• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İyi geceler mesmeleğimmmm. :asigim: :asigim: :asigim: Yani bir geleyim dedim. Rengine kapıldım buranın , çıkamıyorum. kaydirigubbakcemile2 Kulağımdan tutup kaldıracak birazdan benimki ama. :gitme:

mesmelegin yesin senii :asigim:
valla uzun zamandir ilk defa böyle toplandik,ne güzel oldu hihoyyyt
benim kociste mirmir söylenmeye basladi aslinda kaydirigubbakcemile3

iyi geceer nevrommm..bak sen geldin de ondan şenlendi burası böyle..bekliyoruz bak ona göre..:olmaz:kaydirigubbakcemile

Yumurtaların kokusunu mu almış mübarek kadın. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Koli koli de yumurtan vardı oysa. kaydirigubbakcemile2

tek annesi olsaa bir sürü kişi sayamıycammm abisi yengesi .küçük abisi küçük yengesi .çocuklar ..ablası
toplam 10 kişi 2 de biz ettmi 12 bir hafta kaldılar ama haşadım çıktı ..topluca gelmesinler artıkkk ya..ikiye bölünsünler mümkünseee
-tatlicadiarzu-

valla ben uyutup,sonra da usulca yataktan kalkıp pc nin başına geçtim..yani zavallı kociş hala beni yanında sanıyo..napiyim?siz burdayen uyuyamıyorumkii...:içelim:

aynen canımm..uzun aradan sonra herkesi böyle burda görünce çıkasım gelmiyorr

amin inşallah herkesin gönlüne göre versin allah yabangülünün bademin daha kim varsa isteyen gönlüne göre inş............

çukur çenesi aynı sena.s güzelde alımlıda annesi gibi inş tatlı dillide olur:Saruboceq:

saol cnm ŞenizŞeniz evet cnm çene falan aynı ben darısı hepinize inşŞeniz

iyi geceler kızlar ben gidiyorum ALLAH rahatlıklar versin hepinize iyi uykular:a015:

iyi geceler cnm sanada Şeniz

bende kaçar kızlar muhabbetine doyum olmuyor yine hıznıza yetişmek mümkün değil hepinizi seviyorum Allah rahatlık versin ŞenizŞeniz

herkese selam olsunnnzemuszemuszemuszemuszemuszemus
osetya canım cok uzldum dıyecek bırsey bulamıyorum arkadslr soylemısler..
ınsallah mınk mucızen kendılıgınden gelır sana suprız yapar...

nazarboncugum gelmısss hıosgelmısss....gel opem senı...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bu arada topıgı kalbalık gorunce..bırsey kacırdım dıye sordum yumos kafaya azcık kacırmısım:gitme:

ıcımden geldı haly cekecmmm.
nevro sadece sevındımde ondan canım
kızma sendeezemuszemus
canım halay cekmek ıstedıı

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

herkese selam olsunnnzemuszemuszemuszemuszemuszemus
osetya canım cok uzldum dıyecek bırsey bulamıyorum arkadslr soylemısler..
ınsallah mınk mucızen kendılıgınden gelır sana suprız yapar...

nazarboncugum gelmısss hıosgelmısss....gel opem senı...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bu arada topıgı kalbalık gorunce..bırsey kacırdım dıye sordum yumos kafaya azcık kacırmısım:gitme:

ıcımden geldı haly cekecmmm.
nevro sadece sevındımde ondan canım
kızma sendeezemuszemus
canım halay cekmek ıstedıı

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sağol şekerim inşallah hepimizin öyle olur..hoşga.s.eldiin..

Back
X