Ben 7,5 sene sabrettim şimdiye dek ben hiç bir işlem görmedim tabi ilk zamanlar benden bildiler eşim daha muane olmadan 1 sene beni sorumlu tutular götürüp getirdiler sadece o dönem tabi baktılar bende bişey çıkmadı eşim baktırınca şok olduk sperm hareketsizliği çıktı sonra zaten hemen tedavi arayaşlarına çıktık herşey denedi eşim o 6 sene içinde özel tür karışımlarmı desem 41 yumurta akı organik çiftlikten bir hoca karışım yapmıştı ağrıdan getirdiler onu kek yapıp mama gbi yedirdim veya iğnelerimi haplarmı desem cok şeyler yaşadım ben ya

ama yine metanetimi korudum şükür ettim ümidimi kesmedim ilk önce eşim burda 1-2 doktora gitti olumsuz oldu sonra İstanbul’a gittik tansel kaplan diye doktor o bizim 3 yılımızı heba etti zaten amaliyat olsu eşim sperm çıkmadı o kadar olumlu konuşulmuştu ki kesin dedi öyle deyince benide hazırladılar tüp bebek için iğne ilaç derken o gün çattı eşim 3. Katta amaliyat oluyordu Benide 2. Katta hazırladılar yumurta toplama için çıkacak sonuca göre içeri alıcaklardı beni amaliyat kıyafeti giymiş uzanmış bekliyordum sonra bişey cıkmadı dediler dünyamız başımıza yıkıldı sadece bebek spermler bıkmıştı oda pek olumlu değildi zaten sonra ben istemedim yumurtalarımı yollatmadan çıktık hastanede içimde kalakaldım o çoğalmış büyümüş yumurtalarla yola koyulduk evimize dönmek için 8 saatlik yola çıktık 2 gün sonra aniden gece çok fena oldum kasıklarıöa sanki bıçak batırıyorlardı toplanmadığı için zarar verdi bana acilen gece 3 de acile attım kendimi serumlarla ayakta kaldım o günü hatırlamak istemiyorum çok zor günlerdi sonra elim 7 ay sonra dinlendikten sonra başka doktora yöneldik bu doktordan Allah razı olsun bin kere bunu sayesinde belki şu an hamilelik haberi aldım daha dün celallettin Peru doktorumuz iğne ilaç verdi farklı farklı macun karışımlar 2 sene kadar orda devam ettik olumlu konuşuldu azda olsa sonra sperm çıkışları oldu azda olsa o bir ikiyle tüp bebek yaptık şu an pozitif haberi aldım dünyalar benim oldu demem şu ki sabret ben 2018 den beri çabalıyorum korkma güçlü ol metanetini koru Rabbim büyüktür dualarım şimdi sizinle olsun