• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kankanız sizden hoşlansa onu uzaklaştırmak için ne yapardınız?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
134
-50
98
32
Sizden hoşlandığını hafifçe sezseniz ve o şekilde düşünmüyor olsanız, ama onunla arkadaş kalabilmeye de devam etmek isteseniz bu konuda hangi tavır ve kararlari alıp uygulardınız?

Sizden hoşlandığını hafifçe sezseniz ve o şekilde düşünmüyor olsanız, ama onunla arkadaş kalabilmeye de devam etmek isteseniz bu konuda hangi tavır ve kararlari alıp uygulardınız?
32 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Karşı tarafın size karşı hisleri değişmişse: artık geçmişe dönemez arkadaş / kanka kalamazsınız.

Yok artık ordan dönmez. Hissettigin anda ya karşılık verirsin ya da tamamen koparsin.
Katiliyorum. Gencken basima geldi. Ben baglari kopardim. Cunku benimki bi ask itirafiydi ve ben rahatsiz oldum ya. Ben baya kankam gibi gorup eski iliskimin dedikodusunu yapiyordum, sen ne alaka bana asik olabiliyosun su durumda diye dusunup asiri rahatsiz oldum. Sogudum valla yalan yok. Sonra o iliski yapti nisanlandi ve benle iletisime gecti eski yakin arkadaslar olarak. Ve ben de onun adina cok sevindim ve biz bu olay his yasanmamis gibi devam ettik. Kanka gibi degil de eski iki arkadas gibi.

Bu saatten sonra zor bence çünkü hadi diyelim bir zaman geçti başkasından hoşlandı veya sizden hoşlanmayı bıraktı ama insanın aklında hep bir şüphe kalır yarın birbiriyle olduğu zaman ona mahçup olursunuz hani ister istemez bence zor yani ya iletişimi tamamen keseceksiniz ya da kankalık olayını bitireceksiniz normal merhaba merhaba öyle bir arkadaşlık olur

Bu durum bekarken başıma gelmişti çok değer verdiğim biriydi lakin ipleri koparttım çünkü olması gereken buydu güzel bi dille konuştum kestik ha devam eden var mıdır vardır ama benim için olmaz

Ay ben hiç bi zaman erkeklrle yakın arkadaş olmadım zaten sarmıyor muhabbetleri bi yerden sonra da hep yazılma hıssettığım ıcın mesafe korurum. Bence salın burdan dönmez hep sıze karşı bı hıssı olacaktır. Mesafe koyun anlar

Vakti zamanında oldukça yakın erkek arkadaşımla yaşadım aynı durumu,
açıldığında açık açık kendisini arkadaş olarak sevdiğimi ve bunun ötesine geçemeyeceğimizi söyledim o da bana açık açık o halde arkadaşta kalamayız dedi, öyle bitti gitti.

Back
X