Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayaletttt topikk oldu burasıdelikafadulden
BALUM KIZ KİMSEL YOK NERDE BU KIZLARlmaz:
lmaz:
lmaz: AZICIK DELİRELİM DİYORDUM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
öncelikle çok geçmiş olsuna.s.selam kızlar ,umarım hepiniz iyisinizdir,benim eşim geçen cmt ameliyat oldu sol 2. derece sağ1. derece varikoselden,mikrocerrahi yöntemiyle oldu,bugünde kontrolü vardı,dr gayet başarılı geçtiğini söylemiş,ama biz ne zaman ilişkiye başlayabiliriz soramadık vede 3 ay sonra çocuk olmazsa gel dedi,nasıl yani hemen olabilirmiki???
bencede....hayaletttt topikk oldu burasıdelikafadulden
çok şükür tatlım
canım geçmiş olsun bu konuda bir bilgim yok ama inşş rabimin ol deme zamanı gelmiştir sizin için ve meleğiniz hemen gelir sağlıcakla
merhaba arkadaslar
günaydın kızlarrr boşla balım boşla hepsine boşver ne halleri varsa görsünler bu ay istemiyorum walla nedendir bilmiyorum bu ay hiç çocuk istemiyorumm napayım gelirse gelsi takmıycam :umursamaz: oooff acaba larlamı yaşayıcam bıktıııımmm yeterrrrrrr psikolojik delü oldum eşim psikoloğa gidelim diyo yaaa :bbo:
sositososito sositososito sositososito
kaydirigubbakcemile2En iyisi sallamakk böyleekaydirigubbakcemile2bırakkk psikologu ihtiyacın yokk senin:jeyyar:
meraba canım.malatyadamısın bende malatyadayımda:))))
ohh yandan sallaaaa...
su goz hareketne bayılıyorumsositosositosositosositosositososito
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
sall salla yer yerınden oynasın
salla sallakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2