- 28 Ocak 2009
- 34.584
- 58.386
- 1.123
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
evet onlar yüzük saat ve 2 bilezik ve set alıcaklar
olmassa ben takayım koluna saati :)
işte onun abileri takarsa ben takamassam üzülürüm diyede düşünüyorum birde neyse anneme sorsam iyi olacak
durumum olsaydı kesinlikle takıcaktım
şimdi bebişte geliyor bi taraftan ona biriktiriyorum. inanırmısın hala hamile kıyafeti alamadım nişanda ne giyiceğimi bile bilmiyorum anneme sordum ne giycem ben hiç bişey olmuyo üstüme? annemde elbise al dedi
anne alamam şimdi bi almaya kalksam 100-150 lira tutar ona bi kaç parça hamile pantalonu üstü alırım dedim inanın kuruşları sayıyorum
evet onlar yüzük saat ve 2 bilezik ve set alıcaklar
olmassa ben takayım koluna saati :)
işte onun abileri takarsa ben takamassam üzülürüm diyede düşünüyorum birde neyse anneme sorsam iyi olacak
canım sende düğünde takacaksın nevar üzülcek :) ayrıca onlar abi yani erkek. sen şuan evlisin el evindesin:) almasan bile ayıplanmazsın merak etme. hem bak sette alınıyormuş mesela bana set felan takılmadı adetlerinde düğünde takılıyormuş bizde olur dedik yani tabi yine annene sormanda fayda var
aslında benim korkum şu:
yanlış anlaşılmasın burda neler okuyoruz
bi kavga esnasında hani eskiler dökülür ya ortaya
ablan nişanda bi çeyrek bile takmadı derse çok mahçup olurum
öyle diyecek biri değil kardeşim sormuş ne takalım diye ağzından laf almak istemiş istersen hiç bişey takma yüzüğümüz olsun bi demiş:)
ama şeytan işte sonradan mahçup olmak istemiyorum.
selam kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere bu konuda çok cahilim :)
erkek kardeşim haftaya inşallah nişanlanıcak aile arasında bi yüzük takılıp tatlı yenicek
ben haziranda yapılması planlanan düğün için bilezik bozdurdum
sormak istediğim şu nişandada bişey takmam gerekir mi?
(memurum ama durumum çok iyi değil ev ve çocuğun kreşini ödüyorum bileziğide kendi imkanımla aldım)
cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
bilezik takma durumun sıkışıksa çeyreğin büyüğünü takabilirsin düğünde illa birşey takman gerekecek o zamanda bilezik takarsın.
canım zaten bileziği düğün için aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?