• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek ismi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
uzay ismi zaten alengirli bi isim. onun yanına ikinci bi alengir olmaz diye düşünüyorum. Ömer olur ahmet mehmet mustafa falan olur yani uzay isminin yanına.

Bizimki soyismiyle de birleşince çok havalı oldu. Babasının ismi de çok havalıydı ama oğlu ondan havalı olacak. Ve evet eski isimle...

merak merak....
ben de eski isimleri severim şahsen.
yenilerden de söylenişi uyumlu isimleri seviyorum.

En guzeli yenı ısımlerı bende sevmıyorum. Şöyle oturaklı olsun ıstıyorum :)
Kızımın adı Elif. Arapçadaki elif gibi diktir kolay kolay asla yıkılmış gibi görünmez 4buçuk yaşında olmasına rağmen. Canı yansa öyle yerden yere atmaz kendini, ben üzülürüm o beni sakinleştirir canım kızım :))
İsmin anlamı çok önemli bencede ki birde erkek hep çalışma ortamında olacak daha daha önemli:KK51:

Uzayın yanına olacak isim sesli harfle başlamalı bence Uzay Eray Uzay Alp Uzay Onur.Ne kadar uydu bilemedim ama.

iki isim koyuluyorsa buna bence de çok dikkat etmeli, yoksa söylemesi çok zorlaşıyor.
ama normalde tek isim koyulacaksa, bu sadece 2. isim olarak kimlikte kalacaksa çok da önemli değil. hani alternatif isim olarak sevilen herhangi bir isim olabilir.

Hamza ismini çok severim. Daha doğrusu yenilik adına abidik gubidik olmayan her ismi severim. :KK70:Ben de oğluma eski isimlerden, hatta en eski türk ismini koyacağım.

en eski türk ismi ne ki? :KK64:

konu sahibi bence uzay çok zorlama bir isim onun yerine aynı anlama gelen başka isimler bulun bence.

Bir arkadaş Aras yazmış o güzelmiş te kargo şirketi işi bozuyor,insanın aklına o geliyor:KK48:

Bizimki soyismiyle de birleşince çok havalı oldu. Babasının ismi de çok havalıydı ama oğlu ondan havalı olacak. Ve evet eski isimle...
Neymiş merak ettim bak :) Bizim soyismimizi sen biliyosun zaten
Hamza ..... :D Bence guzel

Back
X