- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
Çok haklısın. İşte ben bu yüzden pek üstüne düşmüyorum ama annem aynı şekilde düşünmüyor. Sürekli hesap vermesini, nerede olduğunu bilmek istiyor, merak ediyor. Belki de bunu rahatsız etmek veya hesap sormak amaçlı yapmıyor ama kendimi onun yerine koyunca bende bunalırdım. Annemle de fazla üstüne gitmemesi konusunda konuşacağımTek problem bazı akşamlar eve gelmemesiyse belki tek başına-arkadaslariyla bir eve çıkarsa tüm problem ortadan kalkar.
Ben yaşı büyük ve ekonomik özgürlüğü olan insanların ailesinin evinde yaşamasini yanlış buluyorum. Böyle basit şeyler bile problem oluyor işte.
Ben çocukta bir problem görmedim. Erken yaşta evin babası gibi üstüne yük binsin istemiyordur, yaşıtları sokaklarda sürterken devamlı telefonları çalıp birilerine 'neredesin' hesabı vermek istemiyordur, evden bunalmistir.
Bunların hepsi normal şeyler bence. Onun yaşında olup ailesinden başka bir şehirde okuyan çocuklar da aynı böyle eve geç geliyorlar, bazen arkadaşlarından kalıyorlar. Sadece aileleri uzakta olduğu için bilmiyor, ya da tolere ediyor
Ayrı eve çıkmazlar çünkü hem arkadaşları burada hemde aileleri burada. Onun arkadaşları bizde kalır, o onlarda kalır vb klasik arkadaşlık ilişkileri.