Erkek işte:'(

Canım dünyada yapılacak sevınecek o kadar güzel şeyler varki........a.s
erkek işte......kötükedihüso
giderse gitsin............:teytey:
gider biri geilir bini........yerimseniben
boşver üzülecek başka işinmi yok....benneyaptımki
inan tek bir damlaya değmiyor o karaböcekler........şakkıdı
çok acı bir tecrube ile sabıttır......-tatlicadiarzu-
bak 26 yaşındayım...sositososito
şimdi valla gitmeyı isteyene kapıdan ben geçiririmmmmmsengözlerimebaksanab
sonuna kadarda açarım kapıları........
arkasından birde el sallarımmmmmm::

hiç üzülmeeeee sevgilerimle

boşver canım degmez ınankı degmez....
bende kendımı kurtardım yaalan yanlış bır sevdadan...
dedıgım gıbı aşk koca bır yalan malesef uzulup kendınıde yıpratma ...

bak canım ayrılan sen veya o ne farkeder sonuçta ayrılmışsınız suçluymuş ayrıca kendini affettireceğine kendini eski manitasının kollarına atmış...yok ben ayrıldım inadına diye düşünüp ardına bakma derim ben...gerçek sevgi ne olursa olsun sevdiğinden vazgeçmemek ve sevdiğine sadık olmaktır...ardına bakma önünde daha nice fırsatların var kendine güven....

Canım seni gerçekten sevseydi ayrıldıktan hemen sonra eski kız arkadaşlarından birine koşmazdı. 1.5yıl az mı süre değil acını yaşa! Şuan sana ne söylesek boş ama umarım bu durumdan biran önce kurtulursun:teselli: ayrılık sebebini bilmiyorum bu yaptıkları inat uğrunada olsa hiç hoş değil kimsenin kimseyi bu şekilde üzmeye hakkı yok benceklava:

Son düzenleme:
bak bi huyum vardır benim çok severim o huyumu birini gözümde sildimmi ardıma bakmam acımdan ölsem bile...arkadaşım sevdiğinden ayrılırken depresyondaydı ben kocamdan ayrılırken daha diktim.. ne olursa olsun dik duracaksın bu senin hata yapmadığını kaybeden olmadığını gösterir...hee sonra ne oldu arkadaşım şimdi başka biriyle evlenicek...yani zaman herşeyin ilacı...

Kod:

Canım zeko çok doğru söylüyor zaman herşeyin ilacı bunu unutma yerimseniben

yalan syledi bana ayrılık sebebim bu ben ayrıldım

iyi yapmışsın o zaman ...
sana şimdiden yalan söyleyen ; senden ayrıldıktan 2 gün sonra eski sevgilisine dönen adamdan sana hiçbir fayda gelmez... aksine daha çok üzülürsün...

sakın ama sakın bu saatten sonra arama ; sorma... kolay değil elbet ..
ama daha sonra çok daha fazla üzülmektense şimdi bu üzüntüyü yaşa...

giden gitti üzülmek yok yenisine bak canım kaydirigubbakcemile2
ama şunu bil ki seni haketmemiş

kendi kendine "neden ben" demen çok normal...
aglaman da çok normal canim benim...
ama degmez hiç biliyormusun ?
hayat o kadar kisa ki...gerçi daha çok yeni ve biz ne desek de sen çok uzulup kahrolacaksin
ama umarim burada ki yorumlar birazda olsa sana teselli olur...
erkeklerin çogu acimasiz
hayat acimasiz

benim anlamadığım eski kız arkadaş bunu nasıl kabul ediyo
ben sevgilimden ayrılcam o gitcek 1.5 yıl başkasıyla çıkcak sonra ondan ayrılır ayrılmaz bana döncek bende hoşgeldin dicem yok yaaaa

2 gün oldu ayrılalı ve başka bir ilişkiye başladıysa oldukça küçük bir ahlak anlayışı varmış diye düşünüyorum.....siz elinizden geleni yaptıysanız,emek harcaduysanız , bu ilişki boyunca dığru davrandıysanız bence içiniz rahat olsun ve kendinizi oyalayacak, aklınızı bu konuya yormayacağınız sosyal aktiviteler yapın, sevdiklernizle vakit geçirin, zamana direnebilen hiç bir şey yok.... inşallah daha saygılı, anlayışlı, ahlaklı , karakterli kişilerle birlikte olursunuz ilerde.. (ben biraz oluruna bırakmayı tercih ederim hayatımı....)Allah gönlünüze göre versin

bence sevinmelisin...
sana layık değilmiş demek ki...
kendi kalitesini eski kız arkadaşıyla tekrar çıkarak göstermiş...
bundan sonraki ilişkilerinizde daha temkinli olun bence...

İçerik nedeniyle konunuz”.Ah Erkekler”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

ne kötülük yaptında ne inadı yapacak sana kötükedihüso
artık ondan hayır gelmez sana
inatsa bile o kızada yazık degil mi?
kadınları oyuncak olarak mı görüyor o?
inat diye ondan ona ,ondan ona oh ne ala mualla!!

Kolay olmucak..ama geçiyo.. mutlaka geçicek..ilk başlarda çok zorlucak canını acıtıcak ama onun şerefsizliğini gördükçe acın hafiflicek değmez diceksin anlıcaksın sora biticek acılar garip bi duygu kalıcak geriye hani.. yaşanmamış gibi ama hayatında yaşadğın tek şeymiş gibi..ne acı kalıcak ne nefret daha bi olgun bakıcaksın.. en azından ben şuan böylşeyim ama illk başlarda çok zorlucak yalan söylemiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…