• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek ismi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Uzayın yanına olacak isim sesli harfle başlamalı bence Uzay Eray Uzay Alp Uzay Onur.Ne kadar uydu bilemedim ama.

Bence de tam tersi daha hoş geliyor kulağa. Sessiz harf ile başlasın:
Uzay Kaya
Soyisim de Karacan ise çok güzel oldu bu.Manası da sağlam , bu mana çok ama çok önemlidir.Aklınızda olsun.

Uzay yıldız uzay diye isimmi olur bacım eymen koy serdar koy oğuz koy ne bilim uzay ne yaa

Uzay'ı niye kimse beğenmemiş anlamadım.
Duru Su, Duru Nehir, Berke vb uydurmasyon kasıntı isimlerden kat kat daha iyi.
Erkek olsam ismim Uzay olsa severim neden çocuğun sevmeyeceği varsayılmış ki? Gayet maskülen bir isim bence.

Son düzenleme:
babası o kadar istiyorsa gönlünü kırmak olmaz tabii:)) ama bence de mutlaka daha klasik bi isim koyun yanına. ali gibi mesela, ben çok severim ali ismini. olmadı daha modern ama uçuk olmayan bir şey koyun.buğra, sinan, murat, koray, yiğit.... gibi. çünkü büyük ihtimal sevmicek ismini büyüyünce:)) en azından daha kabul görmüş bi ikinci isim olursa, sevebiliceği bi tercih hakkı olmuş olur:KK16:

Bence de tam tersi daha hoş geliyor kulağa. Sessiz harf ile başlasın:
Uzay Kaya
Soyisim de Karacan ise çok güzel oldu bu.Manası da sağlam , bu mana çok ama çok önemlidir.Aklınızda olsun.
Cıks .Uzay Eray söylerken tek isim gibi oluyor.Uzay Kaya sanki 2.isim soyadı gibi oluyor.2.isim birleşik gibi olmayınca söylemiyorlar.İlk ismini söylüyorlar.

babası o kadar istiyorsa gönlünü kırmak olmaz tabii:)) ama bence de mutlaka daha klasik bi isim koyun yanına. ali gibi mesela, ben çok severim ali ismini. olmadı daha modern ama uçuk olmayan bir şey koyun.buğra, sinan, murat, koray, yiğit.... gibi. çünkü büyük ihtimal sevmicek ismini büyüyünce:)) en azından daha kabul görmüş bi ikinci isim olursa, sevebiliceği bi tercih hakkı olmuş olur:KK16:
Uzayla Ali'yi biraraya yakıştıramadım.Baklavanın yanına turşu gibi oldu.:KK53:
Not:Baklava olan Ali ismi

Uzay'ı niye kimse beğenmemiş anlamadım.
Duru Su, Duru Nehir, Berke vb uydurmasyon kasıntı isimlerden kat kat daha iyi.
Erkek olsam ismim Uzay olsa severim neden çocuğun sevmeyeceği varsayılmış ki? Gayet maskülen bir isim bence.

Maskulen isminin anlamını bilmediğimi,googleden baktığımı çaktırmayayım,neme lazım cahil dersiniz:KK48:

Bence Uzay kulaga hic hos gelmiyor.
Bir tane dogru duzgun isim koyun.
2 isim koymanin mantigi nedir anlamam.

Back
X