• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi ol canım ..ne kadar iyi olursan bebişin o kadar çabuk gelecek sana..insan ister istemez ilk etapta üzüntü yaşıyor ..ama sonra sonra gerçeğe alışıp nasıl tedavisine bakarım diye uğraşıyorsun..

ne kadar az yıpranırsan o kadar çabuk ulaşıyorsun sonuca..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın cümlemizin..inşş bir gün gelecek bebişlerimizin huysuzluklarını anlatacağız birbirimizeee

inş canım inş..
ayın 20 si gelsinde doktorla konuşalım bi..
beklemesek bari..
tüp bebek olur dese keşke..

başlıcam senin sigarana da haaaaaa :mymeka:

yok yok bugün iyiyim canım..
merak etme sen..
insan nelere alışmıyor ki ..
düzelicektir ama yine zaman lazım sadece..

inş canım inş..
ayın 20 si gelsinde doktorla konuşalım bi..
beklemesek bari..
tüp bebek olur dese keşke..

başlıcam senin sigarana da haaaaaa :mymeka:

hım bu ayın 20 sinde gitceksiniz demek ..kocişmde bu ayın sonunda kontrolündü bakalım bizde ne çıkacak ..

canım inşş hiç gerek kalmaz tüp bebeğe ama kalırsada çok şükür imkanlar var artık..

hım bu ayın 20 sinde gitceksiniz demek ..kocişmde bu ayın sonunda kontrolündü bakalım bizde ne çıkacak ..

canım inşş hiç gerek kalmaz tüp bebeğe ama kalırsada çok şükür imkanlar var artık..

inş sizinde düzelmeler görülür canım..
tüp bebek gözüküyor bizim içinde artık ama inş doktor düzelmesini bekleyelim demez..
çok düşük çünkü..
hayırlısı artık geçsin günler gelsin 20 si.. opuyorumnanaktan

iyi geceler herkese bende yakıcam bi sigara şimdi tülin kızacak
normalde içmeme ama efkar anlatmak için iyi oluyor
:delphin::delphin::delphin:

elitu canım keseyi görmenize çok sevindim..ama bol bol dinlen emi??kendine çok dikkat etmelisin ki bebişin rahat etsin..:emir_bebek:
bengüsuya çok sevindim yaaa...şimdi onun topiğine gidiyorum..kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Kızlar bebeği aldırmıyormuş bengüsü demek opuyorumnanaktan çok sevindim yaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

esila mısra canım tedaviye başlamıssın
hadi hayırlısı inşallahhh

tulinim

eşinin değerleri düşük çıkmış
geçiş dönemi olabilir sen çıkan değerlere bakma olurmu

morel bozmacada yok çalışmaya devam

günaydın arkadaşlar allahım tüm dualarımız kabul etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen herkese
tedavide olan arkadaşlara hayırlısı olsun allahım inşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Günaydınn aymesimopuyorumnanaktan]Dünmü buralardaydım .:jeyyar:.Bir ara parka gittim kuzenlerle piknik yapmayakaydirigubbakcemile3

Günaydın canım bende topikte göremeyince nerde bu kıs dedim
eksikliğiniz çok hissediliyo valla saboda yoktu
oh ne güzel pikniklerede gitmiş iyi vallazemuszemus
arada birde gelip duman altı yapmışsın buraları bide benden olsun
:delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin:
tülin görmesin döver bizi bak:jeyyar:

günaydın arkadaşlar allahım tüm dualarımız kabul etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen herkese
tedavide olan arkadaşlara hayırlısı olsun allahım inşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Günaydın canım opuyorumnanaktan
Amin inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize

Back
X