Kızlar bir senedir çocugumuz olmuyor yaşadığımız ilde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor var ama erkek ve eşim gitmemi istemiyor.aslımda ben de biraz çekiniyorum.suan gittiğimiz bayan ve bana hiç umut vermiyor yani öyle bir uzmanlık alanı da Yok sadece hamilelik sürecini takip ediyor. Araştırdığım kadarıyla.ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık
Ben aslında ne kadar çekinmemde gitmek istiyorum yorumlarını okudum ve herkes cok memnun .gittiğim bayan doktor ise çok ilgisiz geliyor yani bilemiyorum hiç umudum yok ondaDoktorun, öğretmenin ve bilimum mesleklerin cinsiyeti olmaz.
İşinin ehli olan olur, ilgisiz olanı vardır ama kadını ya da erkeği belirtiyorum yine de olmaz!
Evet işte bende çok çekingen biriyim ama o bayan doktora gittiğimden beri muayeneden aşırı korkum oluştuErkek doktor olunca insan çekiniyor ama kadın doktora göre daha anlayışlı ve kibar yaklaşıyorlar
Öncelikle bayan değil kadın.Ben aslında ne kadar çekinmemde gitmek istiyorum yorumlarını okudum ve herkes cok memnun .gittiğim bayan doktor ise çok ilgisiz geliyor yani bilemiyorum hiç umudum yok onda
Evet işte bende çok çekingen biriyim ama o bayan doktora gittiğimden beri muayeneden aşırı korkum oluştu
Hayır ayırt etmiyorum zaten ayırt etsem böyle bir düşüncem olmaz direk elerdim erkek diye.ama çekiniyorum ayni başarılı bir doktor belki de bebek isteğimize çözüm olacak biri o yüzdem fikir almak istedimAllah sizin yardimciniz olsun, hayat sizin icin cok zor olmali.
Yani basit bir seyi bile boyle dert ediyorsunuz, en buyuk derdiniz bu olsun ne diyeyim. Kadin erkek ayirt etmedim hic su anki ve diger doktorlarimda genelde erkek. Vajina da bir organ elimiz kolumuz gibi ozel bir cekingenligim hic olmadi ve sacma buluyorim acikcasi. Aksi sekilde dusunen hisseden insanlarinda hayati cok zormus gibi geliyor bana.
Kadindan cekinmiyorsan erkekten niye cekiniyorsun? Cok sacma degil ki sence de?Hayır ayırt etmiyorum zaten ayırt etsem böyle bir düşüncem olmaz direk elerdim erkek diye.ama çekiniyorum ayni başarılı bir doktor belki de bebek isteğimize çözüm olacak biri o yüzdem fikir almak istedim
İkisinden de çekincem oluyor ama soruyorum erkek doktora sizce gitmelimiyim diye cesaretimi toplayıp.davranışı ilgisi çok önemli iki tane bayan doktora gittim ikisi de çok soguk ve ilgisiz geldiKadindan cekinmiyorsan erkekten niye cekiniyorsun? Cok sacma degil ki sence de?
Sorus sekliniz erkekten cekinip kadindan cekinmemeniz seklinde algilaniyor. Yukarida bir kisi daha belirtmis bayan degil kadin. Kadin doktor erkek doktor bilmem. Sonucta doktorlari tanimiyorum. Hangisinin iyi olduguna inaniyorsaniz iciniz rahat ediyorsa ona gidin. Burda doktorlari ganimayan kimse size gidin gitmeyin diyemez.İkisinden de çekincem oluyor ama soruyorum erkek doktora sizce gitmelimiyim diye cesaretimi toplayıp.davranışı ilgisi çok önemli iki tane bayan doktora gittim ikisi de çok soguk ve ilgisiz geldi
Kızlar bir senedir çocugumuz olmuyor yaşadığımız ilde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor var ama erkek ve eşim gitmemi istemiyor.aslımda ben de biraz çekiniyorum.suan gittiğimiz bayan ve bana hiç umut vermiyor yani öyle bir uzmanlık alanı da Yok sadece hamilelik sürecini takip ediyor. Araştırdığım kadarıyla.ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık
Valla doktora ayıp diye bişey yok . Hatta ben doktor seçerken özellikle bir kaç kişiden tavsiye almamissam kadın doktor tercih etmiyorum. Cinsiyet ayrimciligindan falan değil malum duygu durumlarimiz çok çabuk değişiyoKızlar bir senedir çocugumuz olmuyor yaşadığımız ilde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor var ama erkek ve eşim gitmemi istemiyor.aslımda ben de biraz çekiniyorum.suan gittiğimiz bayan ve bana hiç umut vermiyor yani öyle bir uzmanlık alanı da Yok sadece hamilelik sürecini takip ediyor. Araştırdığım kadarıyla.ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık
Erkek doktor olunca insan çekiniyor ama kadın doktora göre daha anlayışlı ve kibar yaklaşıyorlar
Tabiki giderdim hem cekinmeye gerek yok insan muane olunca erkek oldugunu bile unutuyo doktor sonucta yoldan gecen bir erkek degil bana kalsa sagliginiz daha onemli onu goz onunde bulundurunKızlar bir senedir çocugumuz olmuyor yaşadığımız ilde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor var ama erkek ve eşim gitmemi istemiyor.aslımda ben de biraz çekiniyorum.suan gittiğimiz bayan ve bana hiç umut vermiyor yani öyle bir uzmanlık alanı da Yok sadece hamilelik sürecini takip ediyor. Araştırdığım kadarıyla.ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?