Erkek kac yasinda evlenmeli

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Evet cicilerim buyrun fikirleriniz bekliorum.
Bi erkek kac yasinda evlenmeye hazirdir, yani kac yasinda yeterince olgundur ?
Tabi insandan insana deisir, ama ortalama mesela kactir ?

benim eşim şuan 32 yaşında yeni evliyiz. 30 dan sonrası makul bence..

ama kimi erkek vardır 30 una kadar rahat edip gezip tozmuştur bir düzene alışamaz. zorlanır. kimi erkek vardır 30 dan sonra daha bir kıymet bilir aile reisi olur.
kimisi 22 sindede olsa olgundur hayat olgunlaştırmıştır. işine evin bağlıdır. ama kimisininde o yaşta hala merakları vardır gece hayatı içmeler gezmeler kadınlar falan.. ama kimisinin zaten gözü görmüyodur bu tür şeyleri yada doymuştur. aradığını bulmuştur.

bence kişiden kişiye göre değişen aradığı insanı bulunca iki tarafında çabasıyla güzel bir evlilik olabilir.

30 dan sonrası deme ya ben suan 21 yasındayım erkek arkadasım 25 ve 4 senedir cıkıyoruz 30dan sonra olursa yandık kaydirigubbakcemile3

valla sizin erkekleri bilmem de benimki mümkünse 33 yaşında ve benimle evlensin.
(evrene yanlış mesaj göndermemek için benimle evlensin diye not düştüm)
:) şuan 32 yaşında , seneye okulum biter evleniriz.

kiz dikkat et gene başlık degismesiiin :)))))
28 iyidir:)) bizim için ama 5 yıldır çıkıyoruz maximum 3 yıl daha beklerim walla ya herro ya merro :)))))))))))

20 :lepi:

insandan insana değişir bunun belli bir kalıbımı var ...

kimi 20sinde olgundur

kimi 40 ında hala aklı bir karış havadadır

28 ve üzeri diyorum ben de
bizimkiyle evleneceğimiz zaman bu yaşta olacak sanırsam
ama eminim o yaştayken de hala böyle çocuk olur o :mymeka:

Seninde dediğin gibi kişiden kişiye değişir bu ...
Bu yüzden bence şu yaşta evlenmeli demek saçma olur...
Zira bi erkek 20 yaşındada olgunlaşabilir 30undada daha ilerki yada daha genç yaşında da...
Bunu yaşadığı hayat koşulları ve çevresi etkiler... Bi insanı olgun yapan unsurlar onlardır...
Ve benceee diğer önemli konuda askerliktir.. Erkekleri askerlikte olgunlaştırır... (birazda olsa)
Neyse onu bunu bilmem ama kısmet olurda evlenirsek bizde nerden bakılsa o 28-30 yaş arasında bişi olur.. Tabi o yaşına rağmen yinede olgunlaşmış olurmu bilmem :)

canım bu erkeğe göre değişir.ben 24 , eşim de 26ydı evlendiğimizde.gayette olgundu hala da öyle.iyi ki evlenmişim eşimle.

kesinlikle 24 ünde evlenmeli 25 i beklememeli =)) sevdiğim 24 yasında ve eğer maddi imkanları olsaydı evlenecek olgunlukta. ama işte iş yok güç yok henüz =(

25 ve üzeri dıyorum ben. ama 35 lerden sonraya da kalmasın

Valla sorumluluğu gerçekten alabileceği taşıyabileceğii zaman evlenebilir...
22 yaşındaki bir erkek bunlara sahipken 35 yaşındaki kazık kadar adam taşımayabilir...
O nedenle yaşa çok bağlı kalınmamalı diye düşünüyorummm

30 dan sonrası deme ya ben suan 21 yasındayım erkek arkadasım 25 ve 4 senedir cıkıyoruz 30dan sonra olursa yandık kaydirigubbakcemile3

:) bir 5 sene daha çıkmanız lazım yoksa olmazz kaydirigubbakcemile3

sen 26 olcanzemuszemus

canım insan işini düzenini kurduğu zaman zaten doğru zamandır:)

Hmm saolun kizlar az cok ta olsa bi fikire sahip oldum :) Yani yazilanlardan cikardigim.. 25 yas ve ustu olacak.. Ama oda tabi insandan insana deisir :)

kiz dikkat et gene başlık degismesiiin :)))))
28 iyidir:)) bizim için ama 5 yıldır çıkıyoruz maximum 3 yıl daha beklerim walla ya herro ya merro :)))))))))))

Haha aman dur kiz som agizli :) ama bunu deistirmezler tehlikeli bi konu deil bu :)naniknanik

ben 25 yaşındayım hayatımız tam oturmuyor bu zemanda iş güç vs...bence 25 deli yaşlardır..ergenlikten yetişkinliğe geçiş bocalaması....hele erkekler geç büyüyor babam 30una 5 ay kala evlenmiş ben ona erkenciymişşin dedim şimdi de siz bana yuh diyeceksiniz biliyorum:))

eşim 35 yaşında ve biz bu yıl evlendik hep keşke der senle daha önce tanışsaydım ve 25 li yaşlarda evlenseydim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…