- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
selam kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bu konuda çok cahilim :)
erkek kardeşim haftaya inşallah nişanlanıcak aile arasında bi yüzük takılıp tatlı yenicek
ben haziranda yapılması planlanan düğün için bilezik bozdurdum
sormak istediğim şu nişandada bişey takmam gerekir mi?
(memurum ama durumum çok iyi değil ev ve çocuğun kreşini ödüyorum bileziğide kendi imkanımla aldım)
cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
tamam canım teşekkürler :)Canım para yada alabileceksen çeyrek tak
arkadaşlara katılıyorum,
nişan için çeyrek altın yeterlidir, gelinin çeyizine ufak bi katkı olur
düğünde zaten bilezik takacakmışsınız.
Cikletim bizim buralarda nişanda sadece kayınvalide bir set ve yüzük takar geline.Davetliler altın getirmez hiç.Sizin adetleriniz nelerdir,ona göre takmayı düşün istersen.Annene sor bence canım.
aminAllah utandırmasın tamamına erdirsin inşallah, görümcelik yapmayacağını umuyoruz :)
selam kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bu konuda çok cahilim :)
erkek kardeşim haftaya inşallah nişanlanıcak aile arasında bi yüzük takılıp tatlı yenicek
ben haziranda yapılması planlanan düğün için bilezik bozdurdum
sormak istediğim şu nişandada bişey takmam gerekir mi?
(memurum ama durumum çok iyi değil ev ve çocuğun kreşini ödüyorum bileziğide kendi imkanımla aldım)
cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
benim nişanım olduğunda nişanıma takanlar düğünde takmadı düğünde takanlar nişanda takmamıştı. Görümcelerim takmamıştı mesela. evde olmadı düğün salonunda olmuştu.
Evet en iyisi anneme sormak :)
Bizde 100 kişilik nişan yaptık ama kimse takmadı tatlım bişey,görümcelerimde.Herkes düğünde taktı takacağını.Demekki adetlerimiz benziyor.Annen daha iyi bilir,bence takmana gerek yok.
bence gerekli değiL... zaten yüzüzükleri siz alıcaksınız.. annen babanda bir bilezik birde kolye yada küpe takar sonuçta bunlar erkek tarafı adına olcağı için senide kapsar. durumun yoksa zorlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?