• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aysecim maşallah resmin cok güzel allah nazarlardan:nazar: saklasın tutututut 41 kere maşallah. İnşallah sana benzeyen tatlı bir kızın olurda bende oğluma alırım.

Nevromun son guncellediği listeye baktım 61 tane hamiş olmuş ben gecen yıl bu zamanlar tedavideydim ve bu topiğin ilk tup bebek yaptıranıydım. Bir yılda benden sonra 56 kişi hamiş kalmış bu azimle giderse burda bebeksiz kimse kalmayacak süpeerrrrr... Tedavide olan arkadaşlar için bol bol dua ediyorum umarım hayırlısı ile bebek sahibi olursunuz ve sağlıklı bireyler dünyaya getirirsiniz....

Evet canım ne kadar uzadı listemiz dimi
bende listeye bakarken senin 5. sırada olduğunu gördüm
ozamanlar ben başlasammı başlamasammı diye düşünüp
duruyodum bak sen doğurdun bile (ben başladım ama olmadı)
ve arkandan kaç kişi hamiş kaldı ne kadar güzel
inşallah hep böyle devam eder bizde o listede yer alabiliriz:Saruboceq:

Canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
doğru söylüyon valla bayadır görüşemedik
karşılaşamıyoruz seninle
bu arada bende bayıldım sana kıs bu ne güzellik
Allah eşine ve doğucak evletlarına bağışlasın
maşallah:nazar:

sagol canim o sizlerin guzelligiopuyorumnanaktan

valla bende iyim gun sayiyorum adetime az kaldi tabii pko azmadiysa 4 temmuzda olmam gerekiyo..
son zamanlardada kendimi bi tuhaf hissediyorum acaba diyorum bi mucize olurda bebis gelirmi diye dusunuyorum

sen ne yaptin tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyosun?

Evet canım ne kadar uzadı listemiz dimi
bende listeye bakarken senin 5. sırada olduğunu gördüm
ozamanlar ben başlasammı başlamasammı diye düşünüp
duruyodum bak sen doğurdun bile (ben başladım ama olmadı)
ve arkandan kaç kişi hamiş kaldı ne kadar güzel
inşallah hep böyle devam eder bizde o listede yer alabiliriz:Saruboceq:

Aymesim sekerparem belki ozaman olmadı ama olmayacak anlamına gelmez dimi bak sünger 3. tup tedavisinde hamile kalmış şöyle listeyi dikkatli okuyunca cok fazla mucize oldugunu goreceksiniz. Allah öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Bu topikteki hamş olmayanlar bir gun mutlak hamiş kalacak.. kaydirigubbakcemile5

sagol canim o sizlerin guzelligiopuyorumnanaktan

valla bende iyim gun sayiyorum adetime az kaldi tabii pko azmadiysa 4 temmuzda olmam gerekiyo..
son zamanlardada kendimi bi tuhaf hissediyorum acaba diyorum bi mucize olurda bebis gelirmi diye dusunuyorum

sen ne yaptin tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyosun?

Hadi bakalım canım inşallah o mucize bu ay kapını çalar:Saruboceq:
adet günümüz aynı desene seninle benimde 4 temmuz inşallah gelmezler:olmaz:
ben hala beklemedeyim canım daha başlamayı düşünmüyorum
pre seed aldım bu ay onu denedim inşallah bi faydasını görürüm
herşeyi deniyorum 1-2 ay bu deniyim dedim bakalım
belki bi mucize bende yaşarım bellimi olur dimi:kedi:

Aymesim sekerparem belki ozaman olmadı ama olmayacak anlamına gelmez dimi bak sünger 3. tup tedavisinde hamile kalmış şöyle listeyi dikkatli okuyunca cok fazla mucize oldugunu goreceksiniz. Allah öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Bu topikteki hamş olmayanlar bir gun mutlak hamiş kalacak.. kaydirigubbakcemile5

Evet canım bu kısmet işi ne zaman nerde geliceği belli olmuyor işte bizimde zamanımız geldiğinde inşallah Rabbim nasip edicektir. O listedeki mucizeleri okumazmıyım onlara bakıpta içimi rahatlatıyorum sürekli ben inşallah bitanem bi gün hepimiz anneliği tadarız.Şeniz Senin oğluşun gibi şeker evlatlar sahibi oluruz.opuyorumnanaktan

pressed bende denemek istiyorumda burda bulabilirmiyim bilmiyorum...
eylul ekim gibi turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz, o zamanda esim bi spermiogram yaptircak burda WHO'ya gore yapiliyo turkiyede kruger'e gore baktircaz....
bu ay beni ates basiyo(genelde cok usurum) 10gundur goguslerim sizliyo 2-3gundurde kasiklarimda batmalar var gunumude 1hafta filan var bakalim kismet artik yinede umitlenmek istemiyorum ama rabbim ol dediyse olur

evet listede çok mucizeler var insallah bizlerede mucizeler gelir

eylul ekim gibi turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz, o zamanda esim bi spermiogram yaptircak burda WHO'ya gore yapiliyo turkiyede kruger'e gore baktircaz....
bu ay beni ates basiyo(genelde cok usurum) 10gundur goguslerim sizliyo 2-3gundurde kasiklarimda batmalar var gunumude 1hafta filan var bakalim kismet artik yinede umitlenmek istemiyorum ama rabbim ol dediyse olur

Canım belirtilerin çok güzel
inşallah bunlar hayra alamettir hayırlısıyla bebişin gelmiştir artık.:Saruboceq:

Ben çıkıyorum kıslar hepinize iyi akşamlar
malum yarın iş var ütülerrimi yapmam lazım
bu hafta sonu evde yoktum pek bişey yapamadım
gelir gelmezde kkyı açtım haberleri kaçırmıyım die
anaca ütüye sıra geldi şimdide onları halletmeliyim
yarın görüşmek üzere öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

herkese ıyı aksamlar bugun malesef adet oldum normalde 28 gunde bır olurum fakat bu ay 29 surdu yanlız cok az leke seklınde geldı yogunlasma yok bende adetın 3 gunu yapılan hormon testlerını yaptırmak ıstıyorum bu ay acaba bugunu 1 gun olarakmı saymalıyım

Hadi bakalım canım inşallah o mucize bu ay kapını çalar:Saruboceq:
adet günümüz aynı desene seninle benimde 4 temmuz inşallah gelmezler:olmaz:
ben hala beklemedeyim canım daha başlamayı düşünmüyorum
pre seed aldım bu ay onu denedim inşallah bi faydasını görürüm
herşeyi deniyorum 1-2 ay bu deniyim dedim bakalım
belki bi mucize bende yaşarım bellimi olur dimi:kedi:
preesedin faydasını görüp hamile olanlardan eylesin RABBİM senide canım bende deniycem sende işe yararsa hadi hayırlısı tatlım:)):1hug:

ah canım inş belirtilerin bebiş habercisidir hayırlısıyla:Saruboceq:

nevrom seni görünce nasıl girdim bilemedim
canım hosgeldin

:dance::dance:nevommm GELMİŞŞŞŞ:dance::dance:
Hoşgeldınn canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nevom hos geldin canim

nevoom Şenizcanım seni görmek çok çok çok güzel hoşgeldin canıma.s.

nevomm hoŞgeldİn cnm taŞındın mı evİne?
oĞluŞun nasıl ÜzÜyor mu senİ?

bu arada lİste de bengusunun eŞİnİn amelİyat tarİhİnİ eylÜl 2009 yazmıŞsın... EylÜl 2008 olacak...

Slm kıslar nasılsınız?
nevromu geldi listeler yapılmış anladığım kadarıyla
ben bi geçmişi okıyım bakıyım neler ver neler yokzemuszemus

nevromu kaçırdık yaww...tam ben çıkmışım o gelmişşş...fisfisfis

Nevrom hoşgeldin ve güle güle canım:a015:
yetişemedim hemen çıkmak zorunda kalmışsın
seni çokkkkkkk özledik bitanemopuyorumnanaktan
en azından iyi olduğunu gördük
listeler ne kadar güzel olmuş
hamişlerimizi tekrar tebrik ediyorum
60 lılara gelmiş sayı ne kadar güzel
inşallah o listede hamiş olmayan kimse kalmaz
hepimiz pembe köşede yerimizi alırız bigün
Allah cümlemize nasip etsin arkadaşlar:Saruboceq:

Şeniz ŞenizŞeniz

Canlarımm biz evimize taşındık. Bir güzel de yerleştik. Yeni evimizi daha çok seviyorum. :asigim: :asigim: :asigim:

Bebişimiz bizi üzmüyor , çok şükür. Böylesini hepinize diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İnternet düzeldi sanırım. Maşallah diyeyim. Bak kesilmiyor şimdi. Arıza kaydı almışlardı. Demekki sorun onlardaymış. İnşallah bir daha bozulmaz. Olup da olmaması çok daha kötü çünkü. :umursamaz:

Ben şimdi sitedeki işlerime de bir bakayım. Anca bitiririm 1,5-2 saate. Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz

slm, gecenlerde ayni muhabbet oldu kimilerine gore birinci gun kimilerine gore degil bence sen en iyisi doktoruna sor canim

nevro hosgeldin, nasilsin

insallah pinkim bu belirtilerin aynisini dusuk yaptigimda yasamistim transferden bir hafta sonra baslamisti ve 12.gun guzel haberi almistik ama mutlulugumuz kisa surmustu:((

Son düzenleme:
herkese ıyı aksamlar bugun malesef adet oldum normalde 28 gunde bır olurum fakat bu ay 29 surdu yanlız cok az leke seklınde geldı yogunlasma yok bende adetın 3 gunu yapılan hormon testlerını yaptırmak ıstıyorum bu ay acaba bugunu 1 gun olarakmı saymalıyım

Enikazya geçenlerde bende arkadaşlara sordumm ilaç içicektim çünkü. .Leke geldiği günü 1.gün saydım sende öyle yap yerimsenibenZeten bu hormon tahlileri 2-3günler yapılıyorr...

Back
X