civcivim kızını aynı kendine benzetmişsin galiba
ne gibi tatlummm??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
civcivim kızını aynı kendine benzetmişsin galiba
Valla gece hayatı burada renkliymiş baya. Uğramayalı unutmuşummmmmm. zemuszemus zemuszemuszemuszemus
iyi geceler kizlar..
oh oh massallah,herkes burda ne güzelllll,eski günlerdeki gibi valla zemuszemus zemuszemus
keyifler nasil sekerlerrrropuyorumnanaktan
hoşgeldin canıma.s.bende gelebilürmüyüm aranızaa fisfisfis
:1hug:saol pembe gülümm bizde seni öpüyoruzz çokkkk
hoşgeldina.s.iyi geceler kızlarrr
ben ancak yatırabildimmm ..daha bıdır bıdır ediyor yatakta yanında değilimya .daha bir müddet konuşur artık dalana kadar..ama gitmeye niyetim yok şimdilikk..tabi beni kucağına alıp zorla yatağa sokmazsaaa kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Sen olacağına bak. Aniden çıkarsan biz anladık. sengözlerimebaksanab
Bu aleme takılmayalı uzun zaman olmuştu demi..
Gecelerimiz çok renkli...opuyorumnanaktan
Var mı gececilik gibisi..:içelim: kaydirigubbakcemile3 a.s.
perşembe günümü belli olucak o gün bursada olucam dr kontrolüm var anaca akşam gelebilirim geç öğrenicem ama dualarımda olucaksın canım:))
ne gibi tatlummm??
hoşgeldin canıma.s.
:1hug:
hoşgeldina.s.
aynı durumdayız canım ya:1closedeyes:
yaramazlık diyorsan olmazz nevromm adetliyim ikinci gün dahaaa ...sırnaşık şey
bir sürüde yumoşum vardı annesigil geldi o arada kaynadı sanırsammm
iyi geceler kızlar ben gidiyorum ALLAH rahatlıklar versin hepinize iyi uykular:a015:
işallah pinkim benim işallah hayırlısıyla..çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla tedavinden sonra hamile kalırsın sağlıkla inşş:Saruboceq:
selam canım maşallah gün gelicek oğluşunla koyun koyuna yatıcaksınız inşş:Saruboceq:
amiinnn canım inşşş:Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun. a.s. Dediğin gibi nasipte yoksa bir sebep çıkıyor. Ama bir sebep çıkınca kendini daha çabuk kabullendiriyorsun duruma. Bu engellerin hepsi aşılacak Allahın izniyle. Bugün yeğeni yarın da kendi bebeni seversin elbet. :1hug: :asigim:
ben ancak yatırabildimmm ..daha bıdır bıdır ediyor yatakta yanında değilimya .daha bir müddet konuşur artık dalana kadar..ama gitmeye niyetim yok şimdilikk..tabi beni kucağına alıp zorla yatağa sokmazsaaa kaydirigubbakcemile
canım bademimde buradaymış opuyorumnanaktan