Erkek kardeşimden şiddet görüyorum!

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Zaman zaman erkek kardeşimden şiddet görüyorum! Şu an bunları yazabilmek bana o kadar güç geliyor ki.. Kardeşim 20 yaşında, ben 24 yaşındayım. Uzun zamandır evde sürekli kavga ediyoruz. Benim fazla kilomla, işsizliğimle dalga geçiyor. Erkek arkadaşıma ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Ben ona karşılık verdiğimde de koluma, omuzuma yumruk yiyorum. 1, 2 saat önce yine vurdu omuzuma.
Annem de yanımızda ona hiçbir şey söylemiyor. Sen nasıl ablana vurarsın, o senin büyüğün değil mi, diye çıkışmasını bekliyorum ama yok.

Onların cahilliklerinden utanıyorum! İşsiz kalışıma, bir sürü sağlık sorunum oluşuna da

Hİç konuşma,anlasın yaptığı terbiyesizliği,küçük değil !..

Bugün ablasına el kaldıran ,yarın elalemin kızına da aynı şeyi yapar ama,yufka yürekli olmayın.

erkek kardesinin yaptıgı yanlıs 20 yasında kucuk degil ama anne babanın tepki gostermemesine sasırdım acıkcası erkekdir yapar gibi mi dusunuyorlar nedir bu rahatlıgı vermisler oda istedigi gibi saygısızlık yapıyor demekki ama Allah korusun bugun annen tepki gostermiyor bu cocuk yarın oburgun onada el kaldırmaya kalkarsa hic kızmasınlar sen kardesinle cok fazla muattap olma fazla dialoga girme yufka yuregini hakedenlere goster yoksa boyle tepene cıkar

Son düzenleme:

Bizim evin bütün fertleri sorunlu canım.
Ben de anlayamıyorum ki, çok fazla rahatlıktan mı yapıyor, yoksa sıkıntıdan mı yapıyor.
Bilemiyorum, şu an bildiğim tek şey, midemin yandığı.

peki sen hiç kardeşine el kaldırdınmı? okkalı bir tokat belki dersini verir kardeşine.

Bizim evin bütün fertleri sorunlu canım.
Ben de anlayamıyorum ki, çok fazla rahatlıktan mı yapıyor, yoksa sıkıntıdan mı yapıyor.
Bilemiyorum, şu an bildiğim tek şey, midemin yandığı.

kendini hasta edersin yani sende haklısın anne baba kardes neticede nasıl takmıycan ama olabildigince ayrı takıl evde bile baska care yok gibi gozukuyor erkek arkadasında varmıs yarın oburgun evlenip kendi yuvanı kurarsın hayırlısıyla uzaklasmıs olursun

Canım ailenle konuştun mu? Annene söyledin mi kardeşimi uyar diye? Kardeşinin yaptığı çok yanlış ve acilen önlem alınmalı.

onunla konuşma! anlasın yaptığını madem annen birşey demiyor o yokken annenle konuş

peki sen hiç kardeşine el kaldırdınmı? okkalı bir tokat belki dersini verir kardeşine.

Ben minyon tipliyim, o benden daha iri yarı. Ona el kaldırmak mümkün mü!
Ben ona vursam (ki bazen sinirlendiğimde omuzuna vuruyorum) o hızını alamayıp iyice döver beni.

Canım ailenle konuştun mu? Annene söyledin mi kardeşimi uyar diye? Kardeşinin yaptığı çok yanlış ve acilen önlem alınmalı.

Annemin gözünün önünde cereyan ediyor zaten bu olay. Ve ben de anneme kaç defa dedim, onlar bana saygı duymuyorlar.
Bana onların yanında şöyle davranma, böyle davranma.
Yok, anlamıyor!

Son düzenleme:

Kendimi hasta ettim zaten, bir sürü hastalığım var.

bir süre hic konusma o zaman
konusmayınca münakasa da etmezsiniz.

Ne demek yahu hızını alamamak.

20 yaşında adam...Her neye kızıp öfkeleniyorsa bunu sana ifade edebilecek 2 cümle kuramıyor mu?

Ahhh o analarımız...Erkek evladı başına çıkarma,ona babadan kalma tahtı devretme merasiminden kaynaklı hep bunlar.

'' Kızım sen idare et,onun şimdi deli çağı '' diyorlarsa şaşırmam hiç.Klasik bir (istisnalar hariç) aile örneği.

Neyse,sonuçta anne ya da babanızdan birinin küçük paşalarına '' medeniyet '' dersi vermeleri gerekiyor.Cehalet burada bahane olmamalı,anne eğitimli/eğitimsiz isterse çocuklarını pek ala kendi dilinin döndüğünce doğruya götürür.

Allah acil şifalar versin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. Hastalığın önemli. Kesinlikle konuşma. Önce seni üzmemeyi öğrenmeli.

Ablaya el kalkarmı direk elleri kırılsın diyorum Allah affetsin beni ama içimden öyle geldi.

Yok işte, bizde yok böyle bir şey.
Ben artık söylemekten sıkıldım. (aileme, anneme yani)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…