Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canım ben 2 bucuk evliyim şimdi gitsem acaba yararlana bilirmiyim aslında benim cabam rapor almak bide eşim 4bucuk yıllık sigortalı acaba aşılama yaptırabilirmiyim üniversite has. Gitcem allah izin verirsea.s.

canım eşinin siğorta girişin 5 yılık oması gerekiyor 900 gün pirim yeterli oluyor
ama ünverstede aşılamayı özeldende yapıyorlar kolomenle başılıyorlar zaten o da çok pahalı bir ilaç değil
yani görüş has
başla
rabbim gölüne göra versin

canım eşinin siğorta girişin 5 yılık oması gerekiyor 900 gün pirim yeterli oluyor
ama ünverstede aşılamayı özeldende yapıyorlar kolomenle başılıyorlar zaten o da çok pahalı bir ilaç değil
yani görüş has
başla
rabbim gölüne göra versin

yetercim özelinkini kabul etmezler diye biliyodum o yüzden bekledim ben özele aşılama yaptırdım ama negatifsenağlama üniversite has. olsunki herşey sıralı olsun istedim

opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan
tebrikler canım....
rabbim tamamına erdirsin....

günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....
canımya üzüldüm...
inşallah tesede çıkar...
rabbim yüzünüzü güldürsün....

kızlar mrb ya kızlar bu sabah ilişki:utangac: sonrası hafif akıntı geldi kahve rengi sonra acık kırmızı kan lekesi sonra kesildi hani yazmıştım günüm gecio die bu ne şimdi nie sabah bunlar oldu sanki yalan hiç leke gelmedi aklım karıştı yarın doktora gitcem kesin bide zaman zaman belim ağrıyo
canım sen tedavidemiydin....
ben unuttum da...

opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan
canım allah tamamına erdirsin.
İyi pazarlar kızlar. a.s. Akşam oldu ancak gelebildim. İnşallah iyisinizdir hepiniz. Aramızda henüz hamile kalmış olup mutlu olanlar , tedavisi ile ilgili olumsuz gelişme almış olup mutsuz olanlar ve tedaviye başlayacak olup heyecanlı olanlar var. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ve hepinizin yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım allah razıolsun iyiki varsınız allahım büyük inşallah ikinci tesede çıkacak allah bilir belkide 3yılda gelişmiştir dimi içerdeki hücreler.

tebrikler canım....
rabbim tamamına erdirsin....

canımya üzüldüm...
inşallah tesede çıkar...
rabbim yüzünüzü güldürsün....

canım sen tedavidemiydin....
ben unuttum da...

amin canım sagol iyiki varsınız allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

yetercim özelinkini kabul etmezler diye biliyodum o yüzden bekledim ben özele aşılama yaptırdım ama negatifsenağlama üniversite has. Olsunki herşey sıralı olsun istedim

canım özelde derken ünvversteden rapor çıkartmadan (şartları beklerken yaptırabilirsin )hen ücret ödemiyorsun hemde aşılma yapılıyor o aradad tüp bebk için beklediğin zaman gelmiş oluyor canım onu demek istemiştim

günaydın herkeze transfer 16.günü ve göğüslerde sızlanma büyüme durdu normale döndü bu normalmi dir cumaya randevum var doktorumla kese kontrolü inşallh normaldir herkezin gönlünden geçenleri Rabbim versin inşallh

gunaydınnnn kıslarr herkese güzel haberler dolu haftalar olsunnnn inşallahhhh

ben dunyadaki o en guzel sesleri duydum. üçüde şuan çok iyiyler şükürler olsun popolarını dönmüş yatıyolardı.pıtır pıtır kalpleriyle :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben dunyadaki o en guzel sesleri duydum. üçüde şuan çok iyiyler şükürler olsun popolarını dönmüş yatıyolardı.pıtır pıtır kalpleriyle :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

CANIM GÖZÜN AYDIN :lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SAĞLICAKLA KUCAĞINADA ALIRSIN :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkeze transfer 16.günü ve göğüslerde sızlanma büyüme durdu normale döndü bu normalmi dir cumaya randevum var doktorumla kese kontrolü inşallh normaldir herkezin gönlünden geçenleri rabbim versin inşallh

canım inşşşşşşşşşşşşş
he şey yolundaddır

arkadaŞlar
gızmo
arkadaŞımız nerelerde haberı olan varmı yaaaaaaaaa
uzun zamandır gÖremıyorum

günaydınlar güzel hatunlarrrrrrrra.s.

gÜnaydınkızlar

Sizlere ve herkese günaydın kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.. Şeniz

Özlemcim çok sevindim. Üçünü de ayrı ayrı öpüyorum. Hep böyle sağlıklı olsunlar hiç üzmesinler annelerini. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de göre inşallah. :nazar: :nazar: :nazar: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ilaclar içinde galıba cunku ıkı ilaç ismi yazdı doktor muhasebeye gonderdı aslında 279 tl tutuyor dedıler cok sasırdım sok oldum ben nıye bunca zamandır bekledım dıye orda muyane sırasını beklerken bır hastası ıle konustum kadın ben burda hamıle kaldım dıyordu yanı asılama ıle yumurtlaması olmuyormus sadece ılaclada adet oluyormus doktoru cok ovdu dıger hastalarıda cokbegenıyordu telefon et bakalım acaba sana ne kadar ucretı soylıyecekler benım hersey normal cıktı rahım fılmı testler hersey temız ama olmuyor esımde duzeldı beklıyoruz bakalım ne zaman gelıcek melegımız

mrb canımm .aradım ben hastaneyi santraldekı bayanla konustum asılama yaptırmak istiyorum dedım.bana fiyat 300tl dedı ilaç fiyatı içindemi dedim oda doktor zeynep hnla konusmus gelip muayne olması gerekıyor falan demıs doktorda muayne ücerti 40tl ama doktor cok yogun oldugu için randevu almanız lazım dedı.güzel bi hastaneye benziyorrr.gitmeyi düşünüyorum bilgi için sagol canım.peki bana önerebilecegin ürolojı uzmanı varmı canımm.cok oldum kusra bakma

günaydın kızlar herkese iyi haftalar bana yardımcı olursanız sevınırım.

bana önerebilecegınız iyi birr urolojı uzmanı varmı.

Back
X