Erkek kardesm

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kizlar bir tane erkek kardesim var 21 yasinda cok utangac bugune kadar da hic kiz arkadasi olmadi. Kimseyle utancindan muhattap olamaz yatagini yapar kahvaltisini hazirlar ve calisiyor.

Neyse gelelim konuya ayni yasta gorumcem var bugune kadar bircok kisiyle cikti maymun istahli kardesimle arasida iyidir ( kardesim sadece onunla konusuyor guluyor) neyse gelgelelim bizimki gorumceme asik :( bildiginiz asik ama surekli onunla ayni ortama girmeye calisiyo utangac cocuk sakalar yapip guldurmeye calisiyoo. Tabi benim gorumcenin umrunda degil. Simdi evlilik dusunuyor gorumcem. Olmayinca olmuyor bilmiyorum ama kardesmle konussammi. Gorumceme karsi duygularini onun agzindan duymak ve bu sevdadan vazgecmesini saglamak icin ? Cok uzuluyorum

Madem görümcen başkası ile gorusuyor kardesine soyle bosuna kendisini mahcup etmesin, o da kendi yoluna baksin, daha cok genc zaten illaki baskasini bulur.

Bir yanim soyle diyor bir yanim soyleme ama gorumcemin adini soyledigimde kardesimin gozunun içi guluyor. Cok kararsiz kaldim birde cok içine kapaniktir. Annemde durumu farketmis olmazmi diyor. Olmaz tabiki de dedim. Kardesimden degil gorumcemden dolayi iyi kizdir ama maymun istahli biraz..

Kardesini Cok koruyorsun Tabiki Ozaman ogrenemez hayatin gerceklerini...Kendi farkina varir ve kendi Ogrensin Siz Bence karismayin. Sizden de utanir size acilmamis ki Yani durum Boyle diye. Bi erkek de ogrenmeli Ask acisi Nasildir diye ve ya kaybetmek nasildir diye vs. Utangaclini yenmesi gerek ustune varmayin Yoksa hic ogrenemicek

Kesinlikle söyle. Yarın bir gün bilmeden açılmaya kalkar sevgilisi olan kadına, o zaman aile içinde bile konuşulabilir(bazı kadınların ağzı sıkı değildir) hoş olmaz. Sonuçta aynı ortamlarda bulunabilirler. Bu durumu öğrenen patavatsızlar salak salak şakalar bile yapabilirler kardeşinin yanında. Kimse duymasa bile görümcen ile kardeşin aynı ortama girmek istemezler,birbirlerinden kaçarlar. Bir sürü şey olabilir valla. Geç olmadan söyle.

Kardesini Cok koruyorsun Tabiki Ozaman ogrenemez hayatin gerceklerini...Kendi farkina varir ve kendi Ogrensin Siz Bence karismayin. Sizden de utanir size acilmamis ki Yani durum Boyle diye. Bi erkek de ogrenmeli Ask acisi Nasildir diye ve ya kaybetmek nasildir diye vs. Utangaclini yenmesi gerek ustune varmayin Yoksa hic ogrenemicek

Ilk defa boyle bisey basima geliyor aslinda annem de acitasyon yapiyor. Yani annem seviyor gorumcemi olur saniyor evlenirler saniyor ama ben gorumcemi biliyorum annem bikac defa gelinim bile dedi. Aslinda anneme kiziyorum cunku olmaz yani ve kardesimi kendi umutlandirdi.. kizdim sonra anneme bidaha yapmadi yoksa korumaci degilimdir..

Kesinlikle söyle. Yarın bir gün bilmeden açılmaya kalkar sevgilisi olan kadına, o zaman aile içinde bile konuşulabilir(bazı kadınların ağzı sıkı değildir) hoş olmaz. Sonuçta aynı ortamlarda bulunabilirler. Bu durumu öğrenen patavatsızlar salak salak şakalar bile yapabilirler kardeşinin yanında. Kimse duymasa bile görümcen ile kardeşin aynı ortama girmek istemezler,birbirlerinden kaçarlar. Bir sürü şey olabilir valla. Geç olmadan söyle.

Inkar edecektir ama yinede soylemis olmak istiyorum cunku kendisinin daha once ne sevgilisi ne flortu olmustur hic sevmez de oyle seyleeri cafeymis kizla gezmeymiş hic sevmedigini de soyler. Ama gelin gorunki gorumcem tam tersi. Ilk zamanlar gorumcemin agzini aradim ama yok mumkun degil

Kardeşini karşına alıp hoşlanıyo musun ama o evlenecek tarzında bi konuşma yapman doğru değil ama aile içinde açılırsa sorun olabilir o yüzden şaf arasında sıkıştır evleneceğini. Bi kaç kişinin olduğu bi ortamda görümcem de evlilik hazırlığı yapıyor evlenecek vs gbi. Kardeşin mesajı alır zaten

Inkar edecektir ama yinede soylemis olmak istiyorum cunku kendisinin daha once ne sevgilisi ne flortu olmustur hic sevmez de oyle seyleeri cafeymis kizla gezmeymiş hic sevmedigini de soyler. Ama gelin gorunki gorumcem tam tersi. Ilk zamanlar gorumcemin agzini aradim ama yok mumkun degil
Direkt demeyin.Konusunu açın ve "aa x biriyle görüşüyormuş.Çok sevindim" falan deyin. Bunu derken de kardeşinize çaktırmayın. Ortamda anneniz falan da olsun Annenize bakarak derseniz,farkına vardığınızı düşünmez.

Back
X