Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım senin yumoşlar daha toplanmadılarmı....bana sanki çok zamna geçti gibi geldi...
hadi bakalım hayırlısı canım...
senden de bu ay güzel haber bekliyoruz:1hug:Şeniz

insallah canim nevrodan ayseden,mona rosadan,balsurat ve diger tedavideki arkadaslarimizdan hayirli sonuclar aliriz

canım valla marketteki oluyoırmu bilmiyorum ama teyze üzerine bastıra bastıra hakiki zeytinyağ dedi... aslında bulan arkadaşlardan rica etsek bize de yollasalar ne büyük bir iyilik olurdu herhalde...yardımcı olalım birbirimize bu konuda kıslar olmaz mı?

Burda gerçekten hakikisini nasıl bulacağımı bilmiyorum
sadece marketten alabilirim başka bilmiyorumki nerden alınır
doğru diyon valla yardımcı olalım birbirimize

kızlar size birşey daha deyim gülün bari benim lensin biri deforme oldu yenisini sipariş verdim daha gelecek 1 ay oldu yazılanları doğru dürüst okuyamıyorum sileceklerde fayda etmiyor artık buğulu görmeye devam zavallı sileceklerde yoruldu çalışmaktan onlarda grev yapıyor artıkın.... tek gözle görenleri şimdi daha iyi anlıyorum benimki buğulu görüyo zorlanıyorum onlar sadece biriyle idare ediyolar herşeyin başı sağlıkkkkkkkkkk ben bile pc yaklaşıp bakınca kendi kendime gülüyorum bir başkası görse beni ne sanar acep acıktıda pc yiyor diye

canım elbette, her şeyin başı sağlık, göz çok önemli geçmiş olsun canım

buyur aymescim içelim çayımızı canım pastadanda al hepimize yeter gözü delik gibi birsürü aldım kavaltıda yapmayınca insan aç gözü oluyor yani ben öyleyim

Hemen geliyom canım karşılıklı şöyle bi içip dedikodu yaparız kknın dedikodusunukaydirigubbakcemile3
bende aç olunca çok aç gözlü oluyom hiç doymıycam sanıyorum:1hug:

Biz Mart kedilerine özeniyoduk, artık onlar gelsin benden taktik öğrensin....:utangac::jeyyar::jeyyar:

sevcan çok iddalısın :1shok: :1shok: :1shok:
noluyoruz
bu mart bozdu valla bizi:utangac::utangac::utangac:
seyrimizin dışına çıktık kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
bu kadar çalışmadan sonra patlama olacak gibi topikte:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım merhabalar nasılsınız.. hepinizi teker teker öyle çok özledimki.. mail adresim kapanmış.. haliyle bende siteden eengellenmişim.. bi türlü giremedim uzun süre.. en sonunda nevrocuğumdan yardım istedim...

tüplerim kapalı olabilir hamile kalma şansım hiç olmayabilir ama yinede sizin heyecanınzla heyecanlanıyorum ....

rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah..

nevrocuğuma ve tüm arkadaşlarımıza tedavilerinde güzel sonuçlar almalarını diliyorum.. hepinizi çok özledimmmm

latifeelif hoşgeldin canım.a.s.
Nerelerde kaldın.
Özlettin kendini çok.:1hug:

sevcan çok iddalısın :1shok: :1shok: :1shok:
noluyoruz
bu mart bozdu valla bizi:utangac::utangac::utangac:
seyrimizin dışına çıktık kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
bu kadar çalışmadan sonra patlama olacak gibi topikte:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu ay korkun benden.:jeyyar:
Öteki hayatımda kedimiydim acaba merak ettim şimdi.CADIARZU
Mart ayı ve ben bu ay pek istekliyim.:roflol:

size yazmayı unuttum arkadaşımın bebişi oldu hemde yanyana oturuyoruz ben doğumda yanında olamadım sabah geçtim yanına bebişi hayırlamaya annesi emziriyodu fıstığı kucağıma aldım baya duygulandım ordakiler inşallah seninde olur kendi bebişinide alırsın kucağına deyince ağlamamak için kendimi zor tuttum neyseki fire vermeden atlattım anam bu zamane çocuklarımı acayip ben anlamıyorum daha 2 günlük maşallah cin gibi bakıyor konuşmalardanda anlıyo bakışlarıyla belli ediyor zilli babası bile diyomuş bu bize çok çektirir diye adamıda korkutmuş bakışlarıyla ama miniminnacık küçücük oyuncak gibi böcük insan kucağına aldığında tırsıyor birşey olurmu diye inşallah rabbim bizlerede nasip eder hayırlı sağlıklı bebişler

kısss sevcan mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır der atalar sende mart ayı diye bir yerini falan sakatlama emi yada kocişe zarar aman dikkat canım çok sık duş alıpta grip neyim olma bu havalar seni aldatmasın sonra kediydi mediydi derken sağlıktan olma......kıs şaka yapıyom ha ters anlama

sevcan calış anam sen calış Allah bile boş duranı sevmezmiş.sırnaşık şey
ben çalışamıyom sen çalış bari bacımCADIARZU

ay kızlar ben kocişle konuşmuyorum akşam küstüm azcık az önce aradı ...benle konuşmuyorsun ama sen konuşmadan cevap ver karta ne kadar para yatacaktı ama konuşma diyor dalga geçiyor dürzü allahım ben deliyim bari kociş akıllı olsaydı ne olurdu

cornelia35, maytap, nesrinsavas+, nur krp, ozlem82do, papatya_ek, sevcangoksel

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın ALLAH a emanet olun inş

Back
X