Erkek işte:'(

freemaill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
5
0
86
İstanbul
1.5 snelik ilişkm 2 gün önce bitti ve çok kötüyüm ve o şuanda eski kız arkadaşlarından biriyle çıkıyo çok üzülüyorm svgisine inandım ama yalan söledi ayrıldm siz nelr düşünüyorsnz yardm edin bana

sevgini haketmiyormuş demek ki.
boşverip yoluna bakacaksın yapacak bir şey yok.
unutacakasın yani

valla düşünücek bişey yok aslında.üzülmenede değmez.seçimini yapmış seninki.demekki hala aklı eskilerdeymiş cnm.zor olcağını biliyorum ama hiç hayatına girmemiş gibi davran.ben öyle bi insan için üzülmek şurda dursun hatırlamak bile istemem.kendini üzmee................

ya canım ağla ama hırpalama kendini demekki seni hak etmiyormuş

:teselli:
Canım üzülme lütfen söylediğin gibi erkek işte
Bütün erkekler aynı değil tabii...
Seni hak etmiyorsa arkasından üzülmeye bile değmez bence
Diyeceksin ki söylemesi ne kolay anlıyorum aslında biz ne desek sen bir şekilde üzüleceksin
Ama aklına getirmemeye çalış iyi ve kötü taraflarınıda
Kendini bi şekilde oyalaman lazım eğer çalışıyorsan daha çok işine yoğunlar
Öğrenciysen deli gibi ders çalış
Hiç biri değilse çık dolaş
Senin sevgini Yüreğini hak etmediği çok belli ayırılır ayrılmaz eski kıza gitmişklava:
Belki senin canını daha çok acıtacak ama sanki seninle beraberken bile o kız aklının bir köşesindeymişkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Sen herşeyi unutmaya çalış
Kolay olmayacak ama zamanla geçecek inan buna:teselli:

1,5 senelik ilişki bitiyor ve sadece 2 gün sonra yeni bir beraberliğe başlıyor..
az bi süre değil 1,5 sene alışkanlık oluyor insan bi sudan çıkmış balığa döner bir iki ay kendine gelemez
bence o eski kız arkadaşıyla ile iletişimi koparmamış belki siz ayrılmadan önce başladı bu ilişki ve ya da iletişim devam ediyoolduğu için ayrılık olunca hemen daha o akşamı kıza dedi hadi tekrar deneyelim
vay bee çocuğa bak hiç üzülme valla

böyle olması gerekiyormuş belkide senin için daha hayırlı bir karardır bu..
geçecek..hep geçiyor ayrılık acıları..kendini yıpratmadan ve geriye bakmadan hayatına devam et..

Canim bitis sebebi nedir bilmiyorum ama bazende karsi taraf istemediginde yapacak birsey kalmiyor..

Senle beraberken, eski sevgilisiyle duygusal anlamda birseyler basladiysa aralarinda, ozaman hic üzülme, öyle birinden ne köy olur ne kasaba.

Sende onu unutmus havalarina gir. Arkadaslarinla gez toz, eglen..
Derslerinide aksatma canim.

Kimse icin degmiyor.

işte hırpalama ağlama demekle olmuyor,
insan düşünmekten kendini alamıyor, diyor neden ben, fedakarlıktan, sevmekten başka ne yaptım diyor kendi kendine
ama sorular hep cevapsız, hep tarifi olmayan duygular
kırılan gurur...
insanın içi yanıyor içiiiiiiiiii :a015:

haklısınız hepiniz teş ederm düşüncelerinz için ama elmde değil yapamıyrm üzülmeden arkadaşlarm inadına yapıyo diyolar ama blmiyorm

canım sakın ama sakın üzülme
değmezzzzzzzzzzz
sakın bir tepki verme
madem eski 2 günde eski kız arkadaşa dönülüyor
böyle bir adam için değil üzülmek gözümü bile kırpmam
salla gitsin...

sakın sakın üzülme sana değer vermeyen birine sen hala değermi veriyosun?

hiç de valla,vur patlasın çal oynasın...........

asla paşa gönlünü ona heba etme

haklısınız hepiniz teş ederm düşüncelerinz için ama elmde değil yapamıyrm üzülmeden arkadaşlarm inadına yapıyo diyolar ama blmiyorm

Neyin inadını yapıyor ki
Hangi birliktelik kaldırır eski kıza gitmesini ve bunu inat adı altına saklamasını
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Boş versene canım
Kendini kandırıp inandırma hiç
Daha çok canın acıcak unutma
Ne yani şimdi sana inat yapıyor canı isteyince de o kızı bırakıp sana geri mi dönecek
Olduklava: sevgiyi çocuk oyuncağı zannediyor galiba kendisiklava:klava:
Bir insanın canını yakmak dalga geçilecek bir konu değil inat yapılacak oyuncağa çevrilecek bir durum hiç değiiilillll:1no2:
Biraz mantıklı düşünmeye çalış
Söz konusu olan şey gurur bence burada ne zannediyor acaba seni
Gururunu hiçe saymış olur eğer sana inat bir durumu varsa
Ve konu gerçekden bu şekildeyse değil geri döndüğünde kabul edeyim (ben çünkü senin söylediğinden böyle bir umudun olduğunu sezdim) ben arkasından üzülmem bile
Başımı kaldırır yoluma devam ederim
Tabii sana kalmış biz sadece söyleriz
Hayat senin ama kendini üzecek şeyler yapmanı istemeyiz doğrusu:teselli:

hayt okadar kısaki
kimbilir karşına kimler çıkar
ozman güler geçersin iyi ki bitmiş dersin
bitme nedeni neyse herneyse iki günde eski
sevgilisine dönen adamdan sana hayır gelmezz
demek ki seni gerçekten sevmemiş..bu gerçeği görmezden gelme
koyver gitsin..öpt.

canım hiç üzülme bırak arkadaşlarınada aldırma inat için bi başkasıyla hemde eski kız arkadaşıyla yeniden beraber olabiliyorsa ne ara konuştularda yeniden birleştiler tabi bide o var ne belli zamanında seninlede şimdiki kıza inat çıkmadığı zararın neresinden dönsen kardır unutma onun gibilerini pazarda bedava dağıtıyorlar önemli olan sana değer vereni bulabilmenŞenizŞeniz

bak canım benim de 2 yıllık ilişkim bitti... 1,5 ay sonra benden önceki sevgilisiyle iletime tekrar iletişime geçtiğini öğrendim... o an hissettiğim tek şey aldatılmışlıktı... demek ki ben de hep o kızı aramış...

yapacak bir şey yok ... acı yavaş yavaş azalıyor inan...

neden inat olsun ; ayrılma nedeniniz ne ?

bosver canım uzme canını
ole ınsandan hayır gelmez zaten
ıkısınlede gorusme
allah daha hayırlısını cıkarsın karsına ısllah

İnat yapıyo diye kendini kandırma canım.. Adam istememiş işte gününü gün ediyor.. Tabiiki çok üzüleceksiin için yanacak ama geçecek emin ol.. Sevgine layık birileri girecek hayatına mutlaka.. Allah kalbine soğukluk versin en kısa zamanda ama üzülmeden geçmeyecek..

sizce böyle birşeyin inadı olabilir mi????
Bence olamaz inat dahi olsa....o sana geri geldiğinde senin aklında bir şüphe kalmıyacak mı...bence sen kendi yoluna bak canım onu da hiç ama hiç kafana takma...biliyormusunnn olan sana olur ona hiç birşey olmaz...erkekler daha farklı bakıyorlar bu tarz olaylara onlar içn bu kadar basit işte....

Hah, buyur burdan yak...

Bu kadar pervasızlık, duygusuzluk, acımasızlık... ancak bir erkekten beklenebilir zaten.
Canım, çok acıyor biliyorum ama şunu hiç aklından çıkarma ki bu olay seni yüceltir insan olarak onu ise yerin kat kat dibine gömer...

İnsanlıktan ancak bu kadar nasibini alabilmiş biriyle olmadığın için de inan bana sen de çok memnun olacaksın zamanı geldiğinde. Bu ilk şoku atlattıktan sonra tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…