bende geldım nan:dilcikar::dilcikar:
cnmmmm hoşgeldinnnn aman da aman küsmüş bana kız bi yakalarsam kaydirigubbakcemile Şeniz[/QUOTE]
hoşbuldukkkkkk cnm tamam hadi gel barışalım affettimmmm bida olmasın amaaa:roflol:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldım nan:dilcikar::dilcikar:
canım senin yumoşlar daha toplanmadılarmı....bana sanki çok zamna geçti gibi geldi...
hadi bakalım hayırlısı canım...
senden de bu ay güzel haber bekliyoruz:1hug:Şeniz
canım valla marketteki oluyoırmu bilmiyorum ama teyze üzerine bastıra bastıra hakiki zeytinyağ dedi... aslında bulan arkadaşlardan rica etsek bize de yollasalar ne büyük bir iyilik olurdu herhalde...yardımcı olalım birbirimize bu konuda kıslar olmaz mı?
kızlar size birşey daha deyim gülün bari benim lensin biri deforme oldu yenisini sipariş verdim daha gelecek 1 ay oldu yazılanları doğru dürüst okuyamıyorum sileceklerde fayda etmiyor artık buğulu görmeye devam zavallı sileceklerde yoruldu çalışmaktan onlarda grev yapıyor artıkın.... tek gözle görenleri şimdi daha iyi anlıyorum benimki buğulu görüyo zorlanıyorum onlar sadece biriyle idare ediyolar herşeyin başı sağlıkkkkkkkkkk ben bile pc yaklaşıp bakınca kendi kendime gülüyorum bir başkası görse beni ne sanar acep acıktıda pc yiyor diye
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sevcanım valla kolay gelsin ne diimmmmmyerimseniben
bunlardan sonra:1rolleyes::1rolleyes:
buyur aymescim içelim çayımızı canım pastadanda al hepimize yeter gözü delik gibi birsürü aldım kavaltıda yapmayınca insan aç gözü oluyor yani ben öyleyim
Biz Mart kedilerine özeniyoduk, artık onlar gelsin benden taktik öğrensin....:jeyyar::jeyyar:
canlarım merhabalar nasılsınız.. hepinizi teker teker öyle çok özledimki.. mail adresim kapanmış.. haliyle bende siteden eengellenmişim.. bi türlü giremedim uzun süre.. en sonunda nevrocuğumdan yardım istedim...
tüplerim kapalı olabilir hamile kalma şansım hiç olmayabilir ama yinede sizin heyecanınzla heyecanlanıyorum ....
rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah..
nevrocuğuma ve tüm arkadaşlarımıza tedavilerinde güzel sonuçlar almalarını diliyorum.. hepinizi çok özledimmmm
sevcan çok iddalısın :1shok: :1shok: :1shok:
noluyoruz
bu mart bozdu valla bizi
seyrimizin dışına çıktık![]()
![]()
bu kadar çalışmadan sonra patlama olacak gibi topikte:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Bu ay korkun benden.:jeyyar:
Öteki hayatımda kedimiydim acaba merak ettim şimdi.CADIARZU
Mart ayı ve ben bu ay pek istekliyim.:roflol:
sevcan calış anam sen calış Allah bile boş duranı sevmezmiş.sırnaşık şey
ben çalışamıyom sen çalış bari bacımCADIARZU
l-carnitine ya bizde mi kullansak çok duyuyorum ilaç mı