- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
- Konu Sahibi cocochanelll
-
Ömür boyu her şeylerini siz organize etmeyeceksiniz değil mi? Bırakın kardeşiniz odunluk yapacaksa sevgilisi bunu görsün.
Anlıyorum ama kardeşiniz düşünmüyorsa kızın suçu ne ki yani ileride bol bol sitem edecek eskiden şöyle yapardın böyle hazırlanırdın vs vs o zaman da kardeşiniz dese ki hepsini ablam ayarlıyordu... Nasıl olurdu mesela size yapılsa?Ama kızı balayına çıkarmayacaktı ya
şimdi yurtdışı tur bakıyor balayı için.
ben birşeyler içimde kalsın istemem, aynı şeyi kız için de düşünüyorum işte. aslında tek sorun kardeşimin düşünememesi
Anlıyorum ama kardeşiniz düşünmüyorsa kızın suçu ne ki yani ileride bol bol sitem edecek eskiden şöyle yapardın böyle hazırlanırdın vs vs o zaman da kardeşiniz dese ki hepsini ablam ayarlıyordu... Nasıl olurdu mesela size yapılsa?
Ya kıyamam, cidden çok iyi niyetlisiniz. Sizi üzmek istemiyorum gerçekten ama kız şu an sadece sürprizlerin, yemeklerin, teklifin büyüsüne kapılmış. Gelsin de nasıl gelirse gelsin diyor. Üzgünüm ama şu an değer görmüyor. Sadece mutlu ediliyor. Gözü boyanıyor diyeceğim zorunuza gitmez umarım.kız farkındadır benim yaptırdığımın zaten dillendirilmiyor o kadar
Ya kıyamam, cidden çok iyi niyetlisiniz. Sizi üzmek istemiyorum gerçekten ama kız şu an sadece sürprizlerin, yemeklerin, teklifin büyüsüne kapılmış. Gelsin de nasıl gelirse gelsin diyor. Üzgünüm ama şu an değer görmüyor. Sadece mutlu ediliyor. Gözü boyanıyor diyeceğim zorunuza gitmez umarım.
şeyden korkuyorum işte bak beni düşünmüyor da ablasının lafıyla herşeyi şıp diye yapıyor der mi diye :) o sizin tatlılığınız.
ya işte nişan düğün alışverişi olacak set falan alınacak ben baştan dedim bence büyükler gitmesin biz de gitmeyelim ikiniz bakın herşeye diye. sadece iyiliğine olacak şeylere karışıyorum ama böyle dediğin gibi ilişkinin içinde olmuş gibi olmak da istemiyorum. hiç kötü niyetim yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?