Erkek kadın Doğum doktoru

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Kızlar bir senedir çocugumuz olmuyor yaşadığımız ilde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor var ama erkek ve eşim gitmemi istemiyor.aslımda ben de biraz çekiniyorum.suan gittiğimiz bayan ve bana hiç umut vermiyor yani öyle bir uzmanlık alanı da Yok sadece hamilelik sürecini takip ediyor. Araştırdığım kadarıyla.ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık

Erkek doktor olunca insan çekiniyor ama kadın doktora göre daha anlayışlı ve kibar yaklaşıyorlar

Doktorun, öğretmenin ve bilimum mesleklerin cinsiyeti olmaz.
İşinin ehli olan olur, ilgisiz olanı vardır ama kadını ya da erkeği belirtiyorum yine de olmaz!
Ben aslında ne kadar çekinmemde gitmek istiyorum yorumlarını okudum ve herkes cok memnun .gittiğim bayan doktor ise çok ilgisiz geliyor yani bilemiyorum hiç umudum yok onda

Ben aslında ne kadar çekinmemde gitmek istiyorum yorumlarını okudum ve herkes cok memnun .gittiğim bayan doktor ise çok ilgisiz geliyor yani bilemiyorum hiç umudum yok onda
Öncelikle bayan değil kadın.
Bu çekinme aynı şekilde kadın doktorla da yaşanır, ki normaldir.
Ömrünüz boyunca örtülmesi, kapanması gereken beynimize kazınmış bir bölgemizi doktora, bir yabancıya açıyor olmak elbette rahatsız edici.
Ama dediğim gibi kadın olunca da aynı çekingenlik var, erkek olunca da.
Ben doktorumu kadın seçtim ama o doktoru istediğim için seçtim.
Muayene ya da başka durumlarda smear testinde falan erkek doktor muayene ediyor ve aynı çekingenlik yine oluşuyor.

Doktorumu değiştirmek istiyorum eşim benim sorunlu biri olduğumu düşünüyor on a göre doktor cok iyiymiş

Allah sizin yardimciniz olsun, hayat sizin icin cok zor olmali.

Yani basit bir seyi bile boyle dert ediyorsunuz, en buyuk derdiniz bu olsun ne diyeyim. Kadin erkek ayirt etmedim hic su anki ve diger doktorlarimda genelde erkek. Vajina da bir organ elimiz kolumuz gibi ozel bir cekingenligim hic olmadi ve sacma buluyorim acikcasi. Aksi sekilde dusunen hisseden insanlarinda hayati cok zormus gibi geliyor bana.

Hayır ayırt etmiyorum zaten ayırt etsem böyle bir düşüncem olmaz direk elerdim erkek diye.ama çekiniyorum ayni başarılı bir doktor belki de bebek isteğimize çözüm olacak biri o yüzdem fikir almak istedim

Kadindan cekinmiyorsan erkekten niye cekiniyorsun? Cok sacma degil ki sence de?

Kadindan cekinmiyorsan erkekten niye cekiniyorsun? Cok sacma degil ki sence de?
İkisinden de çekincem oluyor ama soruyorum erkek doktora sizce gitmelimiyim diye cesaretimi toplayıp.davranışı ilgisi çok önemli iki tane bayan doktora gittim ikisi de çok soguk ve ilgisiz geldi

İkisinden de çekincem oluyor ama soruyorum erkek doktora sizce gitmelimiyim diye cesaretimi toplayıp.davranışı ilgisi çok önemli iki tane bayan doktora gittim ikisi de çok soguk ve ilgisiz geldi
Sorus sekliniz erkekten cekinip kadindan cekinmemeniz seklinde algilaniyor. Yukarida bir kisi daha belirtmis bayan degil kadin. Kadin doktor erkek doktor bilmem. Sonucta doktorlari tanimiyorum. Hangisinin iyi olduguna inaniyorsaniz iciniz rahat ediyorsa ona gidin. Burda doktorlari ganimayan kimse size gidin gitmeyin diyemez.

Doktorum erkek cok memnunum. Hic sorgulamadim kadin doktora gitmeli miyim diye. Erkek denk geldi gittim. Hic cekincem olmadi adam yillardir bu isi yapiyor. Aman soyle gorurse soyle olur yok oraya bakiyor yok bunu yapiyor falan hic dusunmedim. Hatta zor is valla akani kokani butun gun ugrsiyolar. Esim zaten hayatta takilmaz boyle seylere. Yukarida da demisler bazi mesleklerin ( ki artik %98 inin) cinsiyeti olmaz. Siz ilk basta esimde istemiyor falan yazmissiniz o yuzden erkek doktor istemiyorum gibi olmus. Ama burda erkek kadin ayirt edilmez. Burda onemli olan karsilikli guven, ayni frekansta anlasma, saygi, deneyim tecrube gibi seyler onemli olan

İlk kızımda dogum doktorım erkekti, şimdi ikincide yine erkek. Hiç böyle takıntısı yok eşimin çok şükür. Umarım sizde tabularınızı yıkar gidersiniz. Ziraa Doktorun erkeği kadını olmaz benim gözümde.

Valla doktora ayıp diye bişey yok . Hatta ben doktor seçerken özellikle bir kaç kişiden tavsiye almamissam kadın doktor tercih etmiyorum. Cinsiyet ayrimciligindan falan değil malum duygu durumlarimiz çok çabuk değişiyo randevu alırken derim Allah'ım sen iyi bi doktor nasip et diye sonra sisteme girer birini seçerim . Gittiğim hastanede iki erkek iki kadın olan kadın doğum uzmanı var ben erkek olanı seçtim ve ilk günden beri en ufak bi sorun yaşamadım. Rabbim iyilerle karşılaştırsın

Kadın doğum doktorlarindansa erkek olanlar biraz daha anlayışlı geldi bana hiç doğum yapmamais olmalarından kaynaklı da olabilir sadece acının çok olduğunu biliyorlar çünkü ...
Bence sizin yapmanız gereken hiç gitmediginiz o doktorada gidip muayne olmak belki o daha farklı bir işlem uygulayacak bilemezsiniz.. yani kadın erkek farkı yok, yararlı ve az yararlı doktor var.
Ayrıca eşinizi tahmin edebiliyorum bazı erkekler bu tarz durumları buyutebiliyor ama siz ikna edin ve gidin, eşiniz bir şekilde alisacaktir bu duruma.

Gittiğim bayan doktorlar hep sinirli ve ilgisiz geldi.Belki de şansımdan bilemiyorum.Hamileliklerimdeki doktorlar erkek.İlk hamileliğimde doktorum çekiniyorum diye çatala bile oturtmadı ki çok şükür gerek te olmadı.İkinci hamileliğimde öyle şimdi normal ultrasona bile hemşire hazırlıyor.Bence erkek doktorlar daha anlayışlı.

Erkek doktor olunca insan çekiniyor ama kadın doktora göre daha anlayışlı ve kibar yaklaşıyorlar
Tabiki giderdim hem cekinmeye gerek yok insan muane olunca erkek oldugunu bile unutuyo doktor sonucta yoldan gecen bir erkek degil bana kalsa sagliginiz daha onemli onu goz onunde bulundurun

İlk vajinal muayenemi erkek doktora oldum. Gittim, biraz korkuyorum açıkçası, evleneli bir yıl oldu ama hiç vajinal muayene olmadım, şimdi bebek düşünüyoruz öncesinde kontrole gelmek istedim dedim. Hiç korkma sakin ol dedi. Önce karından baktı, kist görünce emin olmak için vajinal bakacağım ama hiç kasma kendini dedi. Aleti yerleştirirken konuştu hep, tamam çok az acıdı biliyorum özür dilerim diye diye neredeyse hiç acısız bitirdi. Her soruma da cevap verdi. Şimdi hamileyim hala ona gidiyorum. Mükemmel bir adam nazar değmesin. İnşallah ayrılmaz bu hastaneden.

Sonra ailemin yanına gidince büyük şehir diye bir de burada bakayım dedim. Kadın doktor denk geldi. Seçmem zaten. Yine çok ilgili ve sorularıma cevap veren biriydi ama o aleti bir soktu afedersiniz, hopladim yeminle. Bir de kültür alırken içi boş bir alet daha soktu, tövbeler olsun. Ama güzel baktı ilgilendi orası ayrı.

Demem o ki doktorun kadını erkeği yok. Doktorun eli hafif olanı eli ağır olani var. Tecrübeli ve tecrübesizi var. İlgilisi ve ilgisizi var. İnsan başta utaniyor ama sağlık bu, utanma olmaz. Kadın doktor ilgisizse hiç geç kalmadan erkek doktora gidin. Eşinize de deyin ki: "Adam günde yüz tane vajina görüyor, sence o gözle bakması artık mümkün mü?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…