Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende seni canım bir yaramazlık yok bakalım sen nasılsın açma arayı gelsene bu taraflara

canım şu tedavi işini bir çözeyimde önümüzdeki hafta olur sanırım dr göürüşeceğim sonra bakalım dr neler önerecek bilmiyorum
ne yapalım diyecek
oofffffffffffff
kama karışık oldum yyaaaaaa

canım şu tedavi işini bir çözeyimde önümüzdeki hafta olur sanırım dr göürüşeceğim sonra bakalım dr neler önerecek bilmiyorum
ne yapalım diyecek
oofffffffffffff
kama karışık oldum yyaaaaaa

canım RABBİM ne eylerse güzel eyler onun için kafanı çok takma yazması kolay söylemesi kolay biliyorum ama kabul etmemiz gereken gerçek o...onun için rabbim yardımcın olsun canım inş emeğinin karşılığını elini bile kıpırdatmadan alırsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. Şeniz

canım çok geçmiş olsunnnn

canım rabbim ne eylerse güzel eyler onun için kafanı çok takma yazması kolay söylemesi kolay biliyorum ama kabul etmemiz gereken gerçek o...onun için rabbim yardımcın olsun canım inş emeğinin karşılığını elini bile kıpırdatmadan alırsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım sağol ama beni yoran şu karasızlık varyaa işte o ne yapacağımıza (dr görüşüp) karar verseydik rahatlayacaktım yaaaaa

sagol canım hosbulduk senın için çok üüzldüm canım.inş.rabbim melegını verır sana.kardeşinde aşılama yaptırcak galıbaa inş.onunkıde tutar canım :saruboceq:

canım sağol
inşşşşşş benim için kadeşim için ve bekleyen herkes için
iinşşşşşşşşşşşşşşüzülme ama sağlık olsun ben o tedavine yaşanları unutun önüme bakıyorum bir an önce adet olup ne yapacağımıza karar vermek istiyorum

slm kızlar duaalartınız ve guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım hepınıze tek tek cevaap veremıyorum ozur dılerım ama ben ınanıyorum benım canım arkadaslarım bana cok cok dua edıyor
kızlar suanda ankarada olan arkadasımız var mı
ben bugun ılk ıgnemı yaptım cok korkouyorum bana dua edın optum sızlerı

slm kızlar duaalartınız ve guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım hepınıze tek tek cevaap veremıyorum ozur dılerım ama ben ınanıyorum benım canım arkadaslarım bana cok cok dua edıyor
kızlar suanda ankarada olan arkadasımız var mı
ben bugun ılk ıgnemı yaptım cok korkouyorum bana dua edın optum sızlerı

KUZUM HAYILI UĞURLU OLSUN:lepi::lepi::lepi::lepi:
TEDAVİN MELEĞİNİ GETRSİN CANIM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN CANIM:lepi::lepi:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar herkese hayırlı gunler..
nevrocum cok gecmıs olsun.dıkkat et kendıne.bebısının sana ıhtıyacı var.sıcak tut kendını..
kızlar ben bısey sorcam.dogum kontrol hapı kullananınız vardır ıcınızde.bırakınca kacıncı gunu adet olunuyor.herkezın degısıyormu acaba??

guanydınnn kıslarrrr hepinize
nevrom geçmiş olsun canım

kıslarrr ben pek okuyamıyorum giremiyorumda kusuruma bakmayın sayfalar aşagı kaydıkçada miğdem bulanıyo herşeye bulanıyo zaten gecsede kurtulsam öpüyorum hepinizi

nevrocum cok gecmıs olsun.dıkkat et kendıne.bebısının sana ıhtıyacı var.sıcak tut kendını..
kızlar ben bısey sorcam.dogum kontrol hapı kullananınız vardır ıcınızde.bırakınca kacıncı gunu adet olunuyor.herkezın degısıyormu acaba??

yok canım bırakınca 3-4 içinde oluyosun ben öle oldum gecikmezmiş gununde olur demişti doktor bana

canım sağol
inşşşşşş benim için kadeşim için ve bekleyen herkes için
iinşşşşşşşşşşşşşşüzülme ama sağlık olsun ben o tedavine yaşanları unutun önüme bakıyorum bir an önce adet olup ne yapacağımıza karar vermek istiyorum

hayırlısı olsun canım

canım sağol ama beni yoran şu karasızlık varyaa işte o ne yapacağımıza (dr görüşüp) karar verseydik rahatlayacaktım yaaaaa
hakkınızda en doğru karar alınız inşallah...
allah yardımcınız olsun canım....

fatımacım 2-3 gün içİnde olması lazım...
ama bazen değişebiliyor...
ben geçen ay kullandığımda ilaç bitmeden krem rengi akıntım oldu ilaç bitincede hemen adet oldum...
zaten o 2-3 gün sonra adet olsaydım ameliyat daha net ve başarılı olacaktı...
ama ne yapalım hayırlısı artık....

-----------------------------------------------------------

herkese hayırlı günler canlara.s.

merhaba kizlar
bugun kotu bir haber aldim cok uzgunum
bir yakinimiz tup bebekle hamile kalmisti ikizlerine
dun erken dogumla kaybetmis bebeklerini daha oncede iki defa kaybetmisti bebeklerini yani ikizleriyle birlikte 4 bebegini kaybetti
Allah sabir versin onlara su an ne dusunecegimi bilmiyorum bombosum
Allah'im hakkimizda hayirlisini versin saglikla
hamile arkadaslarimiza yavrularini saglikla kucaklamalarini nasip etsin insallah

merhaba kizlar
dun erken dogumla kaybetmis bebeklerini daha oncede iki defa kaybetmisti bebeklerini yani ikizleriyle birlikte 4 bebegini kaybetti
hamile arkadaslarimiza yavrularini saglikla kucaklamalarini nasip etsin insallah

çok üzüldüm yaa....
allah sabır versin....ne kadar zor birşey hemde kaçkere....
rabbim birdaha yaşatmasın...

merhaba kizlar

ayy çok üzüldüm canımen kötüsü bu galıba allahım yardımcısı olsun birdaha göstermesin böyle acıyı kimseye...

Back
X