• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasıl yani????
ben bayağıdır yoktum tedavidemiydin?

tebrikler...hayırlı olsun...Allah kucağına almayı nasip etsin...hihoyyyt :teytey:

Ayrıntılar için bekliyoruz....

Arkadaşlar, inanamıyorum yazarken ellerim titriyor. ama oldu evet oldu! Allah'ım sana şükürler olsun, hala inanamıyorum!! Akşama daha detaylı yazarım, şimdi fazla yazamayacağım. Dua edin ne olur, benimde dualarım sizinle. Söyleyemiyorum bile ama evet hamileyim:)))

Canım tebrik ederim çok sevindimmmmmmmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito ohhhhhhhh beeeeeee
keyfimiz yerine gelsin :lepi:

Arkadaşlar, inanamıyorum yazarken ellerim titriyor. ama oldu evet oldu! Allah'ım sana şükürler olsun, hala inanamıyorum!! Akşama daha detaylı yazarım, şimdi fazla yazamayacağım. Dua edin ne olur, benimde dualarım sizinle. Söyleyemiyorum bile ama evet hamileyim:)))

TEBRİKLERR CANIMMM YAAA......:teytey::teytey::teytey::teytey:

DEMEK FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİĞİ İLK BOZAN SEN OLACAKMIŞINNN

kıslarr huu huu nerdesinizzz koşun koşunn hamişşş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım tebrikler allah sonuna kadar yüzünü güldürsün :Saruboceq:

birebira tebrik edrim süper bir heyecann harika allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin :) süperrrsin tebrikler nazarlardann korusun yüce rabbim

tebrik ederim canım..
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş..
Rabbim bize de bağışla minik meleklerimizi sıra bizlere de gelsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sonundaaa olduuuu canımm benimmm çok sevindim inannn .:teytey:rüyalarınn bakk çıktıı işte:teytey:Tebrikler rcanım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşlallahhhh.akşama cabukk gel detaylarıı bekliyoruzz:jeyyar:

Sonundaaa olduuuu canımm benimmm çok sevindim inannn .:teytey:rüyalarınn bakk çıktıı işte:teytey:Tebrikler rcanım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşlallahhhh.akşama cabukk gel detaylarıı bekliyoruzz:jeyyar:

ayrıntıları bende merak ettim şimdiiiiiiiiiiiii:jeyyar:delikafadulden

canım tebrik ediyorum RABBİM SAĞLIKLA kucagına almayı nasip etsin

Back
X