• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevrocum canım seni burda görmek ne kadar güzel
inanki çok özlemişim Şeniz yeni evin hayırlı olsun bitanem
sağlıkla, huzurla geçer günlerin evinde inşallah
zaten burayı daha çok sevdiğini yazmışsın bi ara okumuştum,
bebişinde gelince dahada neşeli olucaktır eviniz
ozaman dahada çok seviceksin eminimkiopuyorumnanaktan

kızlar yaa..bu sabak doktoruma tlf ettim..2 gündür gelen kahverengi lekelenmelerle ilgili..git kanda baktır dedi bana,eğer adettense iğneyi keselim dedi..
gittim bende..
saat 1de alıcam sonuçları..
ama ne yalan söyliyim ümiidim yok benim..mafoldumbenmafoldumben

kızlar yaa..bu sabak doktoruma tlf ettim..2 gündür gelen kahverengi lekelenmelerle ilgili..git kanda baktır dedi bana,eğer adettense iğneyi keselim dedi..
gittim bende..
Allaaaaaaaaaaaaah yarım saat sonra belli mi olucak yani :sm_cool:
hadi inşallah hayırlı haberlerle inşallah
:sm_cool:

gittim bende..

inşallah sonucun yüzünü güldürür canım
inşallah hamişsindir

Canlarımmm selammmm. Ben geldimmm. Nasıl geldim ben de bilemiyorum. Yenildi , yanıldı da aldı beni içeri. zemuszemus zemuszemus zemuszemus Bağlantı kötü ama girebilmek güzel. Kapatılan diğer konuyu gördüm. Lütfen burada bu konuda hiçbir şey konuşmayalım. Şu an incelemede konu. Ve bu konuya da sıçratmayalım olayı. Öpüyorum hepinizi. Yemeğe gidiyorum. Gelince görüşürüz. Şeniz
hosgeldin nevrocumm opuyorumnanaktan
iyiki yenilmis,yanilmis,yoksa sesini bile duyamicas yaa mafoldumben

gittim bende..

canim hadi insallah bu kahverengi lekelenmeler bebisin isaretleridir :Saruboceq:

slm kizlar
osetya skma canini 5kez denemis biri olarak stresin ne olsunu ben bilirim ama hersey allahtan sonuc negatifte olsa(insallah pozitif olup hepimizi sevindirir)yapacak bisey yok zamani gelmemistir....
balum ben eger kirmizi karti gorursem 60.ay olacak

slm kizlar
osetya skma canini 5kez denemis biri olarak stresin ne olsunu ben bilirim ama hersey allahtan sonuc negatifte olsa(insallah pozitif olup hepimizi sevindirir)yapacak bisey yok zamani gelmemistir....
balum ben eger kirmizi karti gorursem 60.ay olacak
aysem inşallahh 60.ayda takılı kalırr .9 Ay gelmezz inşallahhhhh:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3Ulann konuyu burayadamı taşıdınızz..Burasıda kitlenirse şaşmam.kaydirigubbakcemile3

aman yaarebbim neler göreceğiz daha :bbo: :bbo: :bbo: arkadaş neden böyle birşeye gerek duymuş aciba :olmaz:

neysem öncelikle nevroooommmm hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

ayşem seninde bebişin çok tatlı yaa aynen dediğin gibi o anda yanımda kimse yoktu ve benimde gözlerim doldu :sinifsinif: ama benim bızdık daha çok babasına benziyordu amaaaaa :umursamaz:

asim yada balhanum rendevü derterinize bir bakın da banada bir rendevü ayarlayın ne zamandır dra neyin kurcalatmıyim CADIARZU harika muayene olurum,tek tek basaraktan çatala çıkar bade süzerekten şarkı bilem söylerim zemuszemus gıkım çıkarsa ne olayım delikafaduldendelikafadulden

merhaba kizlar nasilsiniz
ben cok iyiyim doktordan haber bekliyorum bir dahaki tedavimin nasil olacagina dair bakalim ne zaman gelicek haberimiz
adetimden sonra 17. gunumdeyim ama iki gunden beri aksamlari adet sancilarim oluyor belkide yumoslar catliyordurda onun habercisidir
hepinizi opuyorum canlarimopuyorumnanaktan

hadi bakalım osetyacım laluzun listesindeki 7. kişi sen olursun inşallah.bademim bir gün farkla yetişemedi ama olsun oda temmuz listesindeki hamişlerin siftahını yapar inşallah.......hadi hayırlı haberlerle dön canım inşallah.......

Back
X