Erkek Kardeşimin Nişanı!!!!

evet onlar yüzük saat ve 2 bilezik ve set alıcaklar
olmassa ben takayım koluna saati :)
işte onun abileri takarsa ben takamassam üzülürüm diyede düşünüyorum birde neyse anneme sorsam iyi olacak

Maddi durumun iyi degilse kendini zora sokma arkadaşım ozaman aslında saati sen taksan olur neden olmasın annene söyle saati sen kendi adına tak.

bence gerek yok nişanda takı takılmaz aile büyükleri hariç..
düğünde takacaksınız zaten ..
maddi yönden sıkışık olmasanızda gerek yok bence

hiç zorlama kendini bence canım,düğünde takıcaksın nasılsa.

evet onlar yüzük saat ve 2 bilezik ve set alıcaklar
olmassa ben takayım koluna saati :)
işte onun abileri takarsa ben takamassam üzülürüm diyede düşünüyorum birde neyse anneme sorsam iyi olacak

canım sende düğünde takacaksın nevar üzülcek :) ayrıca onlar abi yani erkek. sen şuan evlisin el evindesin:) almasan bile ayıplanmazsın merak etme. hem bak sette alınıyormuş mesela bana set felan takılmadı adetlerinde düğünde takılıyormuş bizde olur dedik yani tabi yine annene sormanda fayda var

evet sorucam çünkü kaç gündür düşünüyorum. sonuçta kardeşimde durumumu biliyor.

aslında benim korkum şu:
yanlış anlaşılmasın burda neler okuyoruz
bi kavga esnasında hani eskiler dökülür ya ortaya
ablan nişanda bi çeyrek bile takmadı derse çok mahçup olurum
öyle diyecek biri değil kardeşim sormuş ne takalım diye ağzından laf almak istemiş istersen hiç bişey takma yüzüğümüz olsun bi demiş:)
ama şeytan işte sonradan mahçup olmak istemiyorum.

bizim ailemizde nişanda altın takılmaz.eşimin ailesinde ise nişandada altın takılır.ta dıdının dıdısı takar.
kayınvalidemlerde nişanda altın yaptı.ama görümcem yapmadı.ben zorunluluk diye düşünmüyorum açıkçası.
bizdede yok çünkü,sizde nasıl bilmiyorum.takması gerekenler özellikle anne ve babanız.
zora girecekseniz yapmayın.bileziğini iyi takarsınız.

Bence çok ince düşünüyorsun.nişanda takmadı derse ayıp eder.
düğünde takını takacaksın,çocuğu olduğu zaman yaparsın.
herkes bütçesine göre yapar düğünü.mesela bana da düğün için
bilezik yaptırmışlar.bu bilezikler nişanda takıldı.nişan bittikten sonra iade ettim,düğündede takıldı.
mahçup olacak bişey yok bence.
kendini strese sokma.kardeşinde durumunu biliyordur zaten.
birde evine giderken ufak bir ev hediyesi alırsın yeter.

evet bende öyle düşünüyorum çocukları olduğunda takarım artık ozaman.

bilezik takma durumun sıkışıksa çeyreğin büyüğünü takabilirsin düğünde illa birşey takman gerekecek o zamanda bilezik takarsın.

Bir kaç aya kadar benimde erkek kardeşim nişanlanacak.

Ben nişanda çeyrek, düğünde de bilezik takacağım Allah nasip ederse.

İmkanınız varsa bence sizde çeyrek takabilirsiniz.

Benim erkek kardeşim de bir kac ay önce nisanlandi.
Evde yapılan, aile arasında mütevazı bir nisandi. Sanırım sizinki de oyle.

Bence gerek yok takmaya. Biz hic birimiz bir sey takmadık. Sadece annemler geline set taktılar o kadr.

Allah nasip ederse düğününde yapacam bir seyler.

Hic kendinizi zora sokmayın. Salonda yapılan ağır bir Nisan olsaydı gerekirdi ama bu durumda gerek yok

Bence çeyrek yerine uygun fiyatlı bir kolye alın. Abla olarak yapmanız daha iyi olur hem annem hep şey der: "ele güne karşı"
Hayırlısı olsun, mutluluklar

Nişanda aileniz takı takacaksa,sizin de durumunuz yoksa zorlamayın.Ayrıca bir şey der mi diye ince düşünüyorsunuz.Ona bakarsanız öyle düşünecek biriyse taktığınız şeyi de beğenmeyebilir.Evinize ziyarete gelirse o zaman şık bir hediye alıp evinizden boş çıkarmamış olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…