• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek is arkadasim uzerime yurudu hakaret etti

Şu mesajından anlıyorum ki sen sarı manolyasın. Abla herşeyi geçtim hala mı aileni suçluyorsun ya? Kocan babanı sokak ortasında dövdü ama hala "aile dediğim insanlar" diyip onları suçluyorsun. Madem ailenden bu kadar nefret ediyorsun al çocuğunu kendin bak. Ben iş arkadaşlarına değil, ailene üzülüyorum. Geçen zaman içerisinde hiç değişmemişsin valla, hiç düşünmüyor musun acaba babam niye bana böyle davranıyor diye? Belki eski kocana olan takıntım yüzünden böyle davranıyordur olamaz mı? Sorunlu demek istemiyorum sorunlu değilsin ama kalıplaşmış düşüncelerini asla düzeltmiyor ve ilerlemiyorsun. Kendin için olmasa dahi çocuğun için bir psikoloğa gitmelisin.
Kalıplaşmış düşünce vs bırakalım onları.is arkadaşım hakaret etti uzerime yurudu kaçtım.araya bayan.memur girdi.diyorum tedavi diyorsun.

Bence ge

Ben de seni sevmedim.on yargılasın.ben diyorum ki adam benim üzerime yürüdü.hakaret etti.bir kadin olarak bunları yaşadım ve su anki sorun bu.sen diyorsun ki kötüsün.pardon????
Çünkü hepimiz yalancı olduğunu biliyoruz. Gerçekten yaptıysa bile kim bilir adama neler yaptın, söyledin.

Çünkü hepimiz yalancı olduğunu biliyoruz. Gerçekten yaptıysa bile kim bilir adama neler yaptın, söyledin.
Bisi yapmadım.sorun da bu.bisi yapsam haksızlığa uğramış olmam ve uyurdum.ama şu an o adamı her gün görecek olmaktan bile nefret ediyorum.hasta oldum resmen

Yalanları gece gece neden yazıyım ki.yatar uyurum.ama çalışmak zorundayım ve huzur vermiyorlar.ve yalnız hissediyorum.caresiz hissediyorum.isittigim hakaretler de cabasi

Güzel arkadaşım nolur dersi olana böyle şeyler yazma.ben dünyanın en sorunlu insanı da olsam durup dururken bunları yaşamayı hak etmiyorum.ama yaşatıyorlar.daha önce de yaşadım.her yerde olabiliyor.umarim başına gelmez.iste huzursuzluk hicbisiyi benzemiyor.cok zor.

Keşke herşey yalan olsa....ama şunu öğrendim hayat gerçekten acımadınız.bir iş yerinde eski isen güçlüsün.grubun icindeysen güçlüsün.tek başınaysa böyle davranan çok fazla var

:KK43: gerçekten yaptı ve gerçekten bana laf soktu.ben de böyle konuşma dedim.uzerime yürüdü hakaret etti kaçtım.bisiler fırlattı ve ben kimseye bisi yapmadim

Kalıplaşmış düşünce vs bırakalım onları.is arkadaşım hakaret etti uzerime yurudu kaçtım.araya bayan.memur girdi.diyorum tedavi diyorsun.
Ne diyeyim ya? Şikayet et diyorum kimi kime edeyim diyosun. Tedaviye ihtiyacın var diyorum üzerime yürüdüler diyorsun.
Çünkü herşeyin çözümü tedavi olmandan geçiyor. Psikolojin düzelirse sende iyi olursun.
Al kamera kaydını ver dilekçeyle beraber şikayet et. Başka çare var mı?

Ne diyeyim ya? Şikayet et diyorum kimi kime edeyim diyosun. Tedaviye ihtiyacın var diyorum üzerime yürüdüler diyorsun.
Çünkü herşeyin çözümü tedavi olmandan geçiyor. Psikolojin düzelirse sende iyi olursun.
Al kamera kaydını ver dilekçeyle beraber şikayet et. Başka çare var mı?
Müdürlüğe mi kaymakamlığa mi yazacam.olayin olduğun yerde kamera yok.kamera sadece benim olduğum ortamda var.mudurluge yazacaksam mudur personelin tarafinda

Bizim müdürmüzde boşanmış bayanlara karşı önyargılıdır.Görevlendirme iki farklı, boşanmış bayan öğretmen geldi bize geçen yıllarda, sağlam ayakkabı olsalar neden boşansınlar dedi, bizzat kulaklarımla duydum. Veli ile problem yaşadı içlerinden biri, müdürümüz arkasında durmadı. Bayan da çok iyi bir insandı. Bizzat şahidim böyle müdürler var. Ayrıca yeni bir öğretmen atandı, eşi askeri personel. Eşi ile geldi okula. Normalde bizim okulda boş gün bırakılmaz programda. Ama o bayana ders programında boş gün verdi. Eski müdürümüz matematik öğretmenimizi ağlamıştı, hemen öğleden sonra eşi gelip müdür odasını bastı. Ertesi gün özür diledi müdür bey

yaşadığınız şeyler için Allah sabır versin dengesiz insanlarla çalışmanın zorluğunu en iyi bilenlerdenim. Tavsiyem en üst kişiyle temasa geçmeniz kurumdaki en yetkili kimse onunla görüşün istifa tabiki etmeyeceksiniz bolumunuzun değiştirilmesini isteyeceksiniz.
Kaymakamla direk gorusemeseniz bile elbet yardımcısı vardır olmadı bir randevu talep edip sorununuzu net bir şekilde anlatın size geldiginizden beri cephe alındığını uygun olmayan bir ortamda çalıştırıldığıniz için rahatsizlandiginizi ve astım hastaliginizin sürekli nuksettigini söyleyin.
Allah yardımcın olsun inşallah istediğin şekilde çözülür sıkıntın..

Kizlar çözümü buldum ve gerçek bir cozum: becayiş.kira kontratım var.kasima kadar.gelecek yıl ocak ayında çocuğumun da eğitimini aksatmayacak şekilde yer değiştirmek.mucadele etmek istemiyorum.cunku kazanamayacağım.cunku ben bu insanlarla çalışmak istemiyorum.hadi cephe almadılar.yasananlar hep aklimd olacak.gerek yok.

yaşadığınız şeyler için Allah sabır versin dengesiz insanlarla çalışmanın zorluğunu en iyi bilenlerdenim. Tavsiyem en üst kişiyle temasa geçmeniz kurumdaki en yetkili kimse onunla görüşün istifa tabiki etmeyeceksiniz bolumunuzun değiştirilmesini isteyeceksiniz.
Kaymakamla direk gorusemeseniz bile elbet yardımcısı vardır olmadı bir randevu talep edip sorununuzu net bir şekilde anlatın size geldiginizden beri cephe alındığını uygun olmayan bir ortamda çalıştırıldığıniz için rahatsizlandiginizi ve astım hastaliginizin sürekli nuksettigini söyleyin.
Allah yardımcın olsun inşallah istediğin şekilde çözülür sıkıntın..
Üzgün değilim kızlar.bu son yaşanan ağır geldi
O da doğal.bir adam uzerime yurudu.
Hayatta hep çözüm bulmak.lazim.bugun sabaha kadar düşündüm.ne yapabilirim diye.sanirim istanbula dönmem lazım.bu insanlarla yapamam.bu olay kapansa başka bisi olacak.psikolojim ister istemez zarar görecek.
O adam zaten öyle bir adam ve gerçek anlamda bir pislik ve kendine yakışanı yaptı.nasil cesaret etti orası tabi ki mudur beyden yüz buldu.bir yerde bir sorun varsa hep balık baştan koktugu için olur.
Yönetici beni soğukta çalıştırdı.bu adamdan bir çözüm bekleyebilir mısın.hayir.muhtemelen geçici çözümler olacak.
Önümüzde de bir hayat var.ben sürekli eve morali bozuk gelemem. Evlâdım var.benim bu yaştan sonra sadece huzura ve düzgün çalışma arkadaşlarına ihtiyacım var.
Pes etmek istemezdim.dahs beş ay oldu.deniz kenarı rüya gibi bir yerde çalışıyorum.
Çözüm gitmek.becayis çözümünü buldum ve beynimde bir yenilenme oldu.bu gerçek bir cozum.itle köpekle uğraşmadan yıpranmadan temiz çözüm.istanbulda yapabilir miyim bilmiyorum.ama istanbuldan başka çözüm de yok gibi.kisacasi mantıklı bir yer bulup gidecem.yoksa hergun sorun istemiyorum.
Tabi ki gideceğimi hiçkimseye söylemeyeceğim.cunku zıvanadan çıkarlar.onlara kalacağım dIcem.
Kıra kontratın var..Allahın izni ile bütün sorunlar aklı selim bir şekilde çözülür.

Bizim müdürmüzde boşanmış bayanlara karşı önyargılıdır.Görevlendirme iki farklı, boşanmış bayan öğretmen geldi bize geçen yıllarda, sağlam ayakkabı olsalar neden boşansınlar dedi, bizzat kulaklarımla duydum. Veli ile problem yaşadı içlerinden biri, müdürümüz arkasında durmadı. Bayan da çok iyi bir insandı. Bizzat şahidim böyle müdürler var. Ayrıca yeni bir öğretmen atandı, eşi askeri personel. Eşi ile geldi okula. Normalde bizim okulda boş gün bırakılmaz programda. Ama o bayana ders programında boş gün verdi. Eski müdürümüz matematik öğretmenimizi ağlamıştı, hemen öğleden sonra eşi gelip müdür odasını bastı. Ertesi gün özür diledi müdür bey
Dengesiz insanlar benim çalıştığım yere özgü değil.her yerde varlar.bunlari dengeleyebilmek birlikte çalıştırabilmek o işte yöneticinin görevli.ayse ye fatmaya mehmete kızmam ben bir yerde sorunsorun varsa.mudurun sorumluluğudur.ki pazartesi bu şekilde konuşacağım.mudurler personeli ve işi planlamak ve yönetmekten başka bir işi var.bunlar düzelmiyorsa ya yöneticinin denetimsizlik ya da olaylara destak verdiği içindir.bu kadar basit

Bence şu sinirinizi cizememissiniz uygun şekilde davranmamissiniz onlar da size saygı duymuyor bu durumda

Geçen konunuzu hatırlıyorum. Sizde farklı birşey hissediyorum, birşeyleri eksik anlatıyorsunuz gibi. Kimse kimse durup dururken bu kadar takmaz. Iş yerindeki herkesi çileden çıkarıyorsunuz gibi. Yoksa temizlikçi neden masanızın altını süpürmesin? Ya da insanlar gerçekten sizin yüzünden devamlı mesaiye kalıyorsa bu sıkıntı. İş yapmamak için sürekli bahane buluyorsunuz gibi.
Ayrıca takmışsınız isiticiya. Esimde memur, gitti kendisi ısıtıcı aldi koydu odasına. Çünkü kimse vermek zorunda degil.
Bence hal ve hareketlerinizi gözden geçirin.

Bence şu sinirinizi cizememissiniz uygun şekilde davranmamissiniz onlar da size saygı duymuyor bu durumda
Sınırımı çizdim.geldigimde hepsine siz dedim. Samimiyet kurmadım.ama önceki müdürümden mudurun aldigi önyargılar varmış.kendi dedi.mudur biraz psikolojik sorunlu.bana zarar verecekse önceden başını azıyım mantiginda

Geçen konunuzu hatırlıyorum. Sizde farklı birşey hissediyorum, birşeyleri eksik anlatıyorsunuz gibi. Kimse kimse durup dururken bu kadar takmaz. Iş yerindeki herkesi çileden çıkarıyorsunuz gibi. Yoksa temizlikçi neden masanızın altını süpürmesin? Ya da insanlar gerçekten sizin yüzünden devamlı mesaiye kalıyorsa bu sıkıntı. İş yapmamak için sürekli bahane buluyorsunuz gibi.
Ayrıca takmışsınız isiticiya. Esimde memur, gitti kendisi ısıtıcı aldi koydu odasına. Çünkü kimse vermek zorunda degil.
Gerçekten sorunum yok.mudure aynı şunu dedim sizin kafanızda benimle ilgili en baştan beri sorunlu imajı var dedim.evet açık soylıyım var.eski müdürümle görüştüm dedi.o yüzden.eski müdürü sikayet etmiştim sorunlar vardı olabilir.oyle olunca adam.bwni tehdit olarak veya başı ezilmesi gereken biri gibi gördü.personelin yanında bana sürekli bağırdı.isimi yaptım yine bağırdı.oyle bağırdı böyle bağırdı.yukarida sıcakta yer varken beni sen geçimizsin diye isitmasi olmayan yerlerde çalıştırdı.mesele bundan ibaret sadece korkuları olan bir mudurun benimle ilgili kendince önlem alma cabasi.

Eksik anlatmıyorum.bu adamla hiç sorunum olmadı.

Back
X