- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
turkbayragi kızlar yeter nerelerde turkbayragi özletti kendini turkbayragi turkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragi SABO BURDAYIM KIZ BAK turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turkbayragi kızlar yeter nerelerde turkbayragi özletti kendini turkbayragi turkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragi SABO BURDAYIM KIZ BAK turkbayragi turkbayragi turkbayragi
ya kızlar bu yumurta takibi yaptırırken illa ilaç kullanılmak zorundamı bende kist yaptı kullandım fazla çalıştırmış sadece çatlatma iğnesi vursalar olmuyomu
aymes, aşk_meleği+, balsurat+, neser, ozlem82do+, rapunzell_82+, seherbayer, kk pro üyeyeteeeeer günaydın kızlarrr
herkese iyi haftalar diliyorummmmmmmmmmmmmmmm
Bayraksız yazınca tanıyamamıştım yeterüm kaydirigubbakcemile3
şimcik inandım turkbayragi evet evet bu sensin yeterüm turkbayragi kaydirigubbakcemile3
slm kızlar eşim teseye girdi geçen cuma ama malesef sperm bulunamadı çok üzgünüm çokkk
saolun kızlar ama öle kötüyümki iş yerindeyim şuanda evde eşime hep güleç kalmaya çalışıyorum ama işyerinde dokunsan ağlayacak haldeyim şimdi hem sağ hemde sol testisten alınan parçaları patolojiye verdik onun sonucna göre ilaç verir heralde doktor biz çıkmama sebebini tıkanıklığa bağlıyorduk ama demekki tıkanıklık yokmuş ... Neyapalım kısmet değilmişşş:a015:
Bayraksız yazınca tanıyamamıştım yeterüm kaydirigubbakcemile3
şimcik inandım turkbayragi evet evet bu sensin yeterüm turkbayragi kaydirigubbakcemile3
inşşşşş hamişsindir :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kocaman karnın olur güzeler güzeli:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:çocukların olur inşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Minos için rahat etsin bence yap bi test canım yerimseniben
EVET BENİM KIZ turkbayragi turkbayragi turkbayragi BENDEN BAŞKA DELÜ VARMI KIZ İYCE DELİRDİM delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenSPERMLERLE KÜSTÜM KONUŞMUYORUM:roflol::roflol::roflol::roflol:
:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben
minos inşallah pozitiftir negatifsede inşallah son hegatif görüşündür şeker yerimseniben
[
ilaçsız hiç duymadım cnm yumurtaları yeterli büyüklüğe getirmek için ilaç veriyolar mutlaka sonrada iğneyle çatlatıolar ilaçla büyüdüğü kadar kendiliğinden büyümeyebiliyo çünkü ama sen yinede doktoruna bi sor belki sürekli takip altınta tutar kendiliğinden büyüdüğünde yapar iğneyi :sm_confused:
gözün için geçmiş olsun canıma.s.günaydın kızlar bende tatildeyim annemlerde geldiğim gün denize girdim bitek şimdi felaket yağmur yağıyor ayrıca nzardanmıdır bilmem ama gözüm şişti bugün doktora gidicem onun için hala adet olmadım olmakta istemiyorum geri kalan günlerimi adet yüzünden harcamak istemiyorum listede benimde adım var ama kısmet bakalım hepinize iyi günler güzel haberler almak dileğiyle
canım ya yine geldi demek bu kırmızılarYeni tarihim 11 ağustos yerimseniben
demek senin kırmızılar da geldi canımgünaydın kızlar iyi haftalar temmuzda hiç hamiş haberi alamadık daha inşallah bu hafta güzel haberler alırız... bu ay erkenden geldi benimkiler gününü bile beklemedenyeni tarihim 11 ağustos..
canım ya bizde çok üzüldük....slm kızlar eşim teseye girdi geçen cuma ama malesef sperm bulunamadı çok üzgünüm çokkk
inşallah hamilesindir canım...merhaba kizlar ne var ne yok
benimkiler gelmedi henuz temmuz ayi benim dogdugum ay keske olmus olsa
ama adet sancilarim vardi yani gelicekler galiba
nasil yattiysan boynum tutulmus ya simdi iki uc gun cekerim bunu offf
:sm_confused::sm_confused:ya kızlar bu yumurta takibi yaptırırken illa ilaç kullanılmak zorundamı bende kist yaptı kullandım fazla çalıştırmış sadece çatlatma iğnesi vursalar olmuyomu