• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar az önce gebelik böl. de okudum 4üz doğurmuş bir bayan maşallah hala hayretler içindeyim ALLAHIM hayırlısıyla bizede nasip etsin inşş 1-2 yeterli ama dimi kızlar

Maşallah canım ya bencede1-2 yeterli
ama kısmet tabiki darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

canım emekli sandığından böyle bi evrak istemiyolar şahsen bizde emekli sandığı kurumuyuz hiç böyle bi evrak istemediler

Jeyannd canım sız ÇalıŞan memur statÜsÜnde 4b kadrolu deĞılmısınız?

Sgk vermez eĞer Öyle ısen kurum verecek dıye bılıyorum bende...

Canım ben kendi üzerimden sağlık karnemle başvurdum. Benden buna dair bişi istemediler. Şubat ayında çıkmıştı raporum.

canım emekli sandığından böyle bi evrak istemiyolar şahsen bizde emekli sandığı kurumuyuz hiç böyle bi evrak istemediler

bu üniversite niye istedi kafayı mı yedi bunlar ya..bende sağlık karnemle gittim..beni ssk lımı sandı bu akıllılar yoksam..

öğrenmek mi balıkçı oldum çıkma sorma ya..eşimden çok balık tutuyorum kızıyor bana ..seni bir daha getirmiycem diyor balık tutmaya..ama bensizde gitimiyor nasılsa..canı sıkılıyormuş tek başına ..:roflol::roflol:

tanışırız inşş bir gün kısmet olursa..

akçabat ı bende çok seviyorum güzel bir yer gerçekten

Çok isterim tanışmayı

vereliniortakvereliniortaka.s.a.s.

Çok isterim tanışmayı

vereliniortakvereliniortaka.s.a.s.

bende canım..trabzon da en iyi bildiğim yerler meydan,özel karadeniz hastanesi civarı ,üniversite işim olmazsa gitimiyorum pek oraya..

evimde misafir etmek isterim bir gün mutlakaaa ..aa temizlik yapıyorum yardıma gelseneee
delikafadulden

neyse kıslar allah a emanet olun hepiniz..ben kaçar şimdilikk

ben şu üniversiteyi arayıp bir daha soruyum..beni deli etcekler ya..

Günaydın osetya bende Trabzon luyum ve trabzonda yaşıyorum
derlerya kız sen Trabzon un neresindensin

aaaaa...bi hemşo daha...sırnaşık şeysırnaşık şey
kız ben trabzonun maçkasındayım..sırnaşık şey
maçka yollari taşli..
geliyor sari saçli...
ya sen datlumm??opuyorumnanaktan

günaydın kızlar çok şükür eşime bişey olmadı akşam uyuyup uyanınca iyi oldu ama ben biraz evham yaptım akşam ne güzel kaynatmışsınız burda yeni bir ay yeni umutlar inşallah buay herkes hamiş kalır
laluz buayda listeleri güncelle istersen uğurlu geldi beya güzel bir gün olması dileğiyle

sevindim tatlım.yine de geçmiş olsun..
dikkat etmek lazımm..opuyorumnanaktan

canım sen ne için histereskopi oldunki bence ne için oldun ona bağlı eğer bi operasyon geçirdiysen olmuş olabilir ama yapışıklık olsada tp bebek yapılırken problem olmuyo diye biliyorum
rahimiçinde polip vardı canım..tüp bebekten önce onu aldı doktor..
ama rahim yapışıklığı olmaması lazım dimi operasyondan sonra?
akşam biraz araştırdım da..
sonuçta yapışıklığı gidermek için bile histeroskopi yapılıyor
ama yine de en iyisi doktoruma sormak galiba..

günaydın kızlaaar nasılsınız, nevrooom canım hoşgeldin nasılsın???
dünkü anatolia maceramız 6 aylık dinlenme süreci ile sonuçlandı kızlar, doktor büyük bir sorunun olmadığını bi 6 ay daha beklersek kendiliğinden olabileceğini söyledi, evliliğimizde çok yeni olduğu için acele etmeyin dedi bizde teşekkür edip geldik, bakalım bu 6 ay içinde neler olacak !!!
inşallah kendiliğinden olur da güzel bir sürpriz yapar sana meleğin..
anatolia dediğin neresi canım?:uhm:

Back
X