk kez mi bayan eleman alıyor. Takılma bence böyle şeylere. Sen yine yoklarsın arada. Yerimseniben

canım ne demek. Valla çok üzüldüm. Daha başka rahatsızlıkları da varmış. Rahata ermesine daha çok var desene. Allah ona acil şifalar versin. :saruboceq: Sana da kolaylık versin canım. şeniz

canım iyi yolculuklar. Iyi haberlerle dönersin inşallah. :saruboceq: Merakla bekliyoruz. şeniz

yeterim çok üzüldüm arkadaşım. :çok üzgünüm: Akşamüstü gördüm haberini ama yazmak kısmet olmadı. Internet bağlantısı gitti. Ancak bağlandım.

doktorun davranışı takdir edilecek cinsten. Parası hadi sorun değil de ümidi çok olacaktı onca gün. Dürüst davranmış. Ama bizler çok üzüldük tabi , senin gibi. çok farklı olmasını dilerdik. Sonu güzel olsun isterdik. Böylesini aklımızın ucundan geçirmiyorduk. Ama kısmet değilmiş henüz. Rabbim henüz uygun görmemiş. Seni üzgün değil de sevinçten ağlarken görmek isterdim canım arkadaşım. Ama o günler de gelecek. Belki biraz daha zamanı var ama göreceğiz o güneşli günleri de allahın izniyle. :saruboceq: Seni seviyoruz. :1hug: :asigim: Rabbim gücünü de sabrını da verecektir. A.s.

canım sağol
inşşş gelecek güzel günlar inşş
allahtan gelene yapacak bir şeyimişz yok bu kadar isteğe duaya karşlık rabbim vermiyorsa hayırlsı böledir
sağlık olsun ne yapaılım

hıı evet ben fiyat sordum 750 tl dedıler ama ilaçlar harıs dedıler.sagol canımm devlette yaptıramıycam o zman mecbur özell.

ne gibi bir kur uygulamam lazım canım bilgin varmııı

ben özelde 650 ye yaptırdım (izmirde yakup erata, oldukça tanınmış bir profesör)
çatlatma iğnesi de 85 ytl idi...

hıı evet ben fiyat sordum 750 tl dedıler ama ilaçlar harıs dedıler.sagol canımm devlette yaptıramıycam o zman mecbur özell.

ne gibi bir kur uygulamam lazım canım bilgin varmııı

merhaba ben asılama fıyatını uskudarda mıhrımah sultan hastanesı var orda yaptırcam 280 tl dedıler hersey ıcınde yanlız bana cok uygun geldı ve cok metedılen bır doktor var zeynep hanım soyısmını unuttum benden okadar ıstedıler bıraz daha beklıcem yaza dogru yaptırmayı dusunuyorum asılamamı

yeterim canım eşimin nöbetlerinden dolayı ancak girip okuyabildim geçmiş olsun canım durumun çok zor ama bekleyipte sonunda görmek daha zor negatifi inşallah bi dahaki sefere herşey yolunda gider canım çok üzüldüm ne desek boş biliyorum vakti gelmemiş daha miniğinin zamanı gelince hiç bi engel tanımıyo canım yeterki sen sağlam dur rabbim yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz tez zamanda süpriz yapsın bebişin inşallah

selam canlara.s.

ben geldim....şuan yatıyorum ama bilgisayar diz üstü olduğu için size haber vereyim dedim...
henüz topiği hiç okumadım ama son sayfada yetern durumunu gördim ve çok üzldüm....
rabbim yardımcısı olsun elimizden birşey gelmiyor ne desek boş...

ameliyat dün oldu hem histereskopi hemde laparoskopi...
7 de hastanede olduk ama ameliyata 2.30 ta ancak girebildim...
ama sıkılmadım gayet rahattım altı kişilik odada hep bizler gibi bebek hasreti çeken ve bu yüzden ameliyat olacak bayanlar vardı...
konuşa güle baya stres attık...
ameliyata çok sakin girdim ve tez
zamandada kendime geldim...
tabi ağrılar oluyor...
birde anestezi çok etkiliyor insanı...
bugün öğlene doğruda eve geldik...

neyse gelelim ameliyata...
biliyorsunuz ameliyat tanı amaqçlı yapılmıştı...
ve sonuçta sağ tüpüm tamamen tıkalıymış ve açılmamış...
neden açılmadığını sordum tıkalıklığın tüpte değil rahimle alakalı bir yerde olduğunu ve açılamayacağını söylediler...
aslında bunu çok iyi anlaaymadım gerçekten tüplerde açılamayacak sorunlar oluyormu...

birde rahimde perde yani septup varmış ve düzeltilmeye çalışılmış ama rahim kalınlaşmış olduğu için net bir sonuç alamamışlar...
bu ameliyatın adetten sonra 1 hafta içinde olması gerekiyormuş benim bu haftanın songünü oldu ve biraz geç kalınmış...
aslında benimle ameliayta giren bayanların biride benimle aynı günde adet olmuş ve onun adetide 5 gün sürmüş ama onun ameliaytı başarılı geçti...
şans mı desek bilemiyorum...ameliyat gününü 2 ay önce aldığımız için tan gün ayarlama şansı hiç yok...
sonuçta orası ünüv. hastanesi ve çok sıra var...

sonuç olarakta septupun tamamen temizlenip temizlenmediğini anlayabilmek için ofis histereskopi olacağım...
adet olunca telefon açıp randevu alcağım....

tabi eğer septup duruyorsa yine ameliyat...
ama bu sefer sadece histereskopi olur....

anlıyacağınız kızlar o kadar uğraştım ama elde var sıfır...
üzülmedim desem yalan olur....
ama yinede hayırlısı diyelim...
üzülmekle elden birşey gelmiyor....

canım geçmiş olsun sakına.s.ofis histereskopiden hiçbişe yok sakın korkma ben de perde vardı hemde tam perde zaten ilk düşüğümden ondan olmuş çok basit bir işlem 10 15 dk sürüyor ve yarım saat içinde evine gidiyosun ben gecen sene temizlettim eğer seninkini temizlemişlerse azda olsa daha kısa surer endişe etme

evet dayanamadım tülincim sinir ediyo hala var biliomusun kanama ve artık nefret ediyorum salıyı beklicez artık

evet kızlar okulda ilk gunumdu yazılı bile yaptım okudum :lepi:çocuklar çok tatlı ah keşke öğretemenlik okusaydım da öğretemn olsaydım neyse buna şükür

yeterim canım eşimin nöbetlerinden dolayı ancak girip okuyabildim geçmiş olsun canım durumun çok zor ama bekleyipte sonunda görmek daha zor negatifi inşallah bi dahaki sefere herşey yolunda gider canım çok üzüldüm ne desek boş biliyorum vakti gelmemiş daha miniğinin zamanı gelince hiç bi engel tanımıyo canım yeterki sen sağlam dur rabbim yardımcın olsun canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz tez zamanda süpriz yapsın bebişin inşallah

canımsağlık olsun ne yapalım
evet çok istiyordum ama
dememki zamanı değimiş
gelecek inanıyorum
rabbim gödercek
iinşşşşşşşşşşşşş
ben beklerim
yeterki gelsin

tüp bebek topiğinden alıntı yaptım kızlar

bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)

evet canım yaa tek derdim bebeklerim ama izin almamada
öle deme canım çok geçmiş olsun genede mudehale edilmiş.ama evet bende biliyosun septumu aldırdım ve bunu doktorum adetine göre ayarlıyor özelliklede adetin 7.ve 9. gunleri yapılıyor daha sonra rahim kalınlaşmaya baslıyormuş benimde adetimz az sürdüğü için adetin 7. gunu yapılmıştı sanırım. olsun inşallah temzilenmiştir tamamen ama tekrar histereskopi olucaksınn işte universite hastaneleri böle inceledikçe inceliyolar insanı ama olsun mutlu sona yaklaşıyosun inşallah canım

fadiğimtekrar geçmiş olsun inşalalh epey bi işe yaramıştır,sıkma canını.
melony canım öğretmenliğin hayırlı olsun, öğretmenlik çok keyifli gerçekten, ben çok üzgün olduğum zamanlar da bile işe geldiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum.
belgin,casper,nevrosky,tulny sağolun canlar, iyi dilekler daha çabuk iyileşiveriyorum
ceylin naz geçmiş olsun arkadaşım bu hafalar çok dandik hemen insan aldanıveriyor, dikkat et kendine.
çido,tekrar hoş geldin aramıza üzüntler paylaştıkça azalıyor,biz birbirimize desteğimizle hepimiz bebişilerimize kavuşacağız.

FADIGIMMM canim benim cok üzüldüm...keske tam bi sonucla cikmis olabilseydin ama demekki bir daha yasamak varmis kismette bitane,moralini bozma canimm...insallah ikinci defada hersey yoluna girecektir...
hem histeroskopi seni laparoskopi kadar yormayacaktir..sonrasindada insallah gönlünden gecenler olur canimm...

canım çok geçmiş olsun

canım geçmiş olsun sakına.s.ofis histereskopiden hiçbişe yok sakın korkma ben de perde vardı hemde tam perde zaten ilk düşüğümden ondan olmuş çok basit bir işlem 10 15 dk sürüyor ve yarım saat içinde evine gidiyosun ben gecen sene temizlettim eğer seninkini temizlemişlerse azda olsa daha kısa surer endişe etme

evet dayanamadım tülincim sinir ediyo hala var biliomusun kanama ve artık nefret ediyorum salıyı beklicez artık

evet kızlar okulda ilk gunumdu yazılı bile yaptım okudum :lepi:çocuklar çok tatlı ah keşke öğretemenlik okusaydım da öğretemn olsaydım neyse buna şükür

canlar hepinize çok teşekkür ederim...
çok çok sağolun...
tabiki histereskopi laparoskopi kadar zor olmaz...
sunuçta deride kesik falan olmuyor....
rabbim beterinden korusun...
hayırlısı artık...

bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
canım bende bunu duymuştum...
hiç bir zaman allahtan umut kesilmez...

kızlar haftaya doktor.randevum var kese bakılcak kalp atışı da duyulur mu acaba gebelik varmı doğru yere mi tutun du ya inşallh vardır herşey yolundadır...midem çok bulanıyor ve kabızlık devam ediyor doktor aradm ilaç veremem dedi birde aşırı tuzlu canım çekiyooooo napcam ben

tebrikler canım...pozitif sonuç almana çok sevindim....
rabbim tamamına ersirsin....

-------------------------------------------------------------------

herkese hayırlı geceler canlara.s.
ben yatıyorum hala....
çok rahatsız değilim ama arada sancım oluyor birde ameliyat yerinde ağrı var....
gündüz yanlız kalamadığım için topiğe gelemedim...
şimdide sadece bugünün mesajlarına göz attım....
diğer geçmişi biraz düzelince okurum inşallah....
zaten yatarak pek yazamıyorum...çok zor oluyor...

[/B]

iyi gecelerr kıslarr kimse yokk ama yazayımm

nevro cuğum doktora ne için gideceğimi sormuşun canımm..canım ilk tüp bebek tedavisiden sonra devam eden gaz problemlerim hala geçmedi..şu ana kadar bir çok ilaç verilmesine rağmen..onun için detaylı muayene için üniversite hastanesine gidecektim..ama bu aralar yani yaklaşık bir aydır öncekine nazaran çok çok rahatladımm..ama yinede görüneyim istedimm..birde çene eklem kemiğimde kayma olmuşş bazen çok ağrıyorr..yemek yemekte zorlanıyorumm bide onun için kontrole çağırmıştı dr .
ama gelll görkiiii uykucu şirin uyanıpp gidemediiiiiiiiiiiiiiiimirmirmirmir

Son düzenleme:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytyuppiii yalnızz kalmışştımmm kıslarr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım ne güzel. Günün güzel geçmiş. Çok zevk almışsın. 2 ay daha bu heyecanı yaşayacaksın doya doya. a.s.

Ben bunu duymamıştım. Okuyunca tüylerim diken diken oldu. :gitme:

herkese hayırlı geceler canlara.s.
ben yatıyorum hala....
çok rahatsız değilim ama arada sancım oluyor birde ameliyat yerinde ağrı var....
gündüz yanlız kalamadığım için topiğe gelemedim...
şimdide sadece bugünün mesajlarına göz attım....
diğer geçmişi biraz düzelince okurum inşallah....
zaten yatarak pek yazamıyorum...çok zor oluyor...

İyi geceler bitanem. Sen güzelce dinlen. Kendini iyi hissetmeden de gelme. Öpüyorum kocaman. Şeniz

iyi gecelerr kıslarr kimse yokk ama yazayımm

nevro cuğum doktora ne için gideceğimi sormuşun canımm..canım ilk tüp bebek tedavisiden sonra devam eden gaz problemlerim hala geçmedi..şu ana kadar bir çok ilaç verilmesine rağmen..onun için detaylı muayene için üniverzite hastanesine gidecektim..ama bu aralar yani yaklaşık bir aydır öncekine nazaran çok çok rahatladımm..ama yinede görüneyim iztedimm..birde çene eklem kemiğimde kayma olmuşş bazen çok ağrıyorr..yemek yemekte zorlanıyorumm bide onun içindi..
ama gelll görkiiii uykucu şirin uyanıpp gidemediiiiiiiiiiiiiiiimirmirmirmir

Demek uykucu şirine uykudan dolayı gidemedi doktora. kaydirigubbakcemile3 Canım benim ihmal etme ama git mutlaka. Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin. Sağlık gibisi yok. Biraz bile bozulsa insanı çok etkiliyor. a.s.

rapunzell_82+, nevrosky+, TozBezi+ slm fıstıklarrrrrrrrrzemuszemuszemuszemuszemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

salı günü muhakkak gideceğim canımmmm evet valla ihmale gelmiyoo..ben biraz canı iyice burnuna gelmeyince doktora gitmeyenlerdenimm.. gitmem lazımm

eşimin dilinden kurtulamıycamm yoksa...

ben yatıyorum kıslar Allah rahatlık versin sizlere yarın haftasonu ama eşimin görevi varr...erken kalkıp kahvaltı hazırlıycammm

salı günü muhakkak gideceğim canımmmm evet valla ihmale gelmiyoo..ben biraz canı iyice burnuna gelmeyince doktora gitmeyenlerdenimm.. gitmem lazımm

eşimin dilinden kurtulamıycamm yoksa...

Eşin dır dır yapmasa daha da gideceğin yok yani. Valla ben zatürre geçirdim. Ve daha başında yakalamışız çok şükür. Doktora biraz daha gitseymişiz çok kötü sonuçlar doğurabilirmiş. Ben de doktora gitmeyi hiç sevmem. Eşimin zoruyla gitmiştim. İyiki de zorlamış. Bana kalsa gitmezdim. 45 günü geçti daha atlatamadım. Bundan sonra her püsürük de giderim. Hani kedi götünü görmüş yaram var demiş. Ben de diyecem ve gidecem. Sen de ihmal etme canım rahatsızlıklarını. a.s.

birkaç gündür pc bozuktu kızlar..ancak girebildim..ayyy..oku oku bitmiyor..ne güzel:)

yetercim senin adına çok üzüldüm..ama hayırlısı böyle muhakkak..emin ol transferi olup 12 gün bekledikten sonra negatif görseydin daha mutsuz olacaktın.:teselli:

fadikçim çok geçmiş olsun.perde varmış sanırım.inşallah bir sonraki ameliyatı doğru zaman getirip,o perdeyi aldırabilirsin.çünkü perde hamile kalmayı çok zorlaştırıyor,daha doğrusu düşüğe sebep oluyor.bol bol dinlen hayatım sen..a.s.

cerencim çok sevindim.tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..

cucu canım,keseyi görmüşsünüz maşallahhh:emir_bebek:..Allah tamamına erdirsin inşallahh..canım sizin sorun tam olarak neydi?erkek infertilitesi değildi sanırım..

yabangülüm siz de duymuşsunuz pıtpıtları..hadi gözünüz aydınnn..:ecrin_bebek:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..

dilemcim sen de inşallah pozitifi görürsün tatlımmm..opuyorumnanaktan

kızlar size bişey anlatmak istiyorum.benim yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene tüp bebek yptırdı.ve 7 senelik evliler.arkadaşım 35 yaşında. senelerce uğraştılar,3 kez aşılama yaptırdılarolmadı ama ilk tüp bebekte yüzü güldü arkadaşımın.şimdi minik kızı 1 yaşında.daha 2 hafta önce falan konuşmuştuk.kendinde de bende old.gibi pco olduğunu ve yumurtlayamadığnı söylemişti.arkadaşımın adeti 10gün geçiyor.eşine acaba bebek labilirmi diye soruyor.eşi olması imkansız,olsa olsa milyonda bir ihtimal diyor.böyle böyle bir 5 gün daha geçiyor.arkadaşım gidip bir gebelik teti alıyor ve anında çift çizgi çıkıyor ama kendine konduramıyorya hamileliği,kesin bu test bozuktur diyor:)
2 gün sonra da kan testi yaptırıyorlar veeee sonuçççç: 2 aylık hamileeeeee..
şok şok şokkkkkkk...akannehir akannehir akannehir
kendi de hala şokta zaten canım arkadaşım benimm..nasıl olur diyor?ve doğru dürüst eşimle birlikte bile olmadık ve olduklarımızda da o kadar dikkat etmiştik diyor..
ama Allahın işi işteeee..Rabbim büyükk..biraz da psikoloji rahatlayınca gelmez denilen bebiş kendiliğinden geldi işteee:)
umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim kızlar bu yüzdennn..
hayatın bize ne sürprizler hazırladığını bilemeyizz..delikafadulden
hepinize dua ediyorummmm..:Saruboceq:

Back
X