Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

nevrom seni çok seviyorum senağlama :asigim:
herşey gönlünce olsun gönlü güzel insan Şeniz
meleklerin seni hiç bırakmasınlar:Saruboceq:

canlarım benim ya sizleride meşgul ediyorum ama kusura bakmayın olur mu dün akşam eşimi acile kaldırdım ALLAha şükürler olsun ki şimdi bişeyi yok.strese bağlı baş agrısı ama normal bir agrı değilmiş.keşke eşime adetin geçtiğini hiç söylemeseydim dün akşam o kadar pişman oldum ki çok umutlanmıştı adet olunca sıkıntısından banada bişey demedi ama hastanelik oldu balım benim onun için fazlada umudum yok benim ama yinede işte yarın doktora bir gidicem bakalım hayırlısı kızlar

cok gecmis olsun canim...
ister istemez eslerde stresimize dahil oluyorlar maalesef...
insallah 9 ay meleklerimizin gelis sevincinede dahil olurlarda yüzleri güler artik:Saruboceq:

kızlar merhaba benim eşimde hareket sorunu vardı.Yani ileri hızlı hareketi az.Keçiboynuzu kürü yapıyoruz birde bal+tarçın+zencefil+polen karışımı yiyo.Arı sütünü araştırırken bir site buldum.Mucize karışım yazıyo bal+polen+arı sütü vs. birsürü şey var içinde.Faydalarını okudum varıkosel yazıyo sayı ve hareket artırıyomuş.Kullanan bilen varmı acaba

çok agrasifim kötükedihüsoçok sinirliyim :oklava:çok mutsuzum:çok üzgünüm:
her zamanki gibi bugün itibari ile 43 günü devirdik ve ben hala regli olmadım:çok üzgünüm: dün sabah bi ümit test yaptım ve negatifsenağlama
neden gününde regli olamıyorum nedensenağlama
neden bende mucize guruptan olmuyorumsenağlama

bitanem benimm:teselli:
konusmustuk seninle,hani stres yapmak yoktuuu:mymeka:
baksana bana,ben cezasini cekiyorum simdi,hersey süperken bir anda altüst ettim:çok üzgünüm:
doktora gitmeyi düsünüyor musun simdi?

bitanem benimm:teselli:
konusmustuk seninle,hani stres yapmak yoktuuu:mymeka:
baksana bana,ben cezasini cekiyorum simdi,hersey süperken bir anda altüst ettim:çok üzgünüm:
doktora gitmeyi düsünüyor musun simdi?

eşim test versin cumartesi
sonucunu alayım önce bakayım bi ozamana kadar olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum
ama öncelikli hedefim adetlerimin düzene sokulması
başka türlü olmayacak
elimde değil inanki kafaya takmamak:mymeka:

her zamanki gibi bugün itibari ile 43 günü devirdik ve ben hala regli olmadım:çok üzgünüm: dün sabah bi ümit test yaptım ve negatifsenağlama

Üzülme yaaaaaaaa lütfeeennn.senağlama
Canım arkadaşım benim.:1hug:
Neden böyle oluyo ki ya.benneyaptımki
Bazılarımız adetimiz geliyo diye üzülüyoruz, bazılarımız da gelmiyo diye.
İnşallah gelir artık senin kırmızılar.
Sebepsiz yere gelmemesi de kötü.

canım benim yaaa inş herşey yoluna girer tatlım

cok gecmis olsun canim...
ister istemez eslerde stresimize dahil oluyorlar maalesef...
insallah 9 ay meleklerimizin gelis sevincinede dahil olurlarda yüzleri güler artik:Saruboceq:

inş canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Her zamanki gibi bugün itibari ile 43 günü devirdik ve ben hala regli olmadım:çok üzgünüm: Dün sabah bi ümit test yaptım ve negatifsenağlama

canım benim eltimde böle oluyodu hemnde sürekli 26 gun 30 gun geçiyodu adetinden ama şimdi hamiş klomen kullandıgı ay duzenli oldu panik yapma herşeyde vardır bi hayır

seni uyanık seniii.....laelaelaelaelae

napiim haftada bir uykum kaçınca
değerlendiriyorum sarı şekerim

sağol canım inşallah haişlerin duası kabul olurmuş rüyamda gördüm biri bana soruyodu hamilemeisin diye bende evet ama daha 10 gun var test yaptırmamam diyodum .adetimede 10 gun var daha.ama rüya işte sanmıyorum bu bebiş bizi tüp bebeğe kadar zorluycak galiba. Hayırlısı ne diyeyim

özlemcim insan hiç o yollara girmeyi kendine yakıştıramıyor ilk etapta
ama sonra mutlu olmuştum ben bebeklerime hiç bu kadar yakın olmamıştım diye
gerek kalmaz inşaallah ama üzülse bile insan sonra yeniden heyecan başlıyor

:roflol::roflol::roflol: cnm ya kusura bakma mucize gurubuna güldüm allahta seni güldürsün inşallah...ben hep dua ettim allahım banada mucizeni yaşat diye ölede oldu daha tedaviye başlamdan geldi..cnm seninkide gelcek inşallah allahın izniyle ..dr giddiyormusun pko olmasın sende takp yaptırdınmı hiç...geç regl oluyorsan yumurtlama günlerin çok farklı olur senin ...yeterki imkansız olmasın...ben dr gittiğimde allahım hiçbişiyin yok demsein diye dua ettim hani bişi desin banada tedavisni yapalım umudum olsun hiç bişi yok ama 1.5 sede neden olmuyo bunun stresi daha büyük olurdu..allahım sağlı8klısını hayırlsını versin inşallah en yakın zamnada...tüm isteyenlerede versin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Üzülme yaaaaaaaa lütfeeennn.senağlama
Canım arkadaşım benim.:1hug:
Neden böyle oluyo ki ya.benneyaptımki
Bazılarımız adetimiz geliyo diye üzülüyoruz, bazılarımız da gelmiyo diye.
İnşallah gelir artık senin kırmızılar.
Sebepsiz yere gelmemesi de kötü.
bu düzensizlik beni sinir eden geçen ay 60 günü geçti ve ben ilaçla oldum
ondan önceki ay 40. günde
ister isteme kafamda yumurtlama ile ilgili bi problemmi var oluyo:çok üzgünüm:
ahh inşallah

canım benim yaaa inş herşey yoluna girer tatlım
canım benim inşallah
canım benim eltimde böle oluyodu hemnde sürekli 26 gun 30 gun geçiyodu adetinden ama şimdi hamiş klomen kullandıgı ay duzenli oldu panik yapma herşeyde vardır bi hayır

hayırlısı olsun
kısmet dediğin gibi ama
stres olmamak elde değil:çok üzgünüm:

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

canımm hayırlı olsunnnn....kendine dikkat et dinlenn....şu an bebişlerin senle..onlara iyi bakkk.....öptümm seni...

:roflol::roflol::roflol: cnm ya kusura bakma mucize gurubuna güldüm allahta seni güldürsün inşallah...ben hep dua ettim allahım banada mucizeni yaşat diye ölede oldu daha tedaviye başlamdan geldi..cnm seninkide gelcek inşallah allahın izniyle ..dr giddiyormusun pko olmasın sende takp yaptırdınmı hiç...geç regl oluyorsan yumurtlama günlerin çok farklı olur senin ...yeterki imkansız olmasın...ben dr gittiğimde allahım hiçbişiyin yok demsein diye dua ettim hani bişi desin banada tedavisni yapalım umudum olsun hiç bişi yok ama 1.5 sede neden olmuyo bunun stresi daha büyük olurdu..allahım sağlı8klısını hayırlsını versin inşallah en yakın zamnada...tüm isteyenlerede versin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

canım amin inşaallah bizimde halayımız çekilir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

napiim haftada bir uykum kaçınca
değerlendiriyorum sarı şekerim

özlemcim insan hiç o yollara girmeyi kendine yakıştıramıyor ilk etapta
ama sonra mutlu olmuştum ben bebeklerime hiç bu kadar yakın olmamıştım diye
gerek kalmaz inşaallah ama üzülse bile insan sonra yeniden heyecan başlıyor

nur sen tüp bebek mi yaptırmıştın?
hatırlayamadım da.
eşinin değerleri nasıldı?

kızlar selam nasılsınız hayırlı günler..hepinizi öpüyorum..hepimizin dilekleri gerçekleşsin inşş..birazdan çıkıcam akşam gelirim inşş..

bu düzensizlik beni sinir eden geçen ay 60 günü geçti ve ben ilaçla oldum
ondan önceki ay 40. günde
ister isteme kafamda yumurtlama ile ilgili bi problemmi var oluyo:çok üzgünüm:
ahh inşallah

canım kusura bakam ben geçmişini bilmiyorum hep mi böyleydi
benim gibi tedaviden sonra mı oldun?
bende yumurtlamayla ilgili sorun mu başladı deyip 2 ay ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum
olamamk çok sinir bozucu ama burada bir doktor bana her kadın farklıdır
kimi saati saatine olur
kimi çok düzensiz
normaldir dedi
yurt dışı bi garip valla

Kızlar doktora gittik annemle sabah erkenden ordan geliyorum. doktor bayağı bir muayene etti annemi... özgeçmişini aldı hastalığın ve daha önce gittiğimiz doktorların ne dediğini sordu ve doktorların hangi teşhisi koyduklarını. elinde liste yaptı ve sonuç olarak %90 epilepsi(sara) hastalığı dedi. EEG,BT,MR,Kan tahlili istendi. bu hafta hepsini yaptırıyoruz birer gün arayla ve salı günü bütün sonuçlarını doktora götüreceğiz ve tedavimiz başlayacak. yine atak gelebilir hazırlıklı olun ve yanında kaşık olsun herzaman... ve atak geldiğinde bize nasıl müdahale edebileceğimizi anlattı... bakalım ya herşeyin hayırlısı. Sara İse Bİle en azından tedavisi var ve rabbim en kısa zamanda şifamızı verir inşallah önce diğer hastalara sonra bizlere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem

canım hayırlı doğumlar diliorum sana. umarım tek avazda doğurur bebişini kucağına alırsın... dularımız seninle...

hepınıze tek tek dua edıcem arkadaslar Allahım sizin mucızelerınızıde hayırlısıyla yollasın saglıcakla canlarım hepınızı öptümmm

tşk ederiz canım. sizlerin dualarına ihtiyacımız var...

Sevgi resmen şok şok şok oldum...:1shok::1shok:
Sen daha geçen gün aşılama yaptırıcam ama hsg çektirmekten korkuyorum demiyo muydun?Çok tebrik ederim.
Allahım kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:
Sizin sorun neydi?Neler kullandınız?
Ve kan değerin kaç çıktı?
Amma çok soru sordum. kaydirigubbakcemile3

he he sevcanım demekki korkup hsg çektirmemek lazımmışsırnaşık şeybak formulu buymuş gördün mü?:dance:

Günaydın engüzel anniş adayları gününüz güzel geçsin inşallah
sidelyacım ben sana ogün söylemiştim güzelim yanıltmakta istemem ama sende var bişeyler
benimde kasıklarımda ağrı var acaba idrar testi yapsam gösterirmi bende sıkıldım artık belirsizlikten ya adet olayım yada hamiş kalayım allah hepimize nasip etsin inşallh

aşk meleğim canım evet en kısa zamanda tahlil yaptır ve eğer bebiş yoksa dr gidip nedenini öğren... belirsizlik insanlara stres yaptırıyor...:utangac:

sağol canım inşallah haişlerin duası kabul olurmuş rüyamda gördüm biri bana soruyodu hamilemeisin diye bende evet ama daha 10 gun var test yaptırmamam diyodum .adetimede 10 gun var daha.ama rüya işte sanmıyorum bu bebiş bizi tüp bebeğe kadar zorluycak galiba. Hayırlısı ne diyeyim

sen bu aralar pek rüya görmeye başladın özlemcim hayırdır. sıkı çalıştın bu ay galiba mart kedilerine özenip:jeyyar:belki bebiş sinyal veriyordur sabırsız ve acıya dayanıksız annesinenaniknanik:dance:

relax ol canım relaxxx...:Saruboceq:en iyisi iyi bir doktora git ve nedenini öğren. stres yaptığın içinde gecikiyor olabilir cnm. mirmirmirmir

kızlar merhaba benim eşimde hareket sorunu vardı.Yani ileri hızlı hareketi az.Keçiboynuzu kürü yapıyoruz birde bal+tarçın+zencefil+polen karışımı yiyo.Arı sütünü araştırırken bir site buldum.Mucize karışım yazıyo bal+polen+arı sütü vs. birsürü şey var içinde.Faydalarını okudum varıkosel yazıyo sayı ve hareket artırıyomuş.Kullanan bilen varmı acaba

canım bizde de varikosel var ve morfoloji %1 ileri hızlı hareketli yok. bize de yararsa bizde yapalım hemen... sen nasıl yapıldığını araştırdın mı?CADIARZU

nur sen tüp bebek mi yaptırmıştın?
hatırlayamadım da.
eşinin değerleri nasıldı?

canım micro yaptırdı 9 ay önce
il yıllarda eşimde pek sorun yoktu
sayı 230 milyon
ileri hareketli %27
toplam %50 idi

iki yıl sonra şok olduk
ileri hareket % 0
toplam %50
morfoloji %4
ama sayı çok artmıştı 400 milyon

aşılamadan fazla yumurta büyüyünce microya döndük
tutmadı dondurulmuş var 6 tane
eşim hiç ürologa gitmedi
2 yılda ne olduda ileri hareketliler kayboldu bilmiyorum
testi yenileyemeden ing. geldik
morfoıloji düşük ama sayı fazla olunca kurtarabilir diye düşündük
doğal takılıyoruz

canlarım ben çıkıyorum biraz ders çalıcam 1 aydan az kaldı sınava ve ben hiç bişey bilmiyorum....hoşçakalın ara ara gelirim ben iyi bakın kendinize

Back
X