Erkek kardeşimle aram iyi değil.

Bu konuda tecrübeli biri olarak yılanın başını küçükken ezeceksin demek isterim.Paranı verme ve güzel bir höst çek.Yoksa bunlar evlenince iki kişi olarak insanın üzerine geliyorlar ve insan çok üzülüyor.Hiç acımıyorlar.Ama önemli günlerinde gerekeni yapın ortamda bulunun yani.Aileyi de kışkırtabiliyorlar çünkü.

5 kuruş verme sakın ama sözüne nişanına git sonradan pişman olursun yiğenlerin olacak yüzün olur gidip görmeye... ama asla 5 kuruş verme yüzde verme el gibi git el gibi gel. hakediyorlar.

Kızdan öyle korkuyor ki.Eminim mi evlenince yüzümüze bakmıycaklar.Aynı kanı tasıyoruz bir de yazık
Şu millete karışı iyi kendi ailesine karşı kötü tipler kazanamaz zaten hiç merak etme. 1 kuruş da verme. Ben düğünde yarım altın takarım başka da 1 kuruş harcamam diyip kestirip atabilirsiniz.
O gün de mesaiye kalmak zorundayım diyin gitmek istemiyorsanız. Ama bu ailesel birşey o yüzden gitmenizi tavsiye ederi

Valaa kız tarafı gelınce arkadasımla bulusup eve gec gelmeyı dusunuyorum.Hep bagırıyo.Saymıyo ki beni.Ona degmez.İşteyim diycem herkese bahane bulucam

Valaa yarım altın bıle takmayı dusunmuyorum.Bu evden gıdınce yuzumuze bıle bakmıycak cunku o

5 kuruş verme sakın ama sözüne nişanına git sonradan pişman olursun yiğenlerin olacak yüzün olur gidip görmeye... ama asla 5 kuruş verme yüzde verme el gibi git el gibi gel. hakediyorlar.
Haklısın.El gibi olucam.Ailesi tanısmaya gelınce ve ıstemeye gıtmem olmadı.Söze gıderım bir tek

Bu nasıl bi çocuk böyle ya kaç yaşında? Ne diye taşınacakmışsınız? Evinizden mi utanıyor?

Bencede en iyisini yaparsınız. Tek kuruş vermeyin.
Kardeşlerine sevgisi yoksa evlenince karisinada bı yerde başlar . Sikmauin canınızı.
Kıza melek gıbı davranıyo.Ustune titriyo.Nankör insan.Elalemın ıcınde anneme kızın annesı annemden ıyı dedı.Ama kızın annesı 7 bilezik tura falan ıstuyor.Iyıymıs ya hani.Ama kız tarafı gelınce evde olmamaya kararlıyım.Babama da dıcem senın oglun haketmiyor gelmıorum dıycem.

Gerçekten kardeş olsa belki verirdin bile. Ama sen o parayı vereceksin yine de kıymet bilmeyecek yok öyle yağma. Sonra pişman olacaksın keşke vermeseydim diye. Ama durup dururken mi böyle davranıyor merak ettim?
Valaa durup dururken böyle herkese bagırıyor

Ne yapmak istiyorsan öyle yap. Her şey müstahak buna çünkü. Ben direkt silerdim böyle kardeşi. İşim olmaz.
Yeğenim mi olacakmış ileride? Onu da silerim.
Aman bebek mi görmedik ? İleride doğuracağım kendi bebelerim yeter bana.

Ben ondan 3 yas buyugum.Öyle bagırıyo ki
umrumda degıl yegen falan.Bakalım o aşamaya gelebılcekler mı.Tek kurusta vermıycem.Yorum da yapmıyorum napıyosa yapsın bakalım

Benden 13 yaşında ki de kardeş değil dusman gibi bakalim evlenmeye kalkınca elin kızına melek olabilecek mi.tam bir ruh hastası.fesat ve hazimsiz.zaten size davranislari bir gün ortaya çıkacak kendi ailesine yaptığı sizofren davranışlar. Sonunda kızı soğutur ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…