• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR GEYıĞE KıMSE GELMıYORMU :olmaz: :olmaz: :olmaz:

gunaydın şekerlerrrrrrrr

canım hakkınızda hayırlıs olsun umarım iyi çıkar sonucun sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi haberlerle dön inşallah. ban abak arkadaşımı elimden alma haaaaa:oklava:

amin canım inşş tez zamandarabbim gönderir meleklerimizi:Saruboceq:
2 aşılama geçti başımdan ikiside nagtif bak hiç bişey olmuyor üzülme umarım diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun

yat dinlen bol bol canım bak kendine yorma kendini başka ne amaçın var bebeişinden başka dinlen bolb ol geçmiş olsun

bende varım ama ben taşınayım benide bekleyin tüp bebeişe geçmeden ben buluşalım nolurrrrrr

kıs nesrunnnn kıskanıyom haaaaa :asigim:(şaka canım)

canım ileri doğru olması gerekmiyo aşılamada bence hareketiniz aşılamaya göre süper ama morfolojıde çok önemli onuda yazsana bize

selam kıs arada öel oluyo sesizleşiveriyo napalım ama en guzel topik bizim topik

ohhhh ii olmuş bende niye silindi bu sayfalar diyorum süper[/QUOTE]

Canım nereye taşınıyon sen:uhm:

Günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
sabah sizleri burda görmek ne güzelkaydirigubbakcemile5

günaydın bayanlar ..herkezin günü iyi geçsin

günaydın arkadaşlar a.s.

Günaydın şekerler
herkes için güzel bi gün olsun bugün

GÜNAYDIN KIZLAR İNŞŞ GÜZEL OLUR GÜNÜMÜZ zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunaydın şekerlerrrrrrrr

canım hakkınızda hayırlıs olsun umarım iyi çıkar sonucun sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi haberlerle dön inşallah. ban abak arkadaşımı elimden alma haaaaa:oklava:
sağol canımŞeniz
bende merakla bekliyorum...
inşalalh güzel çıkar....
kavga etmeye gerek yok bence nesrin hepimize yeteropuyorumnanaktan
eğer yetmesse ortadan 2 ye böleriz....
başka biride çıkarsa 3 ekaydirigubbakcemile3

KIZLAR GEYıĞE KıMSE GELMıYORMU :olmaz: :olmaz: :olmaz:
yok be gülüm gelmiyorlar:çok üzgünüm:

kız bal söndür bakım o cigarayı:oklava:

herkese günaydın

sevcancım sen 2 gündür yok musun bana mı öyle geldi?

yooo buralardayım
takılıyom işte
ufff benim iyi bi dinlenmeye ihtiyacım var:gitme:
Eylül başında 10 gün izine çıkıcam
yatıcam evimde bütün günmirmirmirmir
çok sıkıldım çalışmaktan, sabah erken kalkıp işe gelmekten:a015:

günaydıınn KK nın en güzel kızları ve anne adayları nasılsınıııızzzz gününüz aydınnn olsunnopuyorumnanaktan

Sağol canım benim
iyiyim çok şükür sen nasılsın
eşinden iyi haberler alıyosun dimi

BENDE İYİYİM CANIM SAĞOL...
AAAA SİZE SÖLEMEYİ UNUTTUM BENNNNN TÜHHHH:oklava::oklava::oklava:
EŞİMİN ŞİMDİ ÇALIŞTIĞI ŞİRKETTEKİ PARTONUN KONTRATIN BİTİNCE BİZİMLE ŞİRKETTE ÇALIŞIRMISIN DEMİŞ. YANİ İŞ TEKLİFİNDE BULUNMUŞ. ŞARTLAR BİZE GAYET UYGUN... İNŞALLAH DUA EDİN KIZLAR DA OLSUN EŞİM GİTMESİN BİRDAHA... ZATEN BİRDAHA GİDECEK OLURSA BENDE ONUNLA GİDİCEM İNŞALLAH... İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH OLUR DA DÜZENLİ BİR HAYATIMIZ OLUR BİZİMDE... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:O KADAR İMRENİYORUM Kİ KIZLAR EŞLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞAN İNSANLARA. BİRLİKTE GİDİP GELİYORLAR... HERŞEYİ BİRLİKTE YAPIYORLAR. BEN ÇALIŞIYORDUM EŞİM EVDEYDİ ÇOK ZOR GÜNLERDİ... EŞİMİN ZORUNA GİDİYORDU BEN ÇALIŞIYORUM O BOŞ DURUYOR DİYE. SABAH ERKENDEN YATAĞINDAN KALKIP İŞE GELMEM, YERİ GELDİĞİNDE YEMEK YAPAMAMAM...VS VSmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:

Nan bal beni niye çağırmıyon
dur bende yakıyım :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin:

KIZ DUMAN ALTI OLDU BURA BEN NEFRET EDERİM SİGARADAN. BAK CEZA YAZARIM SİZE:olmaz:

EŞİMİN ŞİMDİ ÇALIŞTIĞI ŞİRKETTEKİ PARTONUN KONTRATIN BİTİNCE BİZİMLE ŞİRKETTE ÇALIŞIRMISIN DEMİŞ. YANİ İŞ TEKLİFİNDE BULUNMUŞ. ŞARTLAR BİZE GAYET UYGUN... İNŞALLAH DUA EDİN KIZLAR DA OLSUN EŞİM GİTMESİN BİRDAHA... ZATEN BİRDAHA GİDECEK OLURSA BENDE ONUNLA GİDİCEM İNŞALLAH... İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH OLUR DA DÜZENLİ BİR HAYATIMIZ OLUR BİZİMDE... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:O KADAR İMRENİYORUM Kİ KIZLAR EŞLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞAN İNSANLARA. BİRLİKTE GİDİP GELİYORLAR... HERŞEYİ BİRLİKTE YAPIYORLAR. BEN ÇALIŞIYORDUM EŞİM EVDEYDİ ÇOK ZOR GÜNLERDİ... EŞİMİN ZORUNA GİDİYORDU BEN ÇALIŞIYORUM O BOŞ DURUYOR DİYE. SABAH ERKENDEN YATAĞINDAN KALKIP İŞE GELMEM, YERİ GELDİĞİNDE YEMEK YAPAMAMAM...VS VSmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:

KIZ DUMAN ALTI OLDU BURA BEN NEFRET EDERİM SİGARADAN. BAK CEZA YAZARIM SİZE:olmaz:

inşallah eşinin işi olur canım sende rahat kavuşursun erkeğin evde olması zor eşim turizmci olduğu için kışın ben okula giderken o evde uyurdu ve biliyorum bu onun zoruna giderdi senii çok iyi anlıyorum inşallah hayırlısıyla eşinin işi olur nesrincimm :1hug:

:delphin::delphin: birazda ben içeyim

allah yardımcısı olsun inşallah ne denirki:((((
minoşum hakkında hayırlısı olsun canım inşallah seninde dediğing ibi önümüzdeki maçlara kazancaksın inşallah
tulinim sanada geçmiş olsun canım allah kurtarsın seni o illetlerden ne yapışkan bişey şu kistler ya:(((((

canom sağolasın..
ama benim bünye yapıyor bunu demek ki..
biri de ilaçsız bi bakalım demiyor..
ilaç almadığım zamanda çatlamasa kist görünür..
madem ilaçlar yapıyor bunu..
bi dolu bi boş gidecek işte böyle napalım..

selam kızlar hepinize hayırlı günler dilerim..

nesrincim inş olur o iş canım.. sende kocişinin yanında olursun hep..

bal, aymes, nur konuşmayın benimle küstüm size :umursamaz:
içmeyin şu sigarayı be yaaaaa ufffffff :mymeka:
nur biliyorum sen sanal içicisin asıl söz yerini buldu.. kaydirigubbakcemile3

Canım hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah eşin hep burda kalır bi daha hiç ayrılmazsınız
Allah gönlüne göre versinŞeniz

Back
X