- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 36
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
5 kuruş verme sakın ama sözüne nişanına git sonradan pişman olursun yiğenlerin olacak yüzün olur gidip görmeye... ama asla 5 kuruş verme yüzde verme el gibi git el gibi gel. hakediyorlar.Erkek kardeşimle aramız iyi degil.Anneme bana falan hrp bağırıyor, kötü davranıyor.Sabah kahvaltı yapıyorduk.İnternet faturasını yatıracakmış.Şifreyi değiştirip bana söylemiycekmiş.Sevgilisinin ailesi bize gelecek tanısmaya.Tasınalım diye tutturdu kardesım.Ev bakmaya gitti.Bana diyor ki.İstedıgın esyayı koyamıcan.Oda seçemiycen.Buz gibi soguk biri.Sevgilisine karşı melek gibi.Kız tarafı bundan baya altın falan istedi.Babm kız kardesımle benden para istiyor.Ben kesinlikle 1 lira vermiycem.Ve böyle şifre değiştiriyor falan.Kız tarafı gelince evde olmuyayım söze falan gitmeyeyim diyorum.Bahane bulcam çalışıyorum izin alamadım diye.Cidden yaranılmaz bir insan.Böyle yaparsam kötü mü yaparım?
Şu millete karışı iyi kendi ailesine karşı kötü tipler kazanamaz zaten hiç merak etme. 1 kuruş da verme. Ben düğünde yarım altın takarım başka da 1 kuruş harcamam diyip kestirip atabilirsiniz.Kızdan öyle korkuyor ki.Eminim mi evlenince yüzümüze bakmıycaklar.Aynı kanı tasıyoruz bir de yazık
Valaa kız tarafı gelınce arkadasımla bulusup eve gec gelmeyı dusunuyorum.Hep bagırıyo.Saymıyo ki beni.Ona degmez.İşteyim diycem herkese bahane bulucamBu konuda tecrübeli biri olarak yılanın başını küçükken ezeceksin demek isterim.Paranı verme ve güzel bir höst çek.Yoksa bunlar evlenince iki kişi olarak insanın üzerine geliyorlar ve insan çok üzülüyor.Hiç acımıyorlar.Ama önemli günlerinde gerekeni yapın ortamda bulunun yani.Aileyi de kışkırtabiliyorlar çünkü.
Valaa yarım altın bıle takmayı dusunmuyorum.Bu evden gıdınce yuzumuze bıle bakmıycak cunku oŞu millete karışı iyi kendi ailesine karşı kötü tipler kazanamaz zaten hiç merak etme. 1 kuruş da verme. Ben düğünde yarım altın takarım başka da 1 kuruş harcamam diyip kestirip atabilirsiniz.
O gün de mesaiye kalmak zorundayım diyin gitmek istemiyorsanız. Ama bu ailesel birşey o yüzden gitmenizi tavsiye ederi
Haklısın.El gibi olucam.Ailesi tanısmaya gelınce ve ıstemeye gıtmem olmadı.Söze gıderım bir tek5 kuruş verme sakın ama sözüne nişanına git sonradan pişman olursun yiğenlerin olacak yüzün olur gidip görmeye... ama asla 5 kuruş verme yüzde verme el gibi git el gibi gel. hakediyorlar.
Tabıkı .nasıl alıcak o kadar şeyi merakla bekliyorum.Kız tarafı altın falan istedi? Guzel.
Kardeşin belasını bulmuş zaten hiç merak etme.
Bu nasıl bi çocuk böyle ya kaç yaşında? Ne diye taşınacakmışsınız? Evinizden mi utanıyor?Erkek kardeşimle aramız iyi degil.Anneme bana falan hrp bağırıyor, kötü davranıyor.Sabah kahvaltı yapıyorduk.İnternet faturasını yatıracakmış.Şifreyi değiştirip bana söylemiycekmiş.Sevgilisinin ailesi bize gelecek tanısmaya.Tasınalım diye tutturdu kardesım.Ev bakmaya gitti.Bana diyor ki.İstedıgın esyayı koyamıcan.Oda seçemiycen.Buz gibi soguk biri.Sevgilisine karşı melek gibi.Kız tarafı bundan baya altın falan istedi.Babm kız kardesımle benden para istiyor.Ben kesinlikle 1 lira vermiycem.Ve böyle şifre değiştiriyor falan.Kız tarafı gelince evde olmuyayım söze falan gitmeyeyim diyorum.Bahane bulcam çalışıyorum izin alamadım diye.Cidden yaranılmaz bir insan.Böyle yaparsam kötü mü yaparım?
Kıza melek gıbı davranıyo.Ustune titriyo.Nankör insan.Elalemın ıcınde anneme kızın annesı annemden ıyı dedı.Ama kızın annesı 7 bilezik tura falan ıstuyor.Iyıymıs ya hani.Ama kız tarafı gelınce evde olmamaya kararlıyım.Babama da dıcem senın oglun haketmiyor gelmıorum dıycem.Bencede en iyisini yaparsınız. Tek kuruş vermeyin.
Kardeşlerine sevgisi yoksa evlenince karisinada bı yerde başlar . Sikmauin canınızı.
Evet.Kız tarafi gelcek ya.Daha ıyı eve tasınalım dıyor.23 yasında.Bende 26.Bugun ev baktılar buldular.Çok agrasif birşeyBu nasıl bi çocuk böyle ya kaç yaşında? Ne diye taşınacakmışsınız? Evinizden mi utanıyor?
Valaa durup dururken böyle herkese bagırıyorGerçekten kardeş olsa belki verirdin bile. Ama sen o parayı vereceksin yine de kıymet bilmeyecek yok öyle yağma. Sonra pişman olacaksın keşke vermeseydim diye. Ama durup dururken mi böyle davranıyor merak ettim?
Ne yaparsan yap onun düğünü altınları için gram para verme. Haketmiyor hiçEvet.Kız tarafi gelcek ya.Daha ıyı eve tasınalım dıyor.23 yasında.Bende 26.Bugun ev baktılar buldular.Çok agrasif birşey
Cidden tek kurus vermıycemNe yaparsan yap onun düğünü altınları için gram para verme. Haketmiyor hiç
Ben ondan 3 yas buyugum.Öyle bagırıyo kiNe yapmak istiyorsan öyle yap. Her şey müstahak buna çünkü. Ben direkt silerdim böyle kardeşi. İşim olmaz.
Yeğenim mi olacakmış ileride? Onu da silerim.
Aman bebek mi görmedik ? İleride doğuracağım kendi bebelerim yeter bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?