Hİç konuşma,anlasın yaptığı terbiyesizliği,küçük değil !..
Bugün ablasına el kaldıran ,yarın elalemin kızına da aynı şeyi yapar ama,yufka yürekli olmayın.
erkek kardesinin yaptıgı yanlıs 20 yasında kucuk degil ama anne babanın tepki gostermemesine sasırdım acıkcası erkekdir yapar gibi mi dusunuyorlar nedir bu rahatlıgı vermisler oda istedigi gibi saygısızlık yapıyor demekki ama Allah korusun bugun annen tepki gostermiyor bu cocuk yarın oburgun onada el kaldırmaya kalkarsa hic kızmasınlar sen kardesinle cok fazla muattap olma fazla dialoga girme yufka yuregini hakedenlere goster yoksa boyle tepene cıkar
Bizim evin bütün fertleri sorunlu canım.
Ben de anlayamıyorum ki, çok fazla rahatlıktan mı yapıyor, yoksa sıkıntıdan mı yapıyor.
Bilemiyorum, şu an bildiğim tek şey, midemin yandığı.
peki sen hiç kardeşine el kaldırdınmı? okkalı bir tokat belki dersini verir kardeşine.
Canım ailenle konuştun mu? Annene söyledin mi kardeşimi uyar diye? Kardeşinin yaptığı çok yanlış ve acilen önlem alınmalı.
kendini hasta edersin yani sende haklısın anne baba kardes neticede nasıl takmıycan ama olabildigince ayrı takıl evde bile baska care yok gibi gozukuyor erkek arkadasında varmıs yarın oburgun evlenip kendi yuvanı kurarsın hayırlısıyla uzaklasmıs olursun
Ne demek yahu hızını alamamak.
20 yaşında adam...Her neye kızıp öfkeleniyorsa bunu sana ifade edebilecek 2 cümle kuramıyor mu?
Ahhh o analarımız...Erkek evladı başına çıkarma,ona babadan kalma tahtı devretme merasiminden kaynaklı hep bunlar.
'' Kızım sen idare et,onun şimdi deli çağı '' diyorlarsa şaşırmam hiç.Klasik bir (istisnalar hariç) aile örneği.
Neyse,sonuçta anne ya da babanızdan birinin küçük paşalarına '' medeniyet '' dersi vermeleri gerekiyor.Cehalet burada bahane olmamalı,anne eğitimli/eğitimsiz isterse çocuklarını pek ala kendi dilinin döndüğünce doğruya götürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?