Aymesimm dün yaptım iğnemi
İnşallah canımm sağolasınn:asigim:
kıslarr inşallah umutlarınız bu ay tutar allah dularınıızı kabul etsin:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aymesimm dün yaptım iğnemi
İnşallah canımm sağolasınn:asigim:
Nevromun son guncellediği listeye baktım 61 tane hamiş olmuş ben gecen yıl bu zamanlar tedavideydim ve bu topiğin ilk tup bebek yaptıranıydım. Bir yılda benden sonra 56 kişi hamiş kalmış bu azimle giderse burda bebeksiz kimse kalmayacak süpeerrrrr... Tedavide olan arkadaşlar için bol bol dua ediyorum umarım hayırlısı ile bebek sahibi olursunuz ve sağlıklı bireyler dünyaya getirirsiniz....
listeyi kalabalık görünce insanın içi kıpır kıpır oluyor darısı başımıza hayırlısıyla inşallah a.s
Canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
doğru söylüyon valla bayadır görüşemedik
karşılaşamıyoruz seninle
bu arada bende bayıldım sana kıs bu ne güzellik
Allah eşine ve doğucak evletlarına bağışlasın
maşallah![]()
Evet canım ne kadar uzadı listemiz dimi
bende listeye bakarken senin 5. sırada olduğunu gördüm
ozamanlar ben başlasammı başlamasammı diye düşünüp
duruyodum bak sen doğurdun bile (ben başladım ama olmadı)
ve arkandan kaç kişi hamiş kaldı ne kadar güzel
inşallah hep böyle devam eder bizde o listede yer alabiliriz:Saruboceq:
sagol canim o sizlerin guzelligiopuyorumnanaktan
valla bende iyim gun sayiyorum adetime az kaldi tabii pko azmadiysa 4 temmuzda olmam gerekiyo..
son zamanlardada kendimi bi tuhaf hissediyorum acaba diyorum bi mucize olurda bebis gelirmi diye dusunuyorum
sen ne yaptin tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyosun?
Aymesim sekerparem belki ozaman olmadı ama olmayacak anlamına gelmez dimi bak sünger 3. tup tedavisinde hamile kalmış şöyle listeyi dikkatli okuyunca cok fazla mucize oldugunu goreceksiniz. Allah öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Bu topikteki hamş olmayanlar bir gun mutlak hamiş kalacak.. kaydirigubbakcemile5
pressed bende denemek istiyorumda burda bulabilirmiyim bilmiyorum...
eylul ekim gibi turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz, o zamanda esim bi spermiogram yaptircak burda WHO'ya gore yapiliyo turkiyede kruger'e gore baktircaz....
bu ay beni ates basiyo(genelde cok usurum) 10gundur goguslerim sizliyo 2-3gundurde kasiklarimda batmalar var gunumude 1hafta filan var bakalim kismet artik yinede umitlenmek istemiyorum ama rabbim ol dediyse olur
evet listede çok mucizeler var insallah bizlerede mucizeler gelir
preesedin faydasını görüp hamile olanlardan eylesin RABBİM senide canım bende deniycem sende işe yararsa hadi hayırlısı tatlım:)):1hug:Hadi bakalım canım inşallah o mucize bu ay kapını çalar:Saruboceq:
adet günümüz aynı desene seninle benimde 4 temmuz inşallah gelmezlerlmaz:
ben hala beklemedeyim canım daha başlamayı düşünmüyorum
pre seed aldım bu ay onu denedim inşallah bi faydasını görürüm
herşeyi deniyorum 1-2 ay bu deniyim dedim bakalım
belki bi mucize bende yaşarım bellimi olur dimi:kedi:
pressed bende denemek istiyorumda burda bulabilirmiyim bilmiyorum...
eylul ekim gibi turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz, o zamanda esim bi spermiogram yaptircak burda WHO'ya gore yapiliyo turkiyede kruger'e gore baktircaz....
bu ay beni ates basiyo(genelde cok usurum) 10gundur goguslerim sizliyo 2-3gundurde kasiklarimda batmalar var gunumude 1hafta filan var bakalim kismet artik yinede umitlenmek istemiyorum ama rabbim ol dediyse olur
evet listede çok mucizeler var insallah bizlerede mucizeler gelir
nevrom seni görünce nasıl girdim bilemedim
canım hosgeldin
:dance::dance:nevommm GELMİŞŞŞŞ:dance::dance:
Hoşgeldınn canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nevom hos geldin canim
nevoom Şenizcanım seni görmek çok çok çok güzel hoşgeldin canıma.s.
nevomm hoŞgeldİn cnm taŞındın mı evİne?
oĞluŞun nasıl ÜzÜyor mu senİ?
bu arada lİste de bengusunun eŞİnİn amelİyat tarİhİnİ eylÜl 2009 yazmıŞsın... EylÜl 2008 olacak...
Slm kıslar nasılsınız?
nevromu geldi listeler yapılmış anladığım kadarıyla
ben bi geçmişi okıyım bakıyım neler ver neler yokzemuszemus
nevromu kaçırdık yaww...tam ben çıkmışım o gelmişşş...fisfisfis
Nevrom hoşgeldin ve güle güle canım:a015:
yetişemedim hemen çıkmak zorunda kalmışsın
seni çokkkkkkk özledik bitanemopuyorumnanaktan
en azından iyi olduğunu gördük
listeler ne kadar güzel olmuş
hamişlerimizi tekrar tebrik ediyorum
60 lılara gelmiş sayı ne kadar güzel
inşallah o listede hamiş olmayan kimse kalmaz
hepimiz pembe köşede yerimizi alırız bigün
Allah cümlemize nasip etsin arkadaşlar:Saruboceq:
herkese ıyı aksamlar bugun malesef adet oldum normalde 28 gunde bır olurum fakat bu ay 29 surdu yanlız cok az leke seklınde geldı yogunlasma yok bende adetın 3 gunu yapılan hormon testlerını yaptırmak ıstıyorum bu ay acaba bugunu 1 gun olarakmı saymalıyım