Arkadaşlar selam,
Eşimin sperm sayısı 1 - 10 bin - 100 bin - 300 bin arası sürekli değişmekteydi hareketlilik %0 ile başladı % 10 ve % 1 arası ve genelde % 1 idi. Total rakkamımız bir kere 1 adet bile çıktı. Amerikan hastanesindeki doktoruma 50 kere sordum bu miktarları ağızdan alınacak vitamin vs. ile birazcık bile olsa düzeltme imkanımız var mı diyeo da bana yok demişti !!!
Ben internetten çok araştırma yaptım ayrıca Bahçecinin yanındaki Dr. Emre diye erkek infertilesi ile uğraşan bir ürolog var. Ama bize GNC'den aşağıdaki vitamini verdi, diğer tüm vitaminler ve gıda maddeleri benim internet araştırmalarım sonucunda listeye girdi.
GNC'den men's arginmax - günde 3 tane son 3 aydır kullanıyordu
Ben 'co enzyme q 10' vitaminini internetten buldum, biraz pahalı ama sonuçlarına değer, günde 2 tane 100 mg, son 3-4 aydır kullanıyordu
Son 3-4 aydır günde 1000 unite D vitamini
Son 6 aydır aralıklarla her gün sabahlari bir kaşık keçi boynuzu pekmezi
Son 2-3 aydır, 3-4 günde bir yarım avakado - harika bir salata tarifim var isterseniz verebilirim
Son bir aydır ortalama 1'er acuç ceviz, goji berry ve kuru incir
son 2-3 haftadır günde 2 litre su içiyordu
sperm örneği vermeden 1 saat önce güzzel okkalı 2 şekerli bir türk kahvesi ! ( bunu da uyguladık son denemede faydası aşağıdaki gibi !!)
Sonucu söylüyorum ; 2 milyon adet ve % 20 hareketli..
Ortalama % 1 hareketten %20 - 20 katı
Ortalama 100 bin'den 2 milyon adet - 20 katı
Bu konu başlığında bu tarz deneyimlerimizden bahsedersek hep beraber bilgilenmiş oluruz. Bütün bu yapılanlar 3-4 ay öncesinden başladı. Özellikle arginmax, q 10 ve d vitamini için internette de yazıyor 3 ay içinde etkisini gösteriyor.
Bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgiler
Happy