aynı benim dandun kardeşlerim, bazen eşimin türkçe bilmediğine şükrediyorum![]()
:)) keşke benim ki de bilmeseydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı benim dandun kardeşlerim, bazen eşimin türkçe bilmediğine şükrediyorum![]()
öz kardeşin değilmi nie ağzının payını vermedin ben olsam orda şaka yollu ne biçim konuşuosun sen ablanla falan derdim tek kaldığımız zamandada yaptığı ayıbı yüzüne vurur bda yapmamasını sert bi dille söylerdm....
ben henüz 2 aylık evliyim, dün erkek kardesim annem esim dolasmaya cıktık. arabayı park edecegi sırada kardesime sırf çenen çalışıyor yol bilmiyorsun dedim bana gerizekalı, gelirsem ağzını burnunu kırarım dedi yanında da eşim oturuyor bende arkada oturuyorum neye ugradıgımı şaşırdım sinirimden ağlamaya başladım eşimin yanında çok zoruma gitti indik eşim elimi tuttu ama hiç birsey söylemedi ne orada nede eve geldigimizde karışmak istemedi galiba, ben gelmeyecegim eve gidecegim dedim annem ben üzülürüm dedi mecburen dönüşkünde onun sürdügü araba da döndük ama kendimi çok kötü hissettim nasıl böyle bir hakaret edebilir hemde eniştesinin yanında. onunda bir kız arkadası var ne istemesine ne nişanına ne düğününe gitmeyecegim dedim başka türlü nasıl alırım bunun acısını