Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hennas ben hiç duymadım ikisini aynı anda yapan bir doktor.. iyi araştırdınız mı canım.. derecesi önemli olabilir ama.. önce birini iyileştikten sonra diğerini yapıyorlar.. başka bir doktora da sorma imkanınız varsa gün gelmeden bi sorup öğrenin.. ben hiç ikisinin aynı anda yapıldığını duymadım.. hem sol varikosel sık görüleniymiş.. sağ da olduğunda başka araştırmalar da yapılması gerekir demişti doktorumuz.. böbrek lafı geçmişti ama tam hatırlamıyorum..

fadik çok teşekkürler..alışveriş gerçekten iyi gelir ..kafan dağılır..

Tuliny çift taraflı ameliyata ,bilateral varikoselektomi deniyormuş,zaten muhasebeye fiyat almaya gittiğimizdede ikisinin fiyatı farklı,yani tek taraflı daha ucuz.3 tane doktora gıttık (bi uzman, bı docent ,bı de bu en sonuncusu prof.) 3'üde çift taraflı olman lazım dedi.önceden de demiştim galiba benim eşim çok pinpiriklidir.:)
o dediğini ben de okumuştum biyerde.. sağ tarafta olursa böbrek düşünülmelidir diye,hatta doktora da sordum,ama sadece tek taraflı ise böbrekte bir problem olduğu düşünülebilir dedi,sizinki o tarz değil dedi...işte durumumuz böyle..morfoloji ne olacak acaba:sm_confused: düzelir inşallah..ameliyatı yapacak olan doktor morfolojinin düzelme şansı var ,bu şekildeyken (morf %1)tüp bebek denenebilir ,hamile de kalırsın ama düşük riski fazla olur dedi morfoloji bozukluklarında öyle oluyormuş:bbo:
Birazcık bile yükselse(%-2-3-4 gibi..)mikroenjeksiyonda da sansımız artar gıbı gelıyor..zaten hareket dusuklugu de morfolojının duzelmesiyle dogru orantılı..imiş..

Tuliny çift taraflı ameliyata ,bilateral varikoselektomi deniyormuş,zaten muhasebeye fiyat almaya gittiğimizdede ikisinin fiyatı farklı,yani tek taraflı daha ucuz.3 tane doktora gıttık (bi uzman, bı docent ,bı de bu en sonuncusu prof.) 3'üde çift taraflı olman lazım dedi.önceden de demiştim galiba benim eşim çok pinpiriklidir.:)
o dediğini ben de okumuştum biyerde.. sağ tarafta olursa böbrek düşünülmelidir diye,hatta doktora da sordum,ama sadece tek taraflı ise böbrekte bir problem olduğu düşünülebilir dedi,sizinki o tarz değil dedi...işte durumumuz böyle..morfoloji ne olacak acaba:sm_confused: düzelir inşallah..ameliyatı yapacak olan doktor morfolojinin düzelme şansı var ,bu şekildeyken (morf %1)tüp bebek denenebilir ,hamile de kalırsın ama düşük riski fazla olur dedi morfoloji bozukluklarında öyle oluyormuş:bbo:
Birazcık bile yükselse(%-2-3-4 gibi..)mikroenjeksiyonda da sansımız artar gıbı gelıyor..zaten hareket dusuklugu de morfolojının duzelmesiyle dogru orantılı..imiş..

cnm hoşgeldin şimdiden geçmiş olsun umarım sonuç alırsınız :Saruboceq:

slm arkadaşlarrr ben kastamonudayım doktordan cıktım akrabamdayım canlarım sağolun dualarınız için hele tulincim sana çok tşk ediyorum kızlar yumoşlarım istediğim boyuta gelmiş çok sevindim ve yarın sabah catlama iğnesi vurulucam iğnede çok zor bulunuyo valla çok aradım kızlar dua edinde bu ay hamile kalayım allahın izniyle bugün moralim çok iyi

hadi hayırlısı eminecim rabbim gönlündekini versin sana :CüvCüv:

Kıslar bugün çok sakin buralar
sayfalar bile ilerlemiyo doğru düzgün
herkes biyerlere kaçmış galibaa.s.

canım hoşgeldin aramıza,eşine şimdiden geçmiş olsun benim eşimde oldu varikosel ameliyatı sol taraflıydı ama bizim değerlerde pek değişiklik olmadı,inşallah sizin nedeniniz varikoseldir ve ameliyattan sonra kavuşursun sende bebişine :1hug:

canım benim de eşim geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu. O da genel anestezi ile oldu. bizim de anlaşmalı kurumdu ama biz ücret ödememiştik. tek taraflı olmuştu eşim. Kendine geldikten sonra serum verdikleri için sürekli aç olduğunu söylüyordu. Bişey de veremiyorduk önce benim içim parçalanıyordu. Neyse ki 1 gece yattı. Biraz ağrıları da oluyor birkaç gün.

elitu,siz hangi hastanede oldunuz ameliyatı?ameliyat sonrası degerleriniz duzeldimi?

cnm hoşgeldin şimdiden geçmiş olsun umarım sonuç alırsınız :Saruboceq:

Rylai,teşekkürler..

hennas eşine geçmiş olsun canım.
İnşallah ameliyatı sorunsuz geçer ve değerleri artar.

sevcangöksel teşekkür ederim,inşallah..

canım hoşgeldin aramıza,eşine şimdiden geçmiş olsun benim eşimde oldu varikosel ameliyatı sol taraflıydı ama bizim değerlerde pek değişiklik olmadı,inşallah sizin nedeniniz varikoseldir ve ameliyattan sonra kavuşursun sende bebişine :1hug:

Ceylin-naz,hoşbulduk,siz ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?sizin degerlerin bozuk olması neye baglandı?

hennas ameliyat sonrası biraz beklemek gerekiyo cnm 6 ay içinde düzelmeler oluyo 1 sene sonunda kesin değerlerde yükselme olmuş olması lazım biz 6 ay sonra sonuç almıştık baya farketti, bizim hızlı ileri hareketlide problem vardı varikosel ameliyatı sonrası değerler attı baya genelde sonuç veren bi ameliyat :CüvCüv:

sadece 1 kupa mı yani.fisfisfis
nesrincim sende çok cimrisin.:oklava:
kendine tavukları,inekleri,yumurtaları istiyodun ama:mymeka:

NAPıM CANIM ALLA ALLA ÖDÜLÜN SANA BEN VERMıCEM Kı NUR VERECEKsırnaşık şey
BENıM ıÇıMDEN GELDı KUPA VERDıM..
HE BU ARADA KRıZ VAR MALUM KOCAM DA PARA YOK DıYE GEMıYE GıTTı
GARıBANA YARDIM SEVAPTIRsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar alemsiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

RYLAı KIZ VALLA SENı HER GÖRDÜĞÜMDE AKLIMA LAYLA GELıYOR MÜZıKKK,EĞLENCE VEEEEEE SABAHA KADAR DANSSSSSS:dance::dance::dance:

[

RYLAİ KIZ VALLA SEN HER GÖRDÜĞÜMDE AKLIMA LAYLA GELİYOR MÜZİKKK,EĞLENCE VEEEEEE SABAHA KADAR DANSSSSSS:dance::dance::dance:
[/QUOTE]

ohhhh ne güzel işte içini kıpırdatıyorum desene :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X