nesrin savaş nur krp nasılsınız canlarım iyimisiniz sesiniz çıkmıyo nerelere daldınız
emine hoşgeldin canım... valla öğleden önce çenem düşmüştü ama şimdi hastalarım çoğaldı arada boşkaldığımda yazabiliyorum saat daha 3 ve 75 hasta taburcu ettim...kafamçokkarıştıhadi dualarımız seninle canım hayırlısı olsun hakkında. inşallah yumişlerin büyümüştür...
Ayyy inşallah bu ay Nevronun,ayşenin ve balsuratın halaylarını çekicez.:teytey:
Topik çökmez inşallah.
yok yok bişi olmas sevcanım rahat ol sen oynamana bak onlar hamile kalsın da biii... daha fazla halay olcak bu nekisırnaşık şey
bende kızacaktım sana hamile hamile temizlik mi yaptırıyosun kıza diye ama o değilmiş.. yırttın hadi kaydirigubbakcemile3 bugün çenen düşmüş senin maşallahın var nesrincim.. delikafadulden delikafadulden
ben yağsız yiyim eşim yağlı.. o zeytinyağını sever.. babaannem veriyor yağımızı.. yerimseniben incir almak lazım artık.. bi de bunu deniyek teste kadar bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi gün gebercez onu duyduk ye bunu duyduk ye delikafadulden delikafadulden delikafadulden
tulınyyy nerdesin kıs sen bugun görünmüyorsun? ii fırça yemeden kurtulduk senden. bişi olmaz sen yeee sonra dua edersin banasırnaşık şey