Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesini yenip hamile kalan bayanlar,tecrübelerinizi paylaşır mısınız...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mesajınızı yeni gördüm , ben keçiboynuzu kürü, gnc arginmaz ve ballı çörekotlu arı poleni ve arı sütü katarak bir macun yapmıştım onları yediriyodum, arginmaxtan günde 4-5 tane alıyordu

çok teşekkür ederim. ben de hemen hemen sizin kullandıklarınıza benzer takviyeler kullanıyorum. umarım faydasını görürüz biz de :))

biz 5 aylık bir tedaviyle yendik, doğumuma çok az kaldı, hatta açtığım bir konu var "1.6 milyonla başlamıştık......" diye,oraya bakıp uyguladıklarımdan faydalanabilirsiniz.

merhaba canım bizim durumumuzda aynı sayılır senle 1milyon civarı sperm var hareketli bikaç tane çıkıyor ama hızı düşük eşimin hormonları iyi testesteron ve fsh gayet iyi ama sayıda hiç bi artış olmadı o kadar bitkisel ilaç kullanmasına rağmen.Rabbim yardımcımız olsun.İnşAALLAH hepimiz hamiş kalırız.Bak sen bunu başarmışsın sonuçta...

mesajınızı yeni gördüm , ben keçiboynuzu kürü, gnc arginmaz ve ballı çörekotlu arı poleni ve arı sütü katarak bir macun yapmıştım onları yediriyodum, arginmaxtan günde 4-5 tane alıyordu

Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin bebişini.Buraya yeni üye oldum yazılarınızı okudukça hamile kalanları gördükçe seviniyorum.Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu.

Bizim de bir milyon sperm hareketli sadece bikaç tame varmış sizin durumunuz nasıldı bana yazabilirmisiniz

Bize çok benziyo değerleriniz bizim de sayı 25 mlyon hız %1 klomen ve multifer adında vitamin kullanıyoruz varikosel yanda hormonel sıkıntınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…