• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün gittim kanımı verdim...
siz gidin 7 de ararsınız dediler...
7 de aradım negatif...değerim kaç diyorum değeriniz yok negatif diyo alla alla ben b-hcg istedim diyorum ama biz b-hcg yapmadık,gebelik testi yaptık bunda değer cıkmıyo dedi...ben b-hcg istiyorum kan varsa onu yapın dedim tamam dediler...bu akşam 7 de cıkacak...
teli kapattım sinirlerim bozuldu ağladım,ağladım...sonra uyudum...
işte böyle 15. günüm adet olmadım ama hala %1 de olsa umudum var...
kanda gebelik testi ile b-hcg arasında ne fark var...
b-hcg kaç olunca kanda gebelik görünüyo acaba?
birkerede benim başıma böyle birşey gelmişti....
hayırlısı canım birgün geçikmeğle alırsın....
ama biz yine yarın ancak öğrenebiliriz...
neyse inşalllah sonuç pozitif çıkar...biz biraz daha beklesekte oluropuyorumnanaktan

GÜNAYDIN canım b-hcg 5 ve üzeri hamişlik oluyor inşallah bu mutlu haberi senden alırız canım
hayırlı cumalar rabbim cümlemizi sevindirsin inşallah ben bu akşam gidiyorum kızlar banada dua edin memleket burnumda tütüyor ve 10gün tatil iyi gelicek bakalım belki bebişle dönerim ama daha adet olmadım bugün itibariyle 5gün geçikme yaşıyorum kısmet iyi günler
hayırlı yolculuklar...iyi tatiller canım....inşallah bebekledönersin...

günaydın kızlar.... hayırlı cumalar rabbim bütün dileklerinizi tez zamanda kabul netsin...

ben sabah 08:30 da geldim hastaneye IVP için ama acil bi hasta varmış doğumhane de onu aldılar benden önce... bekliyorum şimdi. en az yarım saat sürüyormuş o filmi çekmek... off sıkılırım ben yaa orda... bide kızlar dün akşam 8 de müshil içtim 1 şişeyi diktim kafaya... daha yeni etki etti... karnımda acayip bir sancı var nefesim kesiliyor...offf tam da kendini hazırlamıştım...
canımya saat 10 40 olmuş...çekildinmi acep....
inşallah çok kolay olur...
allah yardımcın olsun....

Evet arkadaşlar 8 günlük bi gecikmeden sonra
bugün hastalandım nevrocum yeni tarihim 10 ağustos:delphin:
canım ya neyseki ilaç kullnmaya gerek kalmadan kendi geldi...

ne var yok kızlar nasılsınız
benim bu gün son günün izine ayrılıyorum sabaha karşı çıkıcam yola
yarın sabah sinop sahilinde olacağım.
felaket darlandım bu tatile çok ihtiyacım var
güle güle canım....hayırlı yolçuluklar....
inşallah tatilin çok güzel geçer....

7 de aradım negatif...değerim kaç diyorum değeriniz yok negatif diyo alla alla ben b-hcg istedim diyorum ama biz b-hcg yapmadık,gebelik testi yaptık bunda değer cıkmıyo dedi...ben b-hcg istiyorum kan varsa onu yapın dedim tamam dediler...bu akşam 7 de cıkacak...

b-hcg 5 in üzerinde olunca gebelik oluyormuş canım..
Allah yüzünü güldürsün inş..
baktırdığın yerde çok deneyimsiz mi ne :mymeka:

günaydın kızlar.... hayırlı cumalar rabbim bütün dileklerinizi tez zamanda kabul netsin...

ben sabah 08:30 da geldim hastaneye IVP için ama acil bi hasta varmış doğumhane de onu aldılar benden önce... bekliyorum şimdi. en az yarım saat sürüyormuş o filmi çekmek... off sıkılırım ben yaa orda... bide kızlar dün akşam 8 de müshil içtim 1 şişeyi diktim kafaya... daha yeni etki etti... karnımda acayip bir sancı var nefesim kesiliyor...offf tam da kendini hazırlamıştım...

nesrincim stres yapma canım..
az kaldı o da geçicek..
Allah yardımcın olsun.. :Saruboceq:

Evet arkadaşlar 8 günlük bi gecikmeden sonra
bugün hastalandım nevrocum yeni tarihim 10 ağustos:delphin:

aymesim keşke hafta sonunu geçseydi mevlüdünü yapsaydın bi..
ama neyse artık..
gelmesi de güzel sıkma canını..

hepinize hayırlı cumalar kızlar..
Allah hepimizin gönlünün muradını versin inş.. :Saruboceq:

birkerede benim başıma böyle birşey gelmişti....
hayırlısı canım birgün geçikmeğle alırsın....
ama biz yine yarın ancak öğrenebiliriz...
neyse inşalllah sonuç pozitif çıkar...biz biraz daha beklesekte oluropuyorumnanaktan

hayırlı yolculuklar...iyi tatiller canım....inşallah bebekledönersin...

canımya saat 10 40 olmuş...çekildinmi acep....
inşallah çok kolay olur...
allah yardımcın olsun....

güle güle canım....hayırlı yolçuluklar....
inşallah tatilin çok güzel geçer....

becun iyi tatiller hayırlı yolculuk canım bol bol gez tadını çıkarzemuszemus
aymesim naber tatlımkaydirigubbakcemile5
fatımazehra sanada hayırlı cumalar canım dileklerimiz dualarımız kabul olsun inş:Saruboceq:

Canım iyi tatiller sana bol bol gezip eğlenirsin inşallah
tatil çok gerekli valla ya insan rahatlıyo

Hepinize teşekkür ederim.
bebişin olmayışı eşimin iş değiştirmesi benim işlerimdeki yoğunlukdan dolayı bu sene çok zor geçti inanın saatleri iple çekiyorum.
buraya üye olalı daha çok olmadı ama sizlere çok alıştım hergün burda yazılarınları okuyarak sizlerle sohbet ederek günlerim daha güzel geçmeye başladı bebiş konusunu ilk öğrendiğim zamanki gibi değilim artık. tatile giderkem özleyeceğim ve aklımın kalacağı tek yer burası olacak
inşallah geldiğimde güzel haberler alırım.

becun iyi tatiller hayırlı yolculuk canım bol bol gez tadını çıkarzemuszemus
aymesim naber tatlımkaydirigubbakcemile5
fatımazehra sanada hayırlı cumalar canım dileklerimiz dualarımız kabul olsun inş:Saruboceq:

Çok şükür canım ya iyi olmaya çalışıyom
bugün adet oldum birazcık ağrım var
sen nasılsın?

....

Evet canım Allahtan yani ona gerke kelmadı

b-hcg 5 in üzerinde olunca gebelik oluyormuş canım..
Allah yüzünü güldürsün inş..
baktırdığın yerde çok deneyimsiz mi ne :mymeka:

nesrincim stres yapma canım..
az kaldı o da geçicek..
Allah yardımcın olsun.. :Saruboceq:

aymesim keşke hafta sonunu geçseydi mevlüdünü yapsaydın bi..
ama neyse artık..
gelmesi de güzel sıkma canını..

hepinize hayırlı cumalar kızlar..
Allah hepimizin gönlünün muradını versin inş.. :Saruboceq:

Bende öyle düşünüyodum canım o yüzden hiç ilaç falanda almamıştım ama kısmet olmadı özelliklede ona göre ayarlamıştım mevlüdü güya geçen hafta hastalanıcaktım bu haftayada bişey kalmıycaktıkaydirigubbakcemile3
evdeki hesap çarşıya uymadı yinekaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim dünden beri hem sağ hemde sol kasıgımda acayip batmalar oluyor üşüttüm mü acaba yumurtlama içinde çok erken oofff yaaaa nedir biz bayanların çektikleri

kızlar ya benim dünden beri hem sağ hemde sol kasıgımda acayip batmalar oluyor üşüttüm mü acaba yumurtlama içinde çok erken oofff yaaaa nedir biz bayanların çektikleri

gecmıs olsun canım.aynen benımde oyle.adet oncesı baslarım sancılanmaya.adetten sonrada sancılanmalar baslar.acayıp agrılıyımdır.esıme yazık adama bı rahat vermıyorum.yok bugun sancım var yok bugun acır olmaz.ıyı cekıyor kahrımı..
ama benım kıstlerım var oyuzden sancılanıyorum..sen usutmus olabılırsın.ayaklarına dıkkat et canım..:1hug:

aymes canım adet olmussun gözün aydın mı desem yoksa geçmiş olsun mu bilemedim :kedi:

sabırsız bende dilek hanma gittim pko var bende biliyosun 3 ay yumurlama tedavisi gördüm sonuç negatif dr eşimin gelmek istemediğini söyledim oda ilişki sonrası test yapalım dedi e kadar güvenilir tabi bilmiyorum

ve bana spremler ileri gitmiyo dedi eşin gelsin böyle devam edemeyiz dedi ve tamda yumurtalarım çoğalmışken tedviyi bıraktı aslında bana göre o ayda şansımızı denememiz lezımdı

canım ikisi arasındaki fark varmı bilmiyorum gerçekten..kanda başka neye göre bakıyorlar ki gebelik olup olmadığını ..benim bildiğim bir tek bunu belirleyen beta hcg..

inşşş yarın olumlu sonuç alırsın

inşş kolay geçer nesrinim

ne var yok kızlar nasılsınız
benim bu gün son günün izine ayrılıyorum sabaha karşı çıkıcam yola
yarın sabah sinop sahilinde olacağım.
felaket darlandım bu tatile çok ihtiyacım var

iyi tatiller canımm ..bol bol gez bütün stresini at emii

Sorma canım ya ne ağrılarımız bitiyo ne derdimiz
kadın olmak çok zor valla :kedi:

gecmıs olsun canım.aynen benımde oyle.adet oncesı baslarım sancılanmaya.adetten sonrada sancılanmalar baslar.acayıp agrılıyımdır.esıme yazık adama bı rahat vermıyorum.yok bugun sancım var yok bugun acır olmaz.ıyı cekıyor kahrımı..
ama benım kıstlerım var oyuzden sancılanıyorum..sen usutmus olabılırsın.ayaklarına dıkkat et canım..:1hug:

fatımacım tşk canım

hayirli cumalar kizlar
Rabb'im hepimizin dualarini kabul eylesin insallah:Saruboceq:
pek kimsede kalmamis buralarda ya:sinifsinif:

Back
X