• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayaletttt topikk oldu burasıdelikafadulden

BALUM KIZ KıMSEL YOK NERDE BU KIZLAR :olmaz: :olmaz: :olmaz: AZICIK DELıRELıM DıYORDUM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

iyi geceler kızlar ...ben kaçar duş alıp yatacağım zaten moralimde bozuk dön dur yatakta şimdi........ kocişde yoktur hoş o yanımda olsa onlada bozuşuruzda ya iyiki yoktur yanımda inşallah kaltığımda benim için güzel mutlu ve huzurlu bir gün olur inşallah cümlemiz içinde tabi duam...neyse kendinize iyi bakın ben hepinizi öper Şeniz

selam kızlar ,umarım hepiniz iyisinizdir,benim eşim geçen cmt ameliyat oldu sol 2. derece sağ1. derece varikoselden,mikrocerrahi yöntemiyle oldu,bugünde kontrolü vardı,dr gayet başarılı geçtiğini söylemiş,ama biz ne zaman ilişkiye başlayabiliriz soramadık vede 3 ay sonra çocuk olmazsa gel dedi,nasıl yani hemen olabilirmiki???
öncelikle çok geçmiş olsuna.s.
3 ay çok kısa bir zaman...ama dr kotrol amaçlı demiş galiba...
çünkü değerlerin 1 sene içinde düzelme ihtimali var....
kesin net bir zaman söyleyemeyiz...

hayaletttt topikk oldu burasıdelikafadulden
bencede....

günaydın kızlarrr boşla balım boşla hepsine boşver ne halleri varsa görsünler bu ay istemiyorum walla nedendir bilmiyorum bu ay hiç çocuk istemiyorumm napayım gelirse gelsi takmıycam :umursamaz: oooff acaba larlamı yaşayıcam bıktıııımmm yeterrrrrrr psikolojik delü oldum eşim psikoloğa gidelim diyo yaaa :bbo:

günaydın kızlarrr boşla balım boşla hepsine boşver ne halleri varsa görsünler bu ay istemiyorum walla nedendir bilmiyorum bu ay hiç çocuk istemiyorumm napayım gelirse gelsi takmıycam :umursamaz: oooff acaba larlamı yaşayıcam bıktıııımmm yeterrrrrrr psikolojik delü oldum eşim psikoloğa gidelim diyo yaaa :bbo:

kaydirigubbakcemile2En iyisi sallamakk böyleekaydirigubbakcemile2bırakkk psikologu ihtiyacın yokk senin:jeyyar:

sositososito sositososito sositososito

ohh yandan sallaaaa...
su goz hareketne bayılıyorumsositosositosositosositosositososito

kaydirigubbakcemile2En iyisi sallamakk böyleekaydirigubbakcemile2bırakkk psikologu ihtiyacın yokk senin:jeyyar:

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

sall salla yer yerınden oynasın
salla sallakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-,

sıcak sıcak cok sıcak...kafamçokkarıştı

slmlarrrrrrrrrr
ayyy çok sıkılıyorum bendee
nesrincim geçen hastanedeydim seni uzaktan gördüm dopllerderdeydim çok şükür iyi çıktı sonuççççççççççççç inşallah hep böyle gider

ohh yandan sallaaaa...
su goz hareketne bayılıyorumsositosositosositosositosositososito

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

sall salla yer yerınden oynasın
salla sallakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X