- Konu Sahibi balkaymakim
-
yaptim canim esi ne dese begenirsin balkaymak artik bize börek yapmiyorsun cagirmiyorsun diyor bende mahcup olup yine cagiriyorum :26:siz de onları artık başka misafirlerle beraber dışarıda ağırlayın bence, madem onlar hep öyle yapıyor...
Önceki konunuda okudum, bence çok takıyosun sen ya, o da çalışan bi insan ve çalışınca ev temizlemek misafir ağırlamak zor oluyor haiyle, benim 1 kişiyi davet etmeden geçen ramazanım oldu bu sebeple. Yine de düşünüyorlar ve davet ediyorlar, daha güzel dışarı gitmek bence, git ye iç eğen ohhhhhhhhhhhhhBide sadece sana karşı böle değilmiş yani, yapısı öyleyse yapcak bşi yok eşini kırmaya değer mi yaw?
yaptim canim esi ne dese begenirsin balkaymak artik bize börek yapmiyorsun cagirmiyorsun diyor bende mahcup olup yine cagiriyorum :26:
canim öyle degil calismasi felan sorun degil yada beni cagirmamasi inanki
ama evim kirlenicek bana is cikacak olayi benim canimi skiyor
yinede senin söylediklerini icimden bir sesde söylüyor :26:
ama esim niye beni anlamiyorayrica daha yeni görüstük
ay ne bileyim iste sanki esim bana deger vermiyor onlari kirmak istemiyor gibi geliyor bana :44:
eşinizin bir suçu yok. onlar öyle alışmış demek ki. siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. adam eşinden bekleyip bulamadığı börek çöreği sizden istiyor herhalde
Evet canım bi taraftan sana da hak veriyorum, ama eşine anlatamazsın ki bunu, erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyor maaleseffff biliosun... O yüzden kocişini kırma bence değmez, git sen keyfine bak, o hatun da kendi utansın.. Arızalı demek ki
Olsun be canııııııııımBen bilmem beyim sen bilirsin de bak nasıl genleşiyor hahaha bu erkekler böyle yaaaaaa, altı üstü bi akşammm napıcan bende peşinden sürükleniorum kocişimin ama karşılıklı anlayış gelişio böyle olunca, oda beni kırmaz bşi istediğimde
ya aslinda benim kocisimde beni kirmaz iyidir
odundur ama incesindenoda anlayislidirda bu konuda anlasamadik iste :26:
gerci adam anliyorum seni diy ama korkudan galiba
güldürdünüz beni yazik adamada demi
ben calisiyorum da haftanin belirli günleri ve kisa
esime beni anlamadigi ve sürekli beni ikna etmeye calistigi icin kiziyorum
gerci o da adami kirmak istemiyor abi diyor cok seviyor ama banada karim diyor benide seviyor
ay yoksa adami benden cokmu seviyor
Ay bilmem ki, korkutuyomusun adamı? evdeki şiddetten korkup anlıyorum falan dioşaka bi yana, bence anlıyorum diyosa anlıyodur seni canım, ama abisinide seviyo, gelmem diyemiyo olabilir. Sen de hiç çağırma, yavaş yavaş alışsınalr, 2 erkek dışarda görüşsünler
eşinizin suçu yok, adamın hatrına görüşüyor, adamın karısına eşiniz söz geçiremeyeceğinden size söz geçirmeye çalışıyor iştesiz de idare ediverin. eşiniz arada sadece adamla dışarıda görüşsün, maç falan izlesinler. siz de arayı açın biraz, ailece görüşmeleri biraz daha zamana yayın.
kizlar esimi aradim
gitmek istiyormusun dedim
- hi hiii diyor (kiyamam yaaaa)
bende
- tamam gidelim sen TAROTTO ve asli85 e dua et dedim
-heeediyo
-yok birsey tamam gidelim dedim
haklisiniz kizlar zaten araya biraz mesafe koydum yapacak birsey yok
esimde arkadasini seviyor idare edicez artik ..
sagolunn
kizlar esimi aradim
gitmek istiyormusun dedim
- hi hiii diyor (kiyamam yaaaa)
bende
- tamam gidelim sen TAROTTO ve asli85 e dua et dedim
-heeediyo
-yok birsey tamam gidelim dedim
haklisiniz kizlar zaten araya biraz mesafe koydum yapacak birsey yok
esimde arkadasini seviyor idare edicez artik ..
sagolunn
tatlıya bağlanmasına sevindik, hayırlı kandiller ve hayırlı iftarlar.
Ayyy canım ne kadar sevindim bakk :119: Kadir gecesi bugn, sayende bide sevaba girik
ay sagolun kizlaarr
cümlemize hayirli kandiller
aslinda takilmam böyle olaylarda ne bileyim iste dürttü birseyler bana deger vermiyo gibi geldi bir an
ama telefonu yavrummdiye acinca zaten anladimki adami degil beni daha cok seviyo
3. kişiler için ve kusuru yokken de eşinizle niye aranızı bozasınız ki. kadının kusuru var ama ona da çok yapacak bir şey yok, kadına söz geçirecek olan kocası ama o da yapamayınca siz ne yapabilirsiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?