Psikologa zamanim yok, bi de ona randevu istersem 3 ay da onu beklerim :))Psikolog belki rahatlatır.
Veya giderken sakinleştirici için pamuk gibi sakin sakin girin muayeneye :)
Erkek disciye cok gittim, hipo gibi agzi acik gozleri yumuk vaziyette elin adaminin onunde durmak hosuma gitmese de, erkek disciler genellikle(her zaman degil) daha basarili oluyor.Bende erkek dişçi sevmiyorum. Koca koca elleriyle ha söktü ha sökecek dişimi diye :)
Dogum olsa hani acil bir durum ya belki psikolojim farkli olurdu. Peki sonrasinda erkek jinekologa gittiniz miİlk erkek jinekolog muayenemi ilk doğumumun oldugu gün oldum.
Hastaneye gittim, acilde erkek doktor vardı.
Kadından bir farkı yoktu benim için.
Sizin için de öyle olacaktır.
Nasılsanız her zamanki gibi gidin, doktor doktordur.
Dogum olsa hani acil bir durum ya belki psikolojim farkli olurdu. Peki sonrasinda erkek jinekologa gittiniz mi
Kaza gibi durumlarda tabii ki dusunmem boyle birsey.İki hamileliğimde de erkek doktora gittim. Trafik kazasında yaralansan acil hastaneye gitsen kadın doktor mu bekleyeceksin? Bu da sana en çok şifa verecek kimse onu seçmenin gerektiği bir durum. En iyi kimse ona gitmelisin, sağlığın kadını erkeği olmaz.
Ultrason sokma cikarma olsa pek telas etmem. Yaklasik 10 dakikalik elle muayeneden bahsediyorumKadin mi erkek mi onu dusunmicen.. onlar isini yapiyo ve vajina diye bakmiyolar yani.. ultrasonu sokup cikariyolar o kadar ve bunun uzerine dusunmuyolar bile.. doktora oncesinde heyecan yaptigini anlatabilirsin anlayisli davranir.
O da farkli olmazki bence.. sonucta zevk icin orda degilsin oyle dusun. Ve max 3 saniye doktorun hareketlerine alisman. Neye bakacak tam olarak? Vajina duvarina filan mi?Ultrason sokma cikarma olsa pek telas etmem. Yaklasik 10 dakikalik elle muayeneden bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?