Doğuma Hazırlık erkek ismi anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkek isimlerinden hangisi olmalı?çok kararsızım yardım lütfen!

• Mert

OY: 7 8,9%
  • Yiğit

OY: 13 16,5%
  • Yağız

OY: 6 7,6%
  • Aras

• Bora

OY: 3 3,8%
  • Tuna

OY: 8 10,1%
  • Demir

• Yaman

OY: 6 7,6%
  • Burak

OY: 10 12,7%

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .

aysedeniz06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
68
34
8
35
merhabalar bir erkek bebek bekliyoruz yanlız isim konusunda kararsızız.daha çok tek isim düşünüyoruz.en çok beğendiğimiz isimleri anket şekline getirdim. lütfen bu isimlerle ilgili yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Mert Yiğit ve Kaan bu üçlü her sınıfta var. Cidden artık bıkkınlık geldi. Hele bir de yaramaz oluyor çoğunluğu. Ben bu üçünü tavsiye etmem bir öğretmen olarak. Ankette hoşuma giden Tuna ve Aras.

batı numaralojiye göre isimlerin burcu var ,isimlerin burcunu ve kısa yorumunu yazayım karar vermenizde etkili olur ,isminizi bilmediğim için siz kendi burcunuzla karşılaştırın zıt burç olursa çoçuğunuzla zıtlaşarak anlaşırsınız ..
  1. Mert--- boğa burcu,sabit fikirli,akıllı,yemeği seven,güzellikten hoşlanan biri
  2. Yiğit---terazi burcu,öncü kişilik,ruhsal olarak dengesiz,hep sevilmek ister,inatçı biri
  3. Yağız---aslan burcu,sabit fikirli,egosu yüksek,otoriter,dik kafalı,patavatsız,yufka yürekli biri
  4. Aras--balık burcu,duygusal,dik kafalı,merhametli,düşünmeden konuşan,sinsi,çapkın biri
  5. Bora---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen
  6. Tuna---kova burcu,sabit fikirli,isyankar,insancıl,ne yapacağı belli olmayan,macera sever
  7. Demir---yengeç burcu,öncü kişilik,hassas,alıngan,karamsar,evcimen biri
  8. Yaman---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen,patavatsız
  9. Burak---akrep burcu,sabit fikirli,takıntılı,kıskanç,açık sözlü,sinirli biri

batı numaralojiye göre isimlerin burcu var ,isimlerin burcunu ve kısa yorumunu yazayım karar vermenizde etkili olur ,isminizi bilmediğim için siz kendi burcunuzla karşılaştırın zıt burç olursa çoçuğunuzla zıtlaşarak anlaşırsınız ..
  1. Mert--- boğa burcu,sabit fikirli,akıllı,yemeği seven,güzellikten hoşlanan biri
  2. Yiğit---terazi burcu,öncü kişilik,ruhsal olarak dengesiz,hep sevilmek ister,inatçı biri
  3. Yağız---aslan burcu,sabit fikirli,egosu yüksek,otoriter,dik kafalı,patavatsız,yufka yürekli biri
  4. Aras--balık burcu,duygusal,dik kafalı,merhametli,düşünmeden konuşan,sinsi,çapkın biri
  5. Bora---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen
  6. Tuna---kova burcu,sabit fikirli,isyankar,insancıl,ne yapacağı belli olmayan,macera sever
  8. Yaman---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen,patavatsız

cevap için çok teşekkürler.
bir de yazmayı unuttuğum batu ve kerem var onlar hangi burçtan

cevap için çok teşekkürler.
bir de yazmayı unuttuğum batu ve kerem var onlar hangi burçtan
rica ederim..
batu---akrep burcu,sabit fikirli,takıntılı,kıskanç,bencil,açık sözlü,sinirli biri
kerem---terazi burcu,öncü kişilik,ruhsal olarak dengesiz,hep sevilmek ister,inatçı biri

Mert Yigit Yagiz.. En sevmedigim isimlerden...
Aras Tuna Burak.. Guzel isimler..
Kerem ve Yaman seceneklerden en begendiklerim.. Oyumu Yaman'dan yana kullandim..
Kaan Kerem Arda Yasir Emre de begendigim erkek isimlerinden.

Mert yigit yagizdan cok var . Aras kargo sirketini animsatiyo. Bora soylerken kaba sanki. Tuna yi begenmiyorum. Yamanda cok var. Kerem bir ara meshurdu. Son yillarda kullanilmiyor. Guzel isim. Kerem , Demir ve Batuyu begendim. Soylenisleride dilimize uyuyor.

Canim rica etsem gökçe ve yağmur ismini de yazabilir misin

Ben oyumu Tunadan yana kullandım ama anketın dışında bir öneri isterseniz,
Enes
Aral
Asil
Kutay
Göker
Görkem
Tuğberk
Gökberk
Ataberk

Mert Yiğit ve Kaan bu üçlü her sınıfta var. Cidden artık bıkkınlık geldi. Hele bir de yaramaz oluyor çoğunluğu. Ben bu üçünü tavsiye etmem bir öğretmen olarak. Ankette hoşuma giden Tuna ve Aras.
Hocam ibrahim tugrul oglumun adi
Mustafa cagri ikincisine koymayi dusunuyrm
Bu isimlerde cocuklar nasillar:) karsilastiniz mi

Back
X