Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zencefil canım nbr kız seni rüyamda gördüm gündüz niyetine anlatayım senle biz yeşillikler üstünde yufka acıyoz davullar zurnalar calıyo beyaz beyaz masalar kuruluyo yemekler yapılıyo senin oğlunun sünnet düğünüymüş vallahi hayırlara vesile etsin canım
Allah hayırlara çıkarsın eminecim,ne güzel yeşillikler,düğün,sonra erkek çocuğu.çok güzel rüyalar görmüşsün inşallah hayırlara vesile olur.keyfim yerine geldi walla sağol canım benim a.s.a.s.a.s.

merhaba kızlarr bugün girememiştim topige nevar ne yookk
nevromuzzun bebişleri yerleştirilmişş
inşallah 3üde sıkıca tutunurrr ve saglıklı birşekildee devam ederr:ecrin_bebek::emir_bebek:

test mi yaptındelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]

canım adetim gecikti bende sıradan bi gecikme dedim ama eşim illa test yapalım dedi idrarda silik çıktı gitti eşim bitane daha yaptık yine silik bilemiyorum ya şaşkınım:1shok:

test mi yaptındelikafaduldendelikafadulden

canım adetim gecikti bende sıradan bi gecikme dedim ama eşim illa test yapalım dedi idrarda silik çıktı gitti eşim bitane daha yaptık yine silik bilemiyorum ya şaşkınım:1shok:[/QUOTE]

negüzell bir haber yaaa
kaçgün gecikmen vardııı
veee sorununuzu yazarmısınn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

test mi yaptındelikafaduldendelikafadulden

canım adetim gecikti bende sıradan bi gecikme dedim ama eşim illa test yapalım dedi idrarda silik çıktı gitti eşim bitane daha yaptık yine silik bilemiyorum ya şaşkınım:1shok:[/QUOTE]

neeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden tam çıkacaktım ama önce biraz halay çekeyim.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok tebrik ederim canım,hadi kan testini yaptır haber ver.
ben çıktım kızlar,hepinizi öpüyorum canlarım benim.iiyi ki varsınız Şeniz:1hug:a.s.

Allah hayırlara çıkarsın eminecim,ne güzel yeşillikler,düğün,sonra erkek çocuğu.çok güzel rüyalar görmüşsün inşallah hayırlara vesile olur.keyfim yerine geldi walla sağol canım benim a.s.a.s.a.s.[/Qu
kafaya takmak üzülmek yok stres hiç yok arkadaş valla öle bir rüya gördüm canım vardır bu işte hayır hamile falan kalırsan ilk benim haberim olcak tamam mı kızz bugün olmaz öbür gün DURNAK YOK YOLA DEVAM banada dua et canım yarın yumuşlara bakılacak oluşmuş mu diye acaba ilk klomen kullanışım ilk kullanımda yumoşlar oluşurmuy ki çok merk ettim yaa

neeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden tam çıkacaktım ama önce biraz halay çekeyim.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok tebrik ederim canım,hadi kan testini yaptır haber ver.
ben çıktım kızlar,hepinizi öpüyorum canlarım benim.iiyi ki varsınız Şeniz:1hug:a.s.[/QUOTE]

yarın sabah yaptırıp haber veririm canım bakalım varsa bi mucize hiç umudum yoktu çünki görüşürüz cnm

canım adetim gecikti bende sıradan bi gecikme dedim ama eşim illa test yapalım dedi idrarda silik çıktı gitti eşim bitane daha yaptık yine silik bilemiyorum ya şaşkınım:1shok:

ne silikmidelikafadulden
hemde 2 testedelikafadulden
canım tabi kan testi daha kesin olur ama silik çıkdıysa vardır bir neden.yerimseniben
kaç gün günün geçmişti....

negüzell bir haber yaaa
kaçgün gecikmen vardııı
veee sorununuzu yazarmısınn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
[/QUOTE]

4gün oldu gecikeli.sorun morfoloji %1 ve hareket problemi vardı cnm

ne silikmidelikafadulden
hemde 2 testedelikafadulden
canım tabi kan testi daha kesin olur ama silik çıkdıysa vardır bir neden.yerimseniben
kaç gün günün geçmişti....

4 gün olu daha önceki testleride gördüm hiçbiri böyle değildi belirgindi ya offff yarın yaptırcam inş

kızlar durun azcık ben bir göbek atam bu akşam havamdayım valla sevgi bu göbecikler senin için kızzz ohhh ohh yandan yandann biz korkmayız ondan bundan bu gün göbek atasım vardı ohh iyi geldi bu morale benim yumoşlarda çoğsalmıştır inşallah

sevgii insallah yarin pozitifi gorursun canim bu buyuk bir ihtimal
bizede hemen haber ver canim merakta birakma

Back
X