E
EU2
Ziyaretçi
hıııııım mayalı yapacaksan maya olmadan olmaz ama kabartma tozuylada yapabilirsin..
Mesleği ben de bilişim internet mi yapsam acaba..Günümün çoğu pc başında geçmeye başladı da kaydirigubbakcemile3:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıııııım mayalı yapacaksan maya olmadan olmaz ama kabartma tozuylada yapabilirsin..
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
sanırım yine,yine,yine adet oluyorum :gitme:
iyi geceler kızlar
gerçi kimse kalmamış ama olsun ben yazıyım yinede sabah okursunuz mutlaka
kızlar ben bu ay adetimin 2, günü incir kürüne başladım adetim daha dün bitti ve şuan felaket akıntım var?
incir küründen olabilir mi sizce?:sm_confused:
yoksa enfeksiyon mu kaptım acaba ya
içime dert oldumafoldumben
Mesleği ben de bilişim internet mi yapsam acaba..Günümün çoğu pc başında geçmeye başladı da kaydirigubbakcemile3:kedi:
iyi yapmışsın kısssssss bende bu kadar pcnin başında ancak bilişim internetciler kalır bende dedim benim neyim eksik.melektaş olmuşuz senle :)))Yabangülüm senden kıskandım..kaydirigubbakcemile3:kedi::1hug:
yabangülüm teşekkürler canım mayanın ne işe yaradığınıda bilmiyorum ya neyse kaynanam getirdi toz maya onla yaptım inşallah güzel olmuştur
canım olmasanda kotu neden duzensız dıye bu seferde uzulursun bende oyleyımyerimseniben
hayırlısı olsun canım....
bebek yoksa eğer zamanın da gelmesi çok güzel bence...
sağlık olsun canım..
henüz olmamışsın opuyorumnanaktan
İyi pazarlar kızlarrr:)))
nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik öpüyorumopuyorumnanaktan