• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR GEYİĞE KİMSE GELMİYORMU :olmaz: :olmaz: :olmaz:
kıs ayağım alışmamaış benim başka yere burdan kopamıyorum
Canım nereye taşınıyon sen:uhm:
ben istanbul içinde bi yere taşınıyorum canım ev değiştiriyorum kendi evime geçiyorum inşaat yaptıryoduk
Duman altı yapayım azcık rapunzell yetiş:delphin::delphin:
yaaa i.meyin sigara kapalı mekanlarda sigara içilmez cezxa alırsınız bak

sağol canımŞeniz
bende merakla bekliyorum...
inşalalh güzel çıkar....
kavga etmeye gerek yok bence nesrin hepimize yeteropuyorumnanaktan
eğer yetmesse ortadan 2 ye böleriz....
başka biride çıkarsa 3 ekaydirigubbakcemile3

yok be gülüm gelmiyorlar:çok üzgünüm:

yok şekerim kocasının olsun bir parça boşver

kız bal söndür bakım o cigarayı:oklava:
evettttt:(((((
KIZLAR BEN HEPİNİZE YETERİM KAVGA ETMEYİN:lepi:
yetersin bitanemmmm

:teselli:

slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınız. 1 haftadır izinliydim sınavlarımda vardı. sınavda bitti tatilde bitti işe başladım tekrar.

e ne var ne yok kızlar yeni hamişler varmı bakalımmmmmmmmmmm

kızlar ben bu gün gidiyorum bundan sonra net cafe den görüşürüz

:Saruboceq:
inşallah eşinin işi olur canım sende rahat kavuşursun erkeğin evde olması zor eşim turizmci olduğu için kışın ben okula giderken o evde uyurdu ve biliyorum bu onun zoruna giderdi senii çok iyi anlıyorum inşallah hayırlısıyla eşinin işi olur nesrincimm :1hug::delphin::delphin: birazda ben içeyim

Melony canım benim tşk ederim. o zaman sen beni biraz daha iyi anlarsın...Allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

nesrincim inş olur o iş canım.. sende kocişinin yanında olursun hep..

tülinim tşk ederim canım sağol... Rabbim tez zamanda gönlümüzdeki dilekleri nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah eşin hep burda kalır bi daha hiç ayrılmazsınız
Allah gönlüne göre versinŞeniz

aymessimmmmm allah cümlemizin gönlüne göre versin...buluşmaya seni ve özloşumu yazıyorum... Bir aksilik çıkmaz ise inşallah görüşmek nasip olur tadlummm:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

Canım küsme bana ağlarım bakmafoldumben
barışalım nolur nolur tamam attım

tamam attıysan içme bi daha..
pakette taşıma artık.. opuyorumnanaktan

nasılsınız. 1 haftadır izinliydim sınavlarımda vardı. sınavda bitti tatilde bitti işe başladım tekrar.

hoşgeldin canım..
sınav nasıl geçti..
güzel haber yok burda canım..

yaa tühh :gitme:

bende sanal içiciyim yerimseniben:jeyyar:

piki anlaşıldı kaydirigubbakcemile5

BENDE İYİYİM CANIM SAĞOL...
AAAA SİZE SÖLEMEYİ UNUTTUM BENNNNN TÜHHHH:oklava::oklava::oklava:
EŞİMİN ŞİMDİ ÇALIŞTIĞI ŞİRKETTEKİ PARTONUN KONTRATIN BİTİNCE BİZİMLE ŞİRKETTE ÇALIŞIRMISIN DEMİŞ. YANİ İŞ TEKLİFİNDE BULUNMUŞ. ŞARTLAR BİZE GAYET UYGUN... İNŞALLAH DUA EDİN KIZLAR DA OLSUN EŞİM GİTMESİN BİRDAHA... ZATEN BİRDAHA GİDECEK OLURSA BENDE ONUNLA GİDİCEM İNŞALLAH... İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH OLUR DA DÜZENLİ BİR HAYATIMIZ OLUR BİZİMDE... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:O KADAR İMRENİYORUM Kİ KIZLAR EŞLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞAN İNSANLARA. BİRLİKTE GİDİP GELİYORLAR... HERŞEYİ BİRLİKTE YAPIYORLAR. BEN ÇALIŞIYORDUM EŞİM EVDEYDİ ÇOK ZOR GÜNLERDİ... EŞİMİN ZORUNA GİDİYORDU BEN ÇALIŞIYORUM O BOŞ DURUYOR DİYE. SABAH ERKENDEN YATAĞINDAN KALKIP İŞE GELMEM, YERİ GELDİĞİNDE YEMEK YAPAMAMAM...VS VSmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
canım inşallah bu iş hayırlısıyla olurda ikinizde rahat edersiniz....
gerçekten evli olupta ayrı olmak çok zor....

hoşgeldin canıma.s.
dün maviyeşil arkadaşımız hamile haberini öğrendik...
başkada yok...
nevro pazar günü liste yapmıştı istersen son mesajlarından bakabilirsin...

güle güle canım:a015:

kıslar bende kayseriye annemlerin yanına gideceğim 15 gün kadar giderim dönüşüde tam planladım yumurta takibi yaptıracağım bu arada preseed almayı düşünüyorum gelince onuda kullanacağım ama dbu yumurtlama ilaçları ile ve çatlatma iğnesi ile kullanlırmı bi zararı olmaz inşallah demii

:Saruboceq:

Melony canım benim tşk ederim. o zaman sen beni biraz daha iyi anlarsın...Allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

tülinim tşk ederim canım sağol... Rabbim tez zamanda gönlümüzdeki dilekleri nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

aymessimmmmm allah cümlemizin gönlüne göre versin...buluşmaya seni ve özloşumu yazıyorum... Bir aksilik çıkmaz ise inşallah görüşmek nasip olur tadlummm:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

Ok canım bana uyar
çok isterim kısmet olur inşallah

nesrincimmm inşallah canım inşallah senin için hep eşi yanında olsun bi daha itmesin diye dua ettim inşaşşalh öle olur canım hayırlısı neyse öle olsun

Kızlar sigaraya hayır diyorum. ıçiyorsanız bırakmaya çalışın. Hem yumosları öldürüyor hemde bebeklerde SIDS e yani ani ölümlere sebeb oluyormuş. Çünkü sigara içen anne bebeğiyle temas ettiği için bebekte astım sorununa ordanda ani solunum durması sebebi ile ölümlere sebeb oluyor. Ben 9 yıl önce bıraktım sigarayı iyikide bırakmışım. Paramla kendimi niye zehirliyimki :)

kıslar bende kayseriye annemlerin yanına gideceğim 15 gün kadar giderim dönüşüde tam planladım yumurta takibi yaptıracağım bu arada preseed almayı düşünüyorum gelince onuda kullanacağım ama dbu yumurtlama ilaçları ile ve çatlatma iğnesi ile kullanlırmı bi zararı olmaz inşallah demii

Güle güle arkadaşlar hayırlı yolculuklar:a015:

merhaba kizlar
dun gece havai fisek gosterisi vardi oraya gittim
cok guzeldi yagmurda yagiyordu semsiyeyi esim tutuyordu
o islanmadi ama benim on tarafta birsey yoktu ama arka taraf oldugu gibi islandiopuyorumnanaktan

nesrin savas canim insallah isiniz olurda duzene oturur hayatiniz
boylesi cok zor
ben ilk evlendigim zaman esim haftadan haftaya geliyordu gunleri birak saatleri sayiyordum
sonra oraya tasindik ikimizde hersey oturdu yerine
insallah Rabb'im gonlunuze gore versin canimopuyorumnanaktan

ealsnas tebrik ederim şekerim..
bıraktıktan sonra neden içiyormuşum deniyor zaten..
tekrarını nasip etmesin Allah içmeyenlere..

melony iyi tatiller canım..
sanırım ters etkisi olmaz preseedin..
onun işi spermlerle..
inş aldığın hormonlar yarar da benim gibi kiste çevirmez canım..
hayırlısı olsun hadi bismillah..

Kızlar sigaraya hayır diyorum. İçiyorsanız bırakmaya çalışın. Hem yumosları öldürüyor hemde bebeklerde SIDS e yani ani ölümlere sebeb oluyormuş. Çünkü sigara içen anne bebeğiyle temas ettiği için bebekte astım sorununa ordanda ani solunum durması sebebi ile ölümlere sebeb oluyor. Ben 9 yıl önce bıraktım sigarayı iyikide bırakmışım. Paramla kendimi niye zehirliyimki :)

çok tatlı bebeişin canım yaa maaşşaallaahhhh koyma fotolarını nazar değmesin tombişe

Back
X