erkek kardeşim evlenecek..

Ömür boyu her şeylerini siz organize etmeyeceksiniz değil mi? Bırakın kardeşiniz odunluk yapacaksa sevgilisi bunu görsün.

Ama kızı balayına çıkarmayacaktı ya
şimdi yurtdışı tur bakıyor balayı için.
ben birşeyler içimde kalsın istemem, aynı şeyi kız için de düşünüyorum işte. aslında tek sorun kardeşimin düşünememesi

Anlıyorum ama kardeşiniz düşünmüyorsa kızın suçu ne ki yani ileride bol bol sitem edecek eskiden şöyle yapardın böyle hazırlanırdın vs vs o zaman da kardeşiniz dese ki hepsini ablam ayarlıyordu... Nasıl olurdu mesela size yapılsa?

kız farkındadır benim yaptırdığımın zaten dillendirilmiyor o kadar

Eger farkediyorsa size degilde kardesinize kiziyordur neden kendisinin akil edemedigini ve niye onun icinden gelerek yapmadigini.

Bence kardesinin sevgilisi bir odunla evleneceginin bilincinde olmali.
Yaptiklarin harika seyler, iyi kalpli oldugun burdan bile belli.
Ama nereye kadar yapacaksin?
Bence uzak kalmalisin. Cunku bu surec evlilik yildonumuydu vs uzayacak. O iliskinin kadini sen degilsin, karsindaki yaptirmali bir seyleri.

kız farkındadır benim yaptırdığımın zaten dillendirilmiyor o kadar
Ya kıyamam, cidden çok iyi niyetlisiniz. Sizi üzmek istemiyorum gerçekten ama kız şu an sadece sürprizlerin, yemeklerin, teklifin büyüsüne kapılmış. Gelsin de nasıl gelirse gelsin diyor. Üzgünüm ama şu an değer görmüyor. Sadece mutlu ediliyor. Gözü boyanıyor diyeceğim zorunuza gitmez umarım.

az biraz kadın ruhundan anlasaydı bizimki ben de arada derede kalmazdım işte

Diyor da olabilir, demiyor da olabilir. Yani kız sorunluysa ağzınızla kuş da tutsanız yaranamaz, adınız görünce diye zaten kötü olursunuz.
Bir de bence bu kadar dahil olmayın. Yani kardeşinizle evleniyor bu kişi, sizinle değil. Sizin demenizle evlilik teklifi yapacak bir insan evlenmeye hazır bile olmayabilir yani. Siz yönetmeyin. Bırakın nereye gideceklerse gitsinler, kardeşiniz özünde neyse oyle davransın. Nereye kadar "şunu yap, buraya götür" diye baskı yapacaksınız ki... evlenince ne olacak? ben sizin yaptığınızı da fazla müdahaleci buldum.

şeyden korkuyorum işte bak beni düşünmüyor da ablasının lafıyla herşeyi şıp diye yapıyor der mi diye :) o sizin tatlılığınız.

Yaptiginiz seyler iyi niyetlice hatta disardan bakinca sevimli bile geliyor. Ama kizin karakterini, icini bilemessiniz. Eğer surekli sizin yonlendirdiginizi gorurse buna çok kizabilir.
Kendimi kızın yerine oturttuğumdaysa, şayet esim beni gram dusunmeyip, yaptigi seyide ablasinin laflariyla yapmasi sizinde dusundugunuz gibi beni çok kizdirir. Baskasinin agziyla yapcaksa yapmasa daha iyi.
Ben böyle dusunuyorum.

Ben 3 yıl olcak evleneli ve Benimde görümcelerim öyle ya,çok seviyorum onları
Ve benim hoşuma gidiyor onların beni düşünmesi,sonuçta erkekler bir
Nevi odun ve bazı şeyleri düşünemezler:))

Yok yaaa cazgır gelin değilse bence hiçte rahatsız olunucak bişey değil.Sevgilimin kuzeni evlenirken sevgilim beni düğüne götürmicekti, kız sevgilimi gebertmiş getiriceksin diye.Öyle götürmüştü:)))) daha önce bi meseleden dolayı o kuzenine karşı antipati duyduğum halde o meseleden sonra bütün kırgınlığım geçti.Beni düşünerek yönlendirmesi beni çok mutlu etmişti. :)

ben cazgır gelinler statüsüne giriyo olcam sanırım ama bitek ben rahatsız olurdum galiba koca kk'Da

farketmessem güzel ama farkedersem sinirlerim bozulabilirdi.
yinede görümcelerin kralicesi olmaya hak kazandın coco

Kardesiniz harbiden odunmus..
Alacagi hediyeyi, goturecegi mekani gercekten secemiyor mu..
Bunlar hadi simdi nisanli, evlenince ne olacak..
Bu kadar incelikten bir haber erkek cok buyuk skinti valla..
Sizin yonlendirmelerinizden cok, boyle bir erkekle birlikte olmak bana batardi...
Kiza karsi gercekten empatiyle yaklasiyorsaniz, kardesinizi yonlendirmeyin de kiz gorsun madalyonun obur tarafini..
Bu kadar da ilgisiz olunmaz ki canim, ne demek balayina goturmeyecekti evlenme teklifi etmeyecekti..

Son düzenleme:

Cok tatlisin gercekten canim.
Ama arkdasinda dedigi gibi, sen odun kardesini fazla yonetme.
Gelin sonra ilgisizlikten yakinir, bu gercekten sorun yaratir.
Senlik bi is varsa o zmn yap bu ince dusunceleri bence. Mesela dedigin gibi cok guzel dusunmussun; buyuklere gerek yok alisveriste. Siz gidin biz gitmeyelim demek cok tatli.

Senin gibi görümce dostlar başına, genelde görümceler fesat olur alışık diiliz böyle şeylere biz bak kalpten gideriz demedi deme :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…