Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımgünaydın fıstıklarım
öpem hepinizi şeniz
:saruboceq:şakkıdı[ı]günaydınn fıstıklarr.herkeze sağlık dolu bir gün diliyorum[/ı]
2 aşılama geçti başımdan ikiside nagtif bak hiç bişey olmuyor üzülme umarım diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsungunaydın şekerlerrrrrrrr
canım hakkınızda hayırlıs olsun umarım iyi çıkar sonucun sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi haberlerle dön inşallah. ban abak arkadaşımı elimden alma haaaaaklava:
amin canım inşş tez zamandarabbim gönderir meleklerimizi:Saruboceq:
Günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
sabah sizleri burda görmek ne güzelkaydirigubbakcemile5
günaydın bayanlar ..herkezin günü iyi geçsin
günaydın arkadaşlar a.s.
Günaydın şekerler
herkes için güzel bi gün olsun bugün
Günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
sağol canımŞenizgunaydın şekerlerrrrrrrr
canım hakkınızda hayırlıs olsun umarım iyi çıkar sonucun sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi haberlerle dön inşallah. ban abak arkadaşımı elimden alma haaaaaklava:
yok be gülüm gelmiyorlar:çok üzgünüm:KIZLAR GEYıĞE KıMSE GELMıYORMUlmaz:
lmaz:
lmaz:
herkese günaydın
sevcancım sen 2 gündür yok musun bana mı öyle geldi?
Duman altı yapayım azcık rapunzell yetiş![]()
nan bal bende yakayım bi tane
hazır duman olmuşken![]()
Nan bal beni niye çağırmıyon
dur bende yakıyım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bence de:lepi:KIZLAR BEN HEPİNİZE YETERİM KAVGA ETMEYİN:lepi:
![]()
![]()
Ohh yarasın
![]()
Sağol canım benim
iyiyim çok şükür sen nasılsın
eşinden iyi haberler alıyosun dimi
Nan bal beni niye çağırmıyon
dur bende yakıyım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BENDE İYİYİM CANIM SAĞOL...
AAAA SİZE SÖLEMEYİ UNUTTUM BENNNNN TÜHHHHklava:
klava:
klava:
EŞİMİN ŞİMDİ ÇALIŞTIĞI ŞİRKETTEKİ PARTONUN KONTRATIN BİTİNCE BİZİMLE ŞİRKETTE ÇALIŞIRMISIN DEMİŞ. YANİ İŞ TEKLİFİNDE BULUNMUŞ. ŞARTLAR BİZE GAYET UYGUN... İNŞALLAH DUA EDİN KIZLAR DA OLSUN EŞİM GİTMESİN BİRDAHA... ZATEN BİRDAHA GİDECEK OLURSA BENDE ONUNLA GİDİCEM İNŞALLAH... İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH OLUR DA DÜZENLİ BİR HAYATIMIZ OLUR BİZİMDE... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:O KADAR İMRENİYORUM Kİ KIZLAR EŞLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞAN İNSANLARA. BİRLİKTE GİDİP GELİYORLAR... HERŞEYİ BİRLİKTE YAPIYORLAR. BEN ÇALIŞIYORDUM EŞİM EVDEYDİ ÇOK ZOR GÜNLERDİ... EŞİMİN ZORUNA GİDİYORDU BEN ÇALIŞIYORUM O BOŞ DURUYOR DİYE. SABAH ERKENDEN YATAĞINDAN KALKIP İŞE GELMEM, YERİ GELDİĞİNDE YEMEK YAPAMAMAM...VS VSmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
KIZ DUMAN ALTI OLDU BURA BEN NEFRET EDERİM SİGARADAN. BAK CEZA YAZARIM SİZElmaz:
allah yardımcısı olsun inşallah ne denirki(((
minoşum hakkında hayırlısı olsun canım inşallah seninde dediğing ibi önümüzdeki maçlara kazancaksın inşallah
tulinim sanada geçmiş olsun canım allah kurtarsın seni o illetlerden ne yapışkan bişey şu kistler ya((((
BENDE İYİYİM CANIM SAĞOL...
AAAA SİZE SÖLEMEYİ UNUTTUM BENNNNN TÜHHHHklava:
klava:
klava:
EŞİMİN ŞİMDİ ÇALIŞTIĞI ŞİRKETTEKİ PARTONUN KONTRATIN BİTİNCE BİZİMLE ŞİRKETTE ÇALIŞIRMISIN DEMİŞ. YANİ İŞ TEKLİFİNDE BULUNMUŞ. ŞARTLAR BİZE GAYET UYGUN... İNŞALLAH DUA EDİN KIZLAR DA OLSUN EŞİM GİTMESİN BİRDAHA... ZATEN BİRDAHA GİDECEK OLURSA BENDE ONUNLA GİDİCEM İNŞALLAH... İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH OLUR DA DÜZENLİ BİR HAYATIMIZ OLUR BİZİMDE... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:O KADAR İMRENİYORUM Kİ KIZLAR EŞLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞAN İNSANLARA. BİRLİKTE GİDİP GELİYORLAR... HERŞEYİ BİRLİKTE YAPIYORLAR. BEN ÇALIŞIYORDUM EŞİM EVDEYDİ ÇOK ZOR GÜNLERDİ... EŞİMİN ZORUNA GİDİYORDU BEN ÇALIŞIYORUM O BOŞ DURUYOR DİYE. SABAH ERKENDEN YATAĞINDAN KALKIP İŞE GELMEM, YERİ GELDİĞİNDE YEMEK YAPAMAMAM...VS VSmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
KIZ DUMAN ALTI OLDU BURA BEN NEFRET EDERİM SİGARADAN. BAK CEZA YAZARIM SİZElmaz: