- Konu Sahibi Plebisit82
-
7 Aydır çocuk istiyoruz eşim de 6 aydır tedavi görüyor ama hala birşey yok...Erkek infertilitesini yenip hamile kalan bayanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
cnm sizin sorununuz nedir?bizimde 6 ay dolmak üzere tedavideyiz cnm.sperm sayımız ml 20 milyon.ileri hareketimiz % 2 hızımızda sorun var.proxeed plus ve klomen kullanıyor eşim.ayın 10 unda 6.ay sonu tahlilimiz var bakalım umarım iyi çıkar.bizlerde bebeklerimize kavuşuruz.
Merhaba canım,
Bizim problemimiz başta ciddi değildi.
sayı: 1 cc de 37 milyon
sayı: toplam 67 milyon
hız : %35
Morfloji: %65 di
Sonra doktor;
Pycnogenol
Arginmax
Evikap
Çinko verdi 3 ay sonra tekrar test dedi. Bu kadar ilaca dünyanın parasını döktükten sonra bir de ne görelim sonuçlar daha kötü olmuş.
sayı 1 cc de ve toplamda 15 milyon
hız toplamda : %30
Morfoloji :%70
olmuş. Bir tek morfoloji düzelmiş o da hiç gerekli bir düzelme değildi, morfolojimiz zaten iyiydi maksat hızı düzeltmekti hem hızı hem de sayıyı düşürdü. Doktor da görünce şaşırmış ve ilaçları tamamen değiştirmiş. Bu kez;
Klomen
Proxeed verdi.
Bu kez eşime dedim ki bir 3 ay daha sonuçların kötü olmasını bekleyemem. Bu ilaçlar gerçekten işe yaradı mı yoksa yaramadı mı bir test yaptıralım dedim 40 gün sonra. Son yaptırdığımız testte ise biraz olsun iyiye gidiş var;
sayı 1 cc de ve toplamda:18 milyon
hız toplamda :%50
Morfoloji krugere göre : %17
45 gün daha kullanacak eşim bu ilaçları.Proxeed süper bi ilaç tavsiye ederim hız sorunu olanlara...
İşte bizim hikayemiz de bu...
cnm sizin değerleriniz iyi bence.biraz sayı az oda klomenle artar büyük ihtimalle.bebiş yoldadır inşallah...bizde işe yaradı ama 6.ay kesin sonuç dedi doktorumuz.etki edip etmediğini o zman anlıycaz dedi.salı günü belli olacak allahım inşallah işe yaramıştır.herkes faydasını görürde bebeklerine kavuşur...allahım nerde varsa yardımcısı olsun herkesin....
Merhaba canım,
Bizim problemimiz başta ciddi değildi.
sayı: 1 cc de 37 milyon
sayı: toplam 67 milyon
hız : %35
Morfloji: %65 di
Sonra doktor;
Pycnogenol
Arginmax
Evikap
Çinko verdi 3 ay sonra tekrar test dedi. Bu kadar ilaca dünyanın parasını döktükten sonra bir de ne görelim sonuçlar daha kötü olmuş.
sayı 1 cc de ve toplamda 15 milyon
hız toplamda : %30
Morfoloji :%70
olmuş. Bir tek morfoloji düzelmiş o da hiç gerekli bir düzelme değildi, morfolojimiz zaten iyiydi maksat hızı düzeltmekti hem hızı hem de sayıyı düşürdü. Doktor da görünce şaşırmış ve ilaçları tamamen değiştirmiş. Bu kez;
Klomen
Proxeed verdi.
Bu kez eşime dedim ki bir 3 ay daha sonuçların kötü olmasını bekleyemem. Bu ilaçlar gerçekten işe yaradı mı yoksa yaramadı mı bir test yaptıralım dedim 40 gün sonra. Son yaptırdığımız testte ise biraz olsun iyiye gidiş var;
sayı 1 cc de ve toplamda:18 milyon
hız toplamda :%50
Morfoloji krugere göre : %17
45 gün daha kullanacak eşim bu ilaçları.Proxeed süper bi ilaç tavsiye ederim hız sorunu olanlara...
İşte bizim hikayemiz de bu...
Mrb arkadaslar benim eşim azospermdi m.tese ameliyatı olduk sperm bulundu rabbime şüküsler olsun şuan hamileyim umdunuzu kaybetmeyin sizlerde en azından sperm war bizde hic yoktu ama rabbim dilerse oluyo işte rabbim hepinize wersin insallah
Sizde de mi sperm sayısı az? 40 günde yalnızca 3 milyon artmış klomenle. Ablam 3 hamileliğinde de eniştem klomeni kullandığı ay hamile kalmış. Biraz geç etki ediyor bizde. 20 milyonluk sınırı bile geçememiş. Ağustosun ortalarında doktorun verdiği 3 aylık süre dolmuş olacak ama gel gelelim ramazan ayında eşim test vermeye gidecek mi? Off ya rezillik işte...Zaten söylene söylene gidiyor, bir daha yaptırmam diyor...
Bu arada doktor size 6 ay mı kullanın dedi klomeni?
Sizde de mi sperm sayısı az? 40 günde yalnızca 3 milyon artmış klomenle. Ablam 3 hamileliğinde de eniştem klomeni kullandığı ay hamile kalmış. Biraz geç etki ediyor bizde. 20 milyonluk sınırı bile geçememiş. Ağustosun ortalarında doktorun verdiği 3 aylık süre dolmuş olacak ama gel gelelim ramazan ayında eşim test vermeye gidecek mi? Off ya rezillik işte...Zaten söylene söylene gidiyor, bir daha yaptırmam diyor...
Bu arada doktor size 6 ay mı kullanın dedi klomeni?
Tebrik ederim sizi bu çok güzel bir haber.Hemde azospermi ile hamile kalmanız gerçekten büyük bimucize ..
kızlar çok şaşkınım yaaaa(test sonucunu verdi eşim.hareketlilik çok güzel artmış % 65 lerde falan .ama sayımız 20 milyondan 4.2 milyona düşmüş.niye böyle oldu anlayamadım.klomen ve proxeed plus kullanıyordu eşim.doktorada gösterememiş sonucu bakalım bugün görüşmeye çalışıcaz niye böyle oldu anlamadım.
Canım bizde de aynı birini düzelteyim derken diğeri bozuluyor. son 40 günlük ilaç takviyesi sonucu yapılan testte sayı 18 milyon hız %50 olmuştu...Benim eşim de 6 aydır tedavi görüyor...
kızlar çok şaşkınım yaaaa(test sonucunu verdi eşim.hareketlilik çok güzel artmış % 65 lerde falan .ama sayımız 20 milyondan 4.2 milyona düşmüş.niye böyle oldu anlayamadım.klomen ve proxeed plus kullanıyordu eşim.doktorada gösterememiş sonucu bakalım bugün görüşmeye çalışıcaz niye böyle oldu anlamadım.
klomen sayıyı ilk etapda düşürüyor canım bizimki 600 bine kadar düşmüştü klomene başladıgı ilk ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?