Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam cuma günü adetimin 11. günü aşılamam oldu....
1 tane 20 mm yumurtam vardı...malesef eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı... 2 yıl önceki spermiogramda 42 milyon sperm vardı...aşılamada verdiği örnekte yıkamadan önce 10 milyon çıktı.yıkamadan sonrayı hatırlamıyorum..dr tüp bebek yapmanız daha mantıklı,aşılamada şansınız çok az dedi...ama yinede aşılama oldu...aşılaman 1 gün sonra ilişki verdi dr...bugünde crinone jele başladım...acı çekmedim ama ...çiş meselesi beni baya zorladı aşılamadan sonra beni bi odaya aldılar.. 20 dk uzandım...eve gelip uyudum sonra...dünde evden çıkmadım dinlendim...bugünde annemlerdeyim...kasıklarım fena şekilde ağrıyo....kendimi yormamamya özen gösteriyorum sağolsun eşim herşeyi hallediyo...yarında işe gidicem mecburen...inşallah 12 gün sonra pozitifi görürüm...
bugün aşılamamın 3. günü...
evet kizlar turkiye yolcusu kalmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kizlar valla benimde ilac persembe aksami sondu, bitti,kirmizilardan hic ses seda yok zemuszemus
bakarsiniz bu ay bombalar arka arkaya patlar yerimseniben
Arkadaşlar merhaba..Benim normalde kan testine 4 günüm kaldı,ama tek embriyo olduğu için arkadaşların da tavsiyesi ile 12 değil 14. gün yaptırmayı düşünüyorum kan testini..
Yani şafak 4 değil ,6 artık...
Şafak 6...turkbayragi
O zamana de ekstren bir durum olmaması için dua edicem..:Saruboceq: (Adet görmek gibi )
OL deyince herseyi olduran, hazinesi geniş, kudreti sonsuz Allahım
bizlere hayırlı,sağlıklı,sana kul olacak,yolundan şaşmayacak evlatlar lütfeyle
amiiin
Balum canımın içi bugün iğneni vurmuşsun
hadi hayırlısı bakalım tülinde dün vurulmuş
çok çalışın çokkkkk:jeyyar: :jeyyar: size dinlenmek yok
bi bomba bekliyoruz bu ay sizden
hayırlısıyla müjdeyi verirsiniz inşallah bize:lepi:
Aymesimm dün yaptım iğnemi
İnşallah canımm sağolasınn:asigim:
canlarım ben gidiyorum inşş buradan güzel haberler hiç eksik olmaz kandil gecesi hepimize dualar ettim lütfen sizde beni dualarınızda unutmayın RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN iniiiiiiişşşşşşşşş
insallah butun tedavide olan arkadaslardan guzel haberler alacaz:lepi:
aymes nasilsin canim? bayadir gorusemedik